• Csacsi
    "Régebben, 2 éven át toltam a pokert, végigtoltam a pokerstrategy suliját plus egyéb, kis millió helyről szedtem az infot(napi 7-8 órát játszottam 1-2 órát tanultam). Volt kéz elemzés, pokertracker stat 1 milla kéz után és 80%-ban mindent úgy csináltam ahogy a nagy könyvben meg van írva, ez kb elég arra, hogy termled a raket a teremnek."

Gondolom az az 1 millió leosztás már nincsen meg, ami alapján állítod, hogy jól játszol, de csal a terem.

-Valamint eleinte nem 7-8 órát kell játszani, hanem 4-5 órát tanulni 32 órát játszani. Ha már ennyi időd volt, akkor simán működhetett volna a dolog.

Én is 50 dollárral kezdtem. Most épp NL200-ra készülök fellépni 50BI-nel, úgy hogy közben azért vettem ki pénzt rendesen. És ezt bő 2 év alatt sikerült elérnem.

És még ma is ott tartok...hogy legalább annyit elemzek, mint amennyit játszom.

Ha nincs meg az alázat, csak azt látod, hogy ebből meg lehet élni, az már régen rossz.

Nem mondom, hogy nem lehet belőle megélni, de egyáltalán nem könnyebb mint máshol középvezetőként dolgozni.

Néha sokkal több a stressz, mint a jókedv. A lényeg, hogy ezt nem olyan, hogy "bemegyek dolgozni", elvégzem a munkám, és majd jön egy nap.

Nem ez készülök a munkámra, dolgozok, leellenőrzöm jól dolgoztam-e, dolgozok, átnézem a napi heti teljesítményem, és majd jön egy másik nap.

Szóval úgy látszik én szerencsés vagyok, mert az én irányomba csalnak a termek.

#26632 : Azért nem, mert élőben sokkal kevesebb leosztás látsz mint online.

Csak egy példa(múltkori élő versenyem egyik leosztása) AA vs KQ....flop Q x x , turn Q river K.

Ez benne van élőben is, online is.

" de azert az gyanus, hogy online ha allin szitu van, akkor borzalmas a statisztikam"

Gondolom ezt is alá tudod támasztani konkrét számokkal.

Mondjuk 100.000 leosztás alatt 20.000 alkalommal vesztettél overpárral kisebb pár ellen?