30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#1933 pöpec -
#1932 210 dollárt kerestem 3 nap alatt a bwin-en. (napi 5-6 óra játékkal kb)
mindezt úgy hogy, egyszer belefutottam egy A,A-ba K,K-al kézben és 70$-omba került.
egy kis galéria akit érdekel:
one pair 44$
ace pair 48$
ace pair 51$
one pair 41$ -
#1931 Akkor nem csak nekem tűnt kirívónak ez a két eset. :)) -
#1930 Én is pont ezt a két esetet emeltem volna ki, de pont az nap volt a sport1-en Gyuri bácsival is poker, ahol már nem tudom mik voltak a lapok, de az egyiknek full-ja volt, mire megszólal Gyuri bácsi, hogy a másik színnel még nyerhet! Mióta??? -
#1929 Jézusom ez a new europe open kikészít.
Egyiknél treff 7,8 másiknál treff Q,6
Flop,
treff K, pikk 7, Treff 9
All in...call
turn treff J
Mire megszólal a Balázs, meg a másik hülye, hogy treff 10 jönne, akkor a 7,8 nyerne mert straight flushe van, de a másiknak is az lett volna.
A másik.
5 5 a J Q ellen.
flop 5 J valami,
Turn megint jellegtelen.
És ekkor mondja a játékos, hogy nah még egy Bubit, hadd nyerjek. Nem veszi észre, hogy nem nyerhet. Ebből látszik milyen játékosok vannak ott. Nincs tisztában vele, hogy Bubival is veszít. Nah ezek után ez a verseny egy vicc számomra. Bár az elején is az volt. A legelső selejtezőn. All-in, All-in. Lottópóker volt. Gyors vakemelés. És a legelső vaknak a 10-15 szöröse volt a játékosnál indulásból. Lottópoker volt. -
#1928 az:)
hát még a 888 ellen a 10JKA és a végén jött a Q -
#1927 lol :DDDDD -
#1926 Igen, plusz még pot committed is volt. De aszondja "biztos félt a sortól". Jah, nyílván backdoor sorra nyitott minden körben -
#1925 akkor kapcsoltam el onnan mikor a valkóesztike eldobta A7 ellen az A7-et ugy hogy közösbe ott volt a másik két hetes is :| -
#1924 gyááá:)
benéztem -
wyx #1923 az a sport1 te nagytehetségű :) -
#1922 dáma pár AK ellen
kemény:) -
#1921 Ha akartok egyet sírni sport klubot nézzétek. Sikerült néhány fisht összeválogatni, meg kommentátori székben balázs is bebüntet. -
forzajuve #1920 lemaradtál bro! MadBeat már lenyúlta a bizniszed, de azé GL -
PokerPayne #1919 Sziasztok! Ha érdekel benneteket $150 dollár befizetés nélküli bónusz a PartyPoker-re vagy 200%-os befizetési bónusz a Titan Pokerre, kérlek, látogassatok el erre az oldalra és ha tetszik az ajánlat, regisztráljatok rajtam keresztül: http://www.freeweb.hu/holdem/index.html
Ha van valami kérdés, arra is szívesen válaszolok.
Nyerő lapokat!
Payne -
Unreal1942 #1918 Én többször csaptam már az asztalra, hogy nem adtam meg hasonló szituban :)
Most is bedobom az ilyen lapokat 95% ban kb.
Nem régen bemákoltak és egy K5 ből K pokerem lett :) -
#1917 Tudom én azt jól, és ha legközelebb ilyen helyzet adódik, megintcsak el fogom dobni, csak most pont bejött volna! Dehát ez benne van a pakliban! :D -
Totya000 #1916 A pokerstars-on magyar freeroll este 9-től. -
#1915 Csak azt nem veszed figyelembe, hogy a másik 99 esetben meg a nagy büdös semmit floppoltad volna... -
#1914 Király nyolcas kézben flop 8AK ilyenek nekem is szoktak lenni, de hát az ember megpróbál ésszel játszani, és nem belemenni minden sz..ba :D
-
#1913 Ma nagyon benyaltam! Preflop J5, ráemelnek, aztán megint emelés, én erre eldobtam. Flop: 5 5 J áááhh, nem voltam ideges!!!!! Hát de ez van :D -
forzajuve #1912 ilyen 10K-s verseny engem is érdekelne. helyileg hol volt ez? akár privibe is jöhet. -
#1911 Pff nekem szimplán jóvá írták -
#1910 És mennyit kell érte játszani? -
#1909 Csak szólok, hogy most party pokeren van 10 dolcsi bónusz -
#1908 Hiszen ez lehetetlen,Korda ATYÁNK megmondta párszor,hogy a végén már nem jönnek sosem a dámák :-pppp -
Unreal1942 #1907 Ez nekem is nagyon ismerős sajnos. Rendeszeresen kifogok olyanokat akik mindennel bentmaradnak és olyan szerencséjük van, hogy az elképesztő.
Mindig azzal biztatom magam, hogy hosszútávon ezeknek nem fog menni. :) -
Unreal1942 #1906 Pedig nem játszott rosszul :) -
#1905 tegnap sit&go 6 fős asztal első lapom 10-10 emelek 300-ig (1500 kezdő zseton volt) másik figura ráemel, 3-an maradunk, flop-ra 2 párom van, mind 3-an all in, erre kiderült hogy a 3. csóka aki csendben csak tartott mindent J-J-t kapott kézbe, úgyhogy első körben kiestem 10-10 a J-J ellen, az ilyet utálom nagyon, ja és a manusznak aki elkezdett emelegetni stb semmije nem volt..... -
#1904 Az tény, hogy tanulni kell belőle, de ebből nem lehet tanulni, mert 100 ilyen leosztást 85%-ba megnyernék, és 100 %-ba ugyanígy játszanék.
Tegnap volt kemény. Voltam 10.000 ft-os second chance versenyen. Nem játszottam még ott ahol voltam.
Kezem K K. emelem a vak nyolszorosát kisvakként. Ketten tartják. Flop J 7 9 Egyből all in megyek. Egyik tartja, másik eldobja. Aki tartja annál 10 8-as volt. Flop sora. Az asztalnál mindenki mondta utána hogy vigyázzak vele, mert mindenre játszik, és 10-ből 9-szer kiesik elsőként, viszont abban az 1 esetben általában megnyeri.
Utána nem sokkal. Aki, elvitte 10 8-al a K K-mat. Emeli a vak háromszorosát. Én megadom egyszínű Q J-ra, meg jön a nagyvak is.
Flop J 5 J
Checkel mindenki.
River 8.
Az öreg csóka emel 320-ig. Én All-in megyek (itt már 4 színem is volt), a kis vak eldobja. Az öreg gondolkozik egy csomót. mindenki vágta, hogy J-m van. Az öreg megadja. Mutatja Q Q. MEgnyugszom, mert fogom a Q-ját. Mondom 2 %-a esélye van.
River Q.
Szóval kb 1,5 óra alatt kihulottam. És az a legrosszabb, hogy nem szídhatom magam, mert nem játszottam meg rosszul a lapjaimat. Egyszerűen az öregnek olyan lapfolyása volt, hogy hihetetlen.
Utána néztem egy darabig. Vak ötszörösi emelésre, ment 7 3-al és nyert.
Szóval a tegnapi nem az én napom volt. Szal most 1 hét pihi. -
#1903 Partypoker:
Error (9001): Unable to login. Please contact our Customer Support team.
egész nap ezt írta ki, volt már valakinek ilyen? -
#1902 nem voltam ott nem tudok rá mit mondani, a veszteségen nem dühöngni kell hanem tanulni belőle. -
#1901 Mondj már olyan szitut, mikor a K 9 all in lap...nem egy színből flop előtt. Ha bankot akarok vinni, és szarul állok, akkor all in megyek flop előtt. Nem csak emelek úgy, hogy még marad 500-am. -
#1900 Biztos ő is ismeri...:)
-
#1899 lehet simán csak ki akart emelni, vagy másokat, vagy úgy gondolta blöff emelésed van..... -
#1898 Arra sosem mondok rossz játékot, ha elviszik az A A-t K K-val.
Mert az benne van, és értelmes, hogy visszahív, mert erősnek hiszi magát. De én első pozicióbol hívok nagy vak ötszörösét, logikus, hogy párom van, de legalább A K A Q-m. Erre visszahív egy All int K 9-re, és nyer. Ez idegesít, nem az, ha értelmes lapokra megy all in...és bejön neki szerencsével, mert ez benne van, de hogy valaki ész nélkül játszik. Az zavar. -
#1897 De ez nem freeroll, hanem 10 dolláros sit & Go. -
#1896 Azért ha nem 1000-es cash gamet játszotok 10-20-as vakokkal, akkor nem nagyon vannak. Max olyan, hogy a nagyvaknak két párja van flopba 2 5-el, de emelés nélkül ezzel nincs baj.
Ahová én járok ott is vannak mázlik, de értelmesen játszanak az emberek.
Például K 9-re nem hívnak vissza, egy nagy vak ötszörösi emelését. -
#1895 Igen, főleg a freerollokon megy az, hogy gyakorlatilag az első negyed órában fél asztal all-in. -
#1894 nekem kb 1hónapja az összes live bukás, az online jobban megy amúgy liva-ban még csúnyább dolgok is vannak néha :)