128px-Dharma-logo.svg.png
  • ancsie18
    Sziasztok!
    Már jó ideje figyelem a fórumot... Hmmm... Egy nagyon fontos, alapvető dologról szerintem elfelejtkeztek. SPOILER!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mégpedig arról, hogy egyszer, egyetlen egyszer sem láttuk, hogy a Dharmások embert öltek volna csak úgy, poénból. Éppen az a lényeg, hogy akiket elvittek, jó emberek voltak és meg akarták őket menteni. Ahogyan a gyerekeket is.
    Ahhoz, hogy kik vannak itt, legalábbis részben, egész biztosan közük van. Különben nem tudták volna listázni őket, kiválogatni a jókat, stb, stb.
    És abban is biztos vagyok, hogy a Hatch ajtói azért zárultak be, mert élelem érkezett. Hiszen a pasi, aki előttük ott volt, nem is tudott róla, hogy rajta és azon a férfin kívül, aki a társa volt, bárki is lenne a szigeten, évek óta nem látott senkit, és ez minden bizonnyal annak volt köszönhető, hogy amikor élelem érkezett, bezárták őt oda.
    Ja, és még valami. Nem tudom, hogy Henry others-e, viszint az tény, hogy az others-ök eddig is fontosnak tartották, hogy beépüljenek és úgy jussanak infókhoz. És az is tény, hogy Sayid és a francia nő annak tartja, ők pedig szerintem elég jó emberismerők. És az is nyilvánvaló, hogy valamilyen oknál fogva szítja a feszültséget. De annak semmi értelme nincs, hogy azt hazudja, hogy a feleségét temette oda, közben pedig - igazolvánnyal együtt odatemet egy másik embert. Miért nem mondta, hogy ő XY és a barátjával érkezett? Vagy ha a feleséges sztorihoz ragaszkodik, miért nem hagyta üresen a sírt, és temette el a férfit máshová? Akkor nem tudták volna Sayid-ék, hogy hazudott.
    Nem lehet, hogy others volt, és others-ként találtak rá a lezuhant férfira és a feleségére? A férfi hamarosan meghalt, a felesége viszon nagyon is él, mert az others-öknek sikerült megmentenie - azzal a műtéttel, amit Claire a szökésekor látott. A pasast eltemették, ő pedig azért van itt, hogy megfigyelje őket - és esetleg elvigye Claire gyerekét. Mert azt ugye valszeg előbb vagy utóbb el akarják majd vinni.
    Régen láttuk viszon Desmundot, Michealt és a kisfiát, jó lenne már hallani felőlük. Furcsa módon a szereplők nem hiányolják őket. És azt sem kérdezte még meg senki Mr. Eko-tól, hogy mi a csudát épít. Vagy netán csak én maradtam le róla?