• Csacsi
    Az tény, hogy tanulni kell belőle, de ebből nem lehet tanulni, mert 100 ilyen leosztást 85%-ba megnyernék, és 100 %-ba ugyanígy játszanék.

Tegnap volt kemény. Voltam 10.000 ft-os second chance versenyen. Nem játszottam még ott ahol voltam.

Kezem K K. emelem a vak nyolszorosát kisvakként. Ketten tartják. Flop J 7 9 Egyből all in megyek. Egyik tartja, másik eldobja. Aki tartja annál 10 8-as volt. Flop sora. Az asztalnál mindenki mondta utána hogy vigyázzak vele, mert mindenre játszik, és 10-ből 9-szer kiesik elsőként, viszont abban az 1 esetben általában megnyeri.

Utána nem sokkal. Aki, elvitte 10 8-al a K K-mat. Emeli a vak háromszorosát. Én megadom egyszínű Q J-ra, meg jön a nagyvak is.

Flop J 5 J

Checkel mindenki.

River 8.

Az öreg csóka emel 320-ig. Én All-in megyek (itt már 4 színem is volt), a kis vak eldobja. Az öreg gondolkozik egy csomót. mindenki vágta, hogy J-m van. Az öreg megadja. Mutatja Q Q. MEgnyugszom, mert fogom a Q-ját. Mondom 2 %-a esélye van.

River Q.

Szóval kb 1,5 óra alatt kihulottam. És az a legrosszabb, hogy nem szídhatom magam, mert nem játszottam meg rosszul a lapjaimat. Egyszerűen az öregnek olyan lapfolyása volt, hogy hihetetlen.

Utána néztem egy darabig. Vak ötszörösi emelésre, ment 7 3-al és nyert.

Szóval a tegnapi nem az én napom volt. Szal most 1 hét pihi.