Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
ezzel a jellemváltozásos témával kapcs, az a szubjektív véleményem, hogy igaz, nagyon jó ez a sorozat, de nem kellene ennyire mély tartalmat keresni benne.😊

[merlinw.org]

MerlinW
A válasz ezen az oldalon van... lustabanda.

Angol:
USA Channel 2.évad : szerda
Internet 2.évad: csütörtök
Felirat: szombat-kedd között

Magyar
RTL klub 1. évad: péntek
Internet: szombat délután - vasárnap délelõtt

[merlinw.org]

Ebben van valami. Inkább csak a felszínre kerültek a dolgok, mintsem megváltoztak volna a személyek.

kenyer007: mivel az USA-ban szerdánként mennek az epizdok, ezért már csütörtök reggeltõl keresheted a friss részeket.

Hali! Lécci valaki irja le egy mailban hogy milyen napokon éri meg az új részeket keresgetni a lost második évajábol. Elõre is kösz.

[email protected]
Mindegyikre nem fogok külön válaszolni, de általában kijelenthetõ hogy nem nagyon vagy tisztában a jellemváltozás jelentésével. Amiket itt felsoroltál, nincsennek kapcsolatban az illetõ jellemekkel. Attól hogy pl. Walt idegenként kezelte az elején az apját de közben összeszoktak, Walt jelleme egyáltalán nem változott. Michael megtanult bánni a gyerekével, de attól még teljesen ugyanaz az ember maradt. Vagy pl. Jack is ugyanaz a vezetõ jellem, az emberekkel törõdõ orvos maradt attól hogy megtudott ezt-azt az apjáról. Sawyer se a szigeten lett rosszfiúból jófiú, láthattuk a flashbackjében hogy mindig volt benne jóság is, csak akörülményektõl függ hogy melyik arcát mutatja.
Történnek velük dolgok amikre reagálnak, de ez nem egyenlõ a jellemváltozással. Hasonlóan pl. ha te egy új városba/országba költözöl, akkor az ottani új tapasztalatok hatására azonnal más ember leszel? Ugye nem. Ezért állítom hogy nem változtak (jelentõsen), és továbbra is várok olyan példát ami tényleg az ellenkezõjét támasztaná alá.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Hurley a legnagyobb arc az egész bagázsban, de azért az szemet szúr hogy 44 nap alatt láthatóan egy dekát sem fogyott. Gondolom nem lesz szerepe a filmben, csak akartak egy "súlyosabb" karaktert az alkotók, akinek a lefogyasztásával pont a karakterének az imázsát veszítenék el.

SZénhidrátszegény életmód mellett ennyi idõ alatt legalább 15-25%-ot kellett volna veszítenie a zsírtartalékaiból.

Akinek van kedve kipróbálhatja milyen akár egy hétig is csak húst és gyümölcsöt enni. Egy számmal kisebb gatyaméret garantált a hetedik napra még a soványabb versenyzõknél is 😄

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

IMYke2.0.0.0
Esélye megvan, de szerintem nem fog - mert Claire és a kis Aaron ott van, értük képes lesz új erõre kapni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

R0sc0
fogadjunk hogy ujra elkezd drogozni..

IMYke2.0.0.0
Még egyszer közlöm - én nem támadásnak szántam a kijelentést, hanem egyszerû. logikai magyarázatnak. No force.

Jellembeli változások:
- Walt: apját idegennek érezte, az elsõ sorozat végére már összebarátkoztak, összecsiszolódtak.
- Michael: igazi apa lett. Korábban nyûg volt a törõdés számára, holott még korábban a fiáért is harcolt...
- Shannon: a kis önzõ fruska "felnõtt" lett. Megtörte a sziget, a sok kaland és a testvére elvesztése
- Charlie: junkie-ból aggodó szerelmes férfi lett - igaz, zsákjában ott a heroin, de valszeg a pénzbeli értéke miatt
- Sun: az elkényeztetett koreiai milliárdos lánya, a keményen fogott feleség merte vállalni férje elõtt az angol nyelvtudását, és segített ahol tudott
- Sawyer: az önzõ, nagyképû és arrogáns "szépfiú" megmutatta, hogy tud aggódni másokért, képes akár a saját testi épségét is kockára tenni
- Jack: no comment - rá van kihegyezve a sorozat nagy része. Megváltozott benne az apja iránti viselkedése, gondolkodása
- Sayid: magányos farkasból az egyik legfontosabb, legösszetettebb karakter lett azáltal, hogy merte vállalni a másságát és a szakértelmét bizonyos dolgokhoz
- Jin: A büszkeségbõl elhúzódó, angolul nem tudó és feleségét is maró, féltõ férfibõl igazi barát lett, aki mindent megadott azért, hogy reményt nyújthasson feleségének, és a többieknek azzal, hogy segített a tutaj megépítésében és fel is szállt arra
- Kate: no comment - õ a másik fõ karakter, akire építenek. Titkolt Jack-rajongása mindenkinek egyértelmû, emellett a bûnözõi múltját is elfeledtetõ önzetlenséggel vág bele késõbb a kalandokba, miközben akad egy-két momentum, ahol kiviláglik: kutyából nem lesz szalonna
- Hurley: alapos változáson megy keresztül - a külsejével megbotránkoztató, nagy szájú férfirõl kiderül, hogy neki is nagy a szíve, bátor és megértõ, holott az elején egyik tulajdonsága sem volt egyértelmû
- Claire: a legellentmondásosabb karakter, kinek az volt a feladata, hogy a mindenre megoldást jelentõ kisbabát megszülje, és tiszta lappal kezdhesse az életét
- Locke: a leges-legfontosabb karakter - nélküle nem lesz megoldása a rejtélynek. Rá mindig lehet számítani, holott az elején még neki is voltak önzõ és furcsa megnyilvánulásai

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Gondol a jövõjére... az a heroin sokat ér.

Charlie nem biztos h leszokott, mert a Szûz Máriát magával vitte , amibe heroin volt.

Mhosah Myth
Charlie leszokott a drogról, Jack szembesült azzal hogy az apja szerette de nem merte neki megmondani, Sawyer is megenyhült és még sorolhatnám... (legalábbis ez az én véleményem...)

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
De szerintem ez egy fölösleges kijelentés volt amivel inkább csak piszkálódsz. Ha visszaolvasnál megértenéd miért írtam...

"Mindenki okkal szál fel egy repülõre, a piléóta meg azért mert az a munkája, de õ mgahlt."

Erre az üzenetre azért írtam, hogy okkal kerültek a szigetre mert félreértett Pharao, a nem a repülõre kerültek okkal mondatom azért volt hogy ne legyen újra félreértés...

De mindenesetre a gépre is okkal kerültek mert akkor nem kerültek volna a szigetre csak te is félreértetted amit mondtam.

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mondanál pár példát is a változásra? Én nem vettem észre ilyesmit. És ragaszkodjunk a jellembeni változáshoz, ne a "locke tud járni" volumenhez, mert annak semmi köze ehhez.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

quack
tenx, én is itt néztem de nekem csak az s2-s feliratok tûnek fel

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

IMYke2.0.0.0
Nem érzõdik, de nem kötekedtem. Sima kijelentést tettem.

Mhosah Myth
Most direkt kötsz belém? <#szomoru1><#schmoll2>

IMYke2.0.0.0
Ha a szigetre okkal kerültek, akkor a gépre is - tiszta logika! <#rolleyes>

Mhosah Myth
a repülõre...

Mhosah Myth
Te teljesen félreértettél barátocskám... Okkal kerültek a szigetre! Nem repülõre... <#shakehead>

Pharaoh
Mindenki okkal szál fel egy repülõre, a piléóta meg azért mert az a munkája, de õ mgahlt.

Mhosah Myth
SPOILER!

Szerintem ha megnézitek mindenki okkal került oda... Jack az apja miatt, Sawyer amiatt amit tett, Hurley a lottónyeremény miatt, Locke a lába miatt stb...

SPOILER OFF!

IMYke2.0.0.0
Pedig változtak - de még mennyire!

Shannonból nem nézném ki hogy valami hatalmas hõstettet hajtana végre. De ugyebár Sawyer-rõl is azt gondoltuk hogy kõszíve van és lám-lám tud õ jó is lenni.

Akkor jó sokáig ott lesznek még, mert egyikükre sem jellemzõ hogy különösebben változtak volna.😊

BADE
lehet azért kerültek oda,hogy megváltozzanak

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ha nagyot akarnak dobni akkor Shannon lesz a hunyó. Mindenki másnak van valami különlegessége, vagy történt már vele valami meglepõ a múltban vagy a szigeten, egyedül Shannon lóg ki. Semmi érdekeset nem mutattak róla, semmi extrát nem tud, egy egyszerû, sablonos, szõke butuska hisztérika. Innen robbanna nagyot ha kiderülne hogy õ a kulcs.😊

Innen biztosan le tudod szedni:
http://supersub.dy.hu/
Az elsõ évad összes felirata egy ZIP-ben van.
Csak beírod a keresõbe hogy "LOST" és már csemegézhetsz is 😉

HDTV-LOL részeid vannak?

quack
honnan tudnék letölteni feliratokat? (most spec a 1x08 és a 09 kéne)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

SPOILER!

Szerintem a végkifejletben Walt szerepe lesz meghatározó. Ugye nála kötünk ki mindig mikor a jegesmedve téma kerül szóba, meg ugye ott volt a jelenet, mikor Locke-nak mondta hogy ne nyissák ki az ajtót (pedig nem is tudott az ajtó létezésérõl). Relytélyes gyerek ez a Walt. De emlékezzünk csak vissza a 14. részben mikor Walt nevelõapja felkeresi Mike-ot, hogy vegye vissza a gyereket, akkor azt mondja neki, hogy: "Van valami vele." "Néha, amikor ott van, dolgok történnek." "Õ más valahogy." Szóval ez a Walt fog még alakítani valami fontosat!

Nos, a repülõ nem szállhtott fel 10-15 emberrel, talán a többi túlélõ csak szerencsés volt, hogy olyan mellett vagy közelében ült, akinek élve kellett a szigetre kerülni... 😊
Talán ezeknek semmi jelentõségük nincs, csak direkt azért kerültek bele ezek a "szálak", hogy a nézõ ezen agyaljon, közben elterelõdik a lényegrõl a figyelmünk 😊 Csak kérdés, hogy akkor mi a lényeg...? 😊
Montanosz
szerintem véletlenek sorozata ami történik, már csak azért mert kissé eleve elrendeltnek tûnik hogy ezek az emberek a szigeten és kivûl állandóan egymásba botlanak, ha más nem de a repülõtér wc-jében biztos)))
korea nõcirõl is lehetett tudni a lelkisége alapján hogy nem hagyja el a férjét hiába a kisértés....meg ha rendelésre érkeztek a szigetre mi van a másik 30 emberrel akiket csak futólag mutatnak. akkor nekik is lenne sorsdöntõ szerepük

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Mhosah Myth
SPOILER

Egy régebbi részben Walt egy újságot olvasott ami egy jegesmedvérõl szólt. Szerintem a gyerekkel lesz valami kapcsolatos. Ha emlékeztek Waltnak egy visszaemlékezésben valami madarakról kellett tanulnia és amikor Brian nem figyelt oda mérges volt és egy madár nekirepült az ablaknak és meghalt. Szerintem a jegesmedve is így került a szigetre mint ahogy a madár az erkélyre...
Szerintetek?

SPOILER OFF!

IMYke2.0.0.0
Senki sem zombi.

spoiler

a többiek nem zombik az tuti

Pharaoh
szerinted ha amerikában még nem volt, akkor épp kínában leadják?

IMYke2.0.0.0
Pontosan - saját szórakozásod rontanád el, ha most megtudnád...

Sephi
FELADOM! 😄 Majd meglatom.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

IMYke2.0.0.0
Az elõzõket láttad már?

Japánul vagy kínail vagy oroszul vagy vmilyen nyelven nem lehet még tölteni a 2. szezont? 😄 én hülye megnléztem a 2. szezon 1. 2 részét és muszály látnoma többit is 😄

irc-n is ezerrel van. használ keresõt
gergod
Láttam az elõzetest. Bár bunyózni fognak, lehet nem fognak sokat csevegni. Bár úgy lenne, hogy kiderülne 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

IMYke2.0.0.0
Link nincs. A Peer 2 Peer hálózatok egyikérõl tudod csak beszerezni.

Pharaoh
Torrent, DC, edonkey, stb

Tényleg????
De honnan?
Szerintem normálisn irtam!
Csak egy Linket szeretnék ahhonan lelehet tölteni

PyRex
Szia! Az internetrõl!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Sziasztok honnan leghet letölteni a Lost-ot?

ha nézted a 2x02 rész végén ott volt h a következõ Szerdán. És ott voltak a bukós genyók meg a hajósok. jó a hajósok nem biztos 😄 , de az ki fog derülni h kik azok... a 'TÖBBIEK'... (ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁXHSDHS, ez egy sikoly akart lenni ^^)