• Csacsi
    ntex: Ha akarsz valamit kezdeni ezzel a "játékkal" akkor érdemes többet tanulni, mint játszani.. de legalább fele-fele arányban....különben nem fogsz egyről a kettőre jutni sohasem. Ha meg csak hobby, akkor nem értem miért zavar, hogy nem nyersz mindig? Én a Hobbymat élvezni szoktam, nem pedig idegesíteni magam rajta.

XXpaulx: Biztos rosszul írtam a neved. Örülök, ha "hatással" vagyok rád..és beláttad...hogy a tanulás mindenek előtt van. Mivel kezdek én is belefásulni a cashgame-be...ezért elkezdtem.... 6 max SNG-ket tolni PS-én. Hát rá kellett jönnöm...hogy a 3 dolláros szintet sem tudom verni. :) Így kénytelen vagyok ismét többet tanulni mint játszani. Illetve kénytelen voltam egy oktatót is fogadni....ma már legalább plusszos ROI-t hozok az eddig breakevenhez képest....És itt 800+ SNG-ről volt szó...ami kb 0-ás. Szóval ntex ez neked is szól. Simán benne van, hogy nem jutsz egyről a kettőre...Én sem jutok tanulás nélkül.....pedig azért már van "múltam" ami eléggé pozitív.

Jah..és már nem tudom ki ajánlott...de nem érnék rá házigazdának lenni.Azért köszönöm az ajánlést.