128px-Dharma-logo.svg.png
  • ancsie18
    Szerintem amit az utolsó részben láttunk, az az egész filmet lezáró képsor volt. Semmi "egyszer már megtörtént" meg hasonló teóriákat nem kell mögé gondolni, ennyire ne bonyolítsátok túl a dolgokat. És abban is 1000% biztos vagyok, hogy a szigeten történteket fogjuk ezután is látni, és nem csak flashbackként. Arra, hogy kihez megy haza Kate, ki van a koporsóban, hogyan menekültek meg, min nem lehet változtatni, stb majd a 6. évad végén kapunk csak választ (szerintem) Úgyhogy ilyesmit nem is értem miért akartok most kitotózni. Ráadásul úgy, hogy valóban fogalmunk sincse, milyen új szereplők, fordulatok kerülnek még sorra a következő 3 évadban. Az viszont érdekes és nagyon igaz, hogy valamiért titkolják a szigeten történteket. Valószínűleg megígérték Benéknek, hogy soha nem beszélnek róla. De szerintem az is tuti, hogy nem a mostani mentőcsapattal mennek majd haza. Desmond meg Locke szépen elmondja majd nekik, hogy valami nem stimmel velük. Szerintem amúgy a Dharmások jönnek a hajóval és a "fellázadt" szigetet keresik, hogy jól elintézzék az őslakókat, akik megölték az embereiket, csak nem találják, ugyanazért amiért senki más sem.