30077
  • zeli
    azigen...szépp :)
  • whiskeyman
    sajnos nem...az alkohol legyőzött mindenkit
  • Csesza
    nice hand :)
  • RIZLA
    szép :)
  • ddt500
    És nyertél??
  • whiskeyman
    A 3bet kifejezést no limit holdem-ben többnyire arra használják, ha valaki preflop történő emelésére (ezt hívják preflop raise-nek; és mindegy hogy volt-e limp-elés vagy sem az emelő előtt) reraise-lünk.
  • Realtibi
    most lehet kiröhögtök, de mit jelent az a 3bet?
  • whiskeyman
    pénteki baráti kártyaparty...a két cimborám all-in-ben volt, én meg erre a két lapra megadtam nekik...ami utána jött, az magáért beszél :)
    ..élőben még sosem volt royal flush-öm
    sry a minőségért

• zeli
    Ez is ritka..
  • zeli
    Az elmúlt két napban nekem se ment olyan jól :C
    Egyik nap szarul is játszottam, tegnap meg nagyon sok mákerbe botlottam. Kb 6x vertek meg flössel, aztán nekem lejött, úgy hogy ász nálam volt, a máker meg hatos pókerrel legyőzött...
  • precision
    banki átutalással nem tudnak kifizetni? sportingbetnél pl én úgy vettem ki a nyereményemet hogy átutaltattam a bankszámlámra... igaz így várni kellett 2-3 napot mire megjött, de mindenféle bankkártya nélkül megoldottam
  • Csacsi
    Nem azt mondom, hogy nem szoktam lenyelni. Picit "siránkozok", de aztán továbblépek. De mondom leginkább az zavart, hogy mindezt 25 perc alatt.

Aztán tegnap még elmentem Lidóba is pókerezni. 5+1, 2r. 1 addon. Átlagos chippen álltam, mikor KK-t kaptam kézbe, ezt már az egyenes kiesés után. Mondom hívok 1000-ig (200 volt a nagyvak, előttem mindenki dobott már.) a nagyvak, akirő tudtam, hogy nem egy feszes játékos, visszahívtam rá az all int. Kicsivel többem volt. Gondolkodtam, majd megadtam. Mutatás. Nála QQ volt. A tagnapi napom értelemszerűen a bukásról szólt. Jött is a flopba a Q. Mint kiderült, volt egy srác, aki KQ-t dobott. Így 1 outja volt öszesen ami lejött neki. Aztán miközben cashgameztem, láttam, hogy már a döntő asztalon ül. Ebből is látszik, néha milyen apróságokon múlik, hogy nyer-e az ember. Ha ott nem esik le az a pakliban lévő 1 Q, akkor már rég nem lett volna versenyben, én pedig az asztlon chipleaderként beállhattam volna végre a picit megfontoltabb feszesebb, kevesebb kockázattal járó játékra.

Persze cashgame-n ugyenz folytatódott, úgyhogy azt is hamar elbuktam a beülőmet. A srácnak leesett a flushe riverre a floppolt Q settem ellen. Turnon már all in voltunk.

Szóval a tegnapi nem az én napom volt :D
  • REALista
    A moneybookers fizet ki dombornyomott Mastercardra.
  • Chrisx
    Én is ilyen leosztásokkal szoktam bukni a teljes beülőmet, sajnos valamikor a kisebb esélyeket is le kell nyelni hogy meglegyen a statisztika :-) még ha fájó is.
  • cenobite
    Mindez Titan-on...

Valaki tud olyan termet, ahol Mastercard-ra lehet kérni a pénzt?
  • cenobite
    Áááááá, nem igaz. Arra, hogy befizessem a pénzem, jó a Mastercard kártyám... Igen ám, de míg kikérem... :( Először is Moneybookers. Ok. Regisztráltam, satubbi... De mikor lekérném a pénzem kiderül, hogy csak Visa-ra utalnak.

Most nyissak egy Visa-t is? (ezexerint...)
  • Csacsi
    Pontosan amit leírt. Hogy utána nem racionálisan játszol, hanem az esélyek figyelembe vétele nélkül. Még egy off 7 2- ben is látsz fantáziát. Mindenre hívz, minent megadsz, mert azthiszed nyerni fogsz a semmivel.

Szóval mikor idegből játszol, nem pedig a tudásod alapján. Általában kezdőknél elég sűrű. Régen én sem tudtam kiszállni, mikor kelett volna. Most már inkább ha nem megy felálok, elszívok egy cigit. Átgondolom a dolgot. És megállapítom, hogyha rosszul játszottam meg, akkor aznapra abbahagyom, ha a jól játszottam, de lemákoltak, akkor kis szüne után visszaülök, és szép lassan megpróbálom kompenzálni a szerencse faktort a tudásommal.

Szóval a tilt azt jelenti, hogy idegből játszol, és nyerni akarsz olyannal is, amivel nem nyerhetsz, de azt ott akkor nem érted, mert azthiszed, úgyis jönni fog. Nah ilyenkor lehet sokat bukni :D
    A Tilt mit jelent?
  • AntiHero
    Jó a tiltet csak azért írtam oda mert gondondoltam a végén már idegből játszottál:D (én úgy szoktam:D)
  • Csacsi
    A Bad Beat jogos, de Tilten nem voltam. Szerintem mindegyik játékomat mindig ugyanígy játszottam volna meg, és az esetek 90 -ában meg is nyertem volna. Ebből nem lett volna probléma, ha mondjuk a 3-ból legalább egyet megnyerek :D

Utána megnyertem egy 10 EUR-os 10 fős Sit'n Go-t. Szóval legalább visszajött a pénz :D

Szóval Tilten nem voltam :D
  • AntiHero
    Teljesen átlagos. Bad Beat/Tiltnek hívják:)
  • Csacsi
    35 EUR bukó 30 perc alatt az normális? 0.05/0.10-es asztalon?

Floppolt A szettem viszi a flush, úgy, hogy turnon már all in voltunk, és még nem volt kész, tehát buta megadó volt.

Floppolt A szettem viszi a sor, úgy, hogy Turnon all in keverdünk, és luk sorral megadja, és nyer.

Majd Kézbe KK, egész partiban emelgetek komolyakat. Majd 10-esnél nem volt lent magasabb lap...riveren all in keveredünk, és kiderül, hogy 3-as szettje lett riverre, mivel nála meg 33 volt.

Érdekes nah. És mondom, ezt cirka 25 perc alatt.
  • REALista
    Hát ja ha omahában létezik jobb kombináció a tiednél akkor az ott van az ellenfélnél...:D
  • predat000r
    Hát a kiemelések esetleg a lapokhoz képek stb esztétikusabbá tették volna.
    Engem a félkövér betűtípus kihagyása zavar.A többi márcsak formaság...

De akkorsem értem miért kell ide.Pláne omahában ahol egy drill elvesztésén nem kellene kiakadni.Pláne nem ennyi pénzt feltenni rá.
    De mind1.
  • Csacsi
    Az online pókernek megvan az a varázsa, hogy munkahelyen is lehet játszani :D
  • N1ggA
    Igazából 2 és fél éve pókerezem, 1 éve már csak élőben. Legtöbb helyen nem kértek személyit :) Csak az ilyen nagyszabású versenyekre nem tudtam elmenni, de a kisebb pókerklubokban már jártam. Online póker már nem is nyújt élvezetet, csak parázom tőle. Élő póker jobb sokkal :P
  • Csacsi
    Nem egy játékossal találkoztam, akik az online játékon nevelkedtek, és sok olyan jel is van ami ezt mutatja. Szerintem könnyen kiisemrhetők, és ami a legfontosabb eleinte sokkal könnyebben zavarba hozhatóak, mert még nem tanulták meg elrejteni az érzelmeiket.

Legalábbis akikkel én találkoztam sokkal idegesebbek és kapkodósabbak voltak.
  • Lipi1980
    Ebből is látszik, hogy egyre fiatalabbak is próbálkoznak a pókerrel, ami szerintem jó, viszont a sok öreg igan csak tart tőlük, mert amíg ők csak élő játékot játszanak, addig a fiatalság az online pókeren nevelkedett, és így őket nehezebb kiismerni...
    Én 28 évesen sokkal jobban kedvelem az élő játékot, és játékom 90-95%-át élőben játszom.
    Ezért is várom a III. FHM versenyt...
  • REALista
    Zavarosnak nem mondanám de tény hogy omahán ez minden napos...
  • predat000r
    Most ezeket őszintén minek bemásolni?
    1:Elég zagyva legalábbb a lényeget emelted volna ki.
    2:10 percig pókerezik valaki neten és lát 1 ilyet.Akkor mi ebbe a nagy szám?
    Úgyis csak azt tudjuk mondani mint eddig.Hülye fish.De ha berakod ide akkor gondolom ezt te is tudod.Akkormeg minek?
    Tök unom az ilyen fosokat már!Értelmes leosztásokat kellene megtárgyalni maximum de nem ilyeneket.
  • N1ggA
    wow, oké! Nekem ez lenne az első, tavaly még nem voltam 18 ilyenkor :)
  • Lipi1980
    Ne hari, de nekem már megvan a asaját bejáratott csapatom, akikkel a II. Csapatbajnokságon is szerepeltünk, és most is velük fogok menni...

Kecskeméti Airflush
  • precision
    abba volt póker? :)
  • Vass Gábor
    A régi, még a windows 95.-tös rendszernek a beépített póker játékot hol lehet megszerezni, nagyon sokáig nyomtuk,és állati.
  • Pisti1026
    #Game No : 7241671060
    ***** Hand History for Game 7241671060 *****
    $25 USD PL Omaha - Wednesday, July 23, 10:15:07 ET 2008
    Table Table 164814 (Nincs SzV) (Real Money)
    Seat 3 is the button
    Total number of players : 6
    Seat 3: bummm26 ( $25 USD )
    Seat 4: Bo2000 ( $31.69 USD )
    Seat 1: vitrus_67 ( $3.42 USD )
    Seat 2: eljefe244 ( $44.95 USD )
    Seat 6: OscarParsley ( $16.46 USD )
    Seat 5: MiddleMan_84 ( $53.05 USD )
    Bo2000 posts small blind [$0.10 USD].
    MiddleMan_84 posts big blind [$0.25 USD].
    ** Dealing down cards **
    Dealt to bummm26 [ Ts Qd Qs Ac ]
    OscarParsley folds
    vitrus_67 calls [$0.25 USD]
    eljefe244 calls [$0.25 USD]
    bummm26 raises [$1 USD]
    Bo2000 folds
    MiddleMan_84 calls [$0.75 USD]
    vitrus_67 folds
    eljefe244 calls [$0.75 USD]
    ** Dealing Flop ** [ Ah, Td, 8s ]
    MiddleMan_84 checks
    eljefe244 checks
    bummm26 bets [$3.19 USD]
    MiddleMan_84 calls [$3.19 USD]
    >You have options at Table 165154 (Nincs SzV) Table!.
    eljefe244 folds
    ** Dealing Turn ** [ Qc ]
    MiddleMan_84 checks
    bummm26 bets [$5.25 USD]
    MiddleMan_84 raises [$25 USD]
    >You have options at Table 165154 (Nincs SzV) Table!.
    bummm26 is all-In [$15.56 USD]
    ** Dealing River ** [ Jc ]
    MiddleMan_84 shows [ Qh, Kh, Jd, 3h ]a straight Ten to Ace.
    bummm26 doesn't show [ Ts, Qd, Qs, Ac ]three of a kind, Queens.
    MiddleMan_84 wins $4.19 USD from the side pot 1 with a straight, Ten to Ace.
    MiddleMan_84 wins $48.79 USD from the main pot with a straight, Ten to Ace.

floppon az ilyen minek adta?
  • N1ggA
    nah akkor valamikor nyár vége fele elkezdhetnénk szervezni egy sg-s csapatot :)
  • Lipi1980
    Ha avval regeltél be, akkor szerintem biztos...
  • Pisti1026
    azt szeretném megkérdezni, hogy szeretnék kivenni egy kis pénzt, de nincs bankkártyám, akkor az édesanyáméra ki lehet fizetni?
  • whiskeyman
    köszi az infót :)

bizony...ott a helyünk
  • Pisti1026
    party poker