22323
-
#10982 Szerintem amit az utolsó részben láttunk, az az egész filmet lezáró képsor volt. Semmi "egyszer már megtörtént" meg hasonló teóriákat nem kell mögé gondolni, ennyire ne bonyolítsátok túl a dolgokat. És abban is 1000% biztos vagyok, hogy a szigeten történteket fogjuk ezután is látni, és nem csak flashbackként. Arra, hogy kihez megy haza Kate, ki van a koporsóban, hogyan menekültek meg, min nem lehet változtatni, stb majd a 6. évad végén kapunk csak választ (szerintem) Úgyhogy ilyesmit nem is értem miért akartok most kitotózni. Ráadásul úgy, hogy valóban fogalmunk sincse, milyen új szereplők, fordulatok kerülnek még sorra a következő 3 évadban. Az viszont érdekes és nagyon igaz, hogy valamiért titkolják a szigeten történteket. Valószínűleg megígérték Benéknek, hogy soha nem beszélnek róla. De szerintem az is tuti, hogy nem a mostani mentőcsapattal mennek majd haza. Desmond meg Locke szépen elmondja majd nekik, hogy valami nem stimmel velük. Szerintem amúgy a Dharmások jönnek a hajóval és a "fellázadt" szigetet keresik, hogy jól elintézzék az őslakókat, akik megölték az embereiket, csak nem találják, ugyanazért amiért senki más sem. -
#10981 füst van a koporsóban:D:D
ez poén:D -
#10980 lol? :D -
MYossarian #10979 Az egyáltaán semmit sem jelent. Gyakorlatilag bárki lehet a koporsóban aki nem nő. Még Jack is, sőt olyan is aki a sorozatban már meghalt, szóval ezt nektek! :P -
MYossarian #10978 Walt-ról csak annyit, hogy kétév szünet után tért vissza, és ebben a korban nagyot változnak a gyerekek ennyi iső alatt. Szóval ennek nincs jelentősége, egyszerűen nem tehettek mást. Bár ez nem zárja ki, hogy meg is magyarázzák valahogy... -
Larvin #10977 Bennek tényleg Ben a neve, azt láthattuk a flashbackjében -
#10976 Nem lehet, hogy Ben van a koporsóban? :o -
ejhaa #10975 Szervusztok!
Nekem Walt szúrt szemet a fináléban. Jóval idősebb mint amikor elment a Szigetről. A sorozat úgyis ilyen misztikus akkor lehet úgyis végig gondolni h a Szigeten jóval lassabban telik az idő mint a való életben. Ha vmit lehibernálnak s egy idő múlva hibernálják cska ki akkor az sokkal hamarabb öregszik/romlik/ meg.
A FF-ben Jack is öregebben néz ki meg Kate is. Kate úgy néz ki mint egy kipúderezett öreglány:) S sztem Ben azért mondta h meg fog mindenkit így ölni Jack mert ha visszatérnek az igazi életbe akkor jóval hamarabb halnak meg a túlélők mint a Szigeten.....lehet jókora marhaság...:D:D
A másik meg sztem nem Lock van a koporsóban. Amikor Jack elkezdett dumálni azon a szpuerkütyün amit hozott a csaj a helikopáterből akkor Lock elment. Lehet h ő nem is jött el a Szigetről hanem ott maradt.
Lehet Füst van a koporsóban:D...nah jó nem.. -
Lyan Kyj #10974 replikátor 2.0? -
#10973 a füstre volt egy nagyon jó nanobot-os feltevés, a füst apró robotokból áll (tudjuk, hogy jelenleg is folynak ilyen kutatások a való életben is, tehát elvben ez lehetne magyarázat). a füst "összeállhat" Walttá is, vagy bárkivé - bár ez már kicsit meleg lenne :) -
Larvin #10972 akkor tényleg egy nő mondta :D -
MYossarian #10971 megnéztem az angol feliratot, "you"-t mond. Szal Kate mondta h ne találkozzanak.
Kate nincs megijedve a halálesettől, és ki is mondja, hogy el kellett jönniük. A szigetes sztorit valószínüleg nem ismerik az emberek, ezért mondja Jack, hogy belefáradt a hazudozásba, titkolniuk kell, ezért sem találkozhatnak. És mellesleg azt mondja a fősebésznek, hogy "hozza le az apámat, most hozza le!" és az emeletre mutogat, nem az égre...na ezt rakja össze valaki!
Normális tudományosan helyt álló válaszok??? Ugyan már! És a füst, Walt , az öregedés, a szobor, a számok, Jacob? Ezt te sem gondoltad komolyan.
Egyedül Jack apja nem fér a képbe, meg hogy az oceanic repül...
Ezek után én nem lepődnék meg semmilyen eszetlen magyarázaton, összeesküvésen, ismétlődő történelmen, Dharmás kísérleten, agymosáson. -
#10970 Bocsánt hogy nemtettem spoilerbe de szerintem már nem szükséges...
De nehogy valakinek ártsak : Ez SPOILER volt (lejjebb) :D -
#10969 A Halot minden bizonnyal Jhon...azt lejjebb megtudod nézni.
Az hogy embereket huzgál ki égö roncsokbol az autobalestre utal mert azt mondja Kate "hallom MÉG MINDIG embereket..." erre Jack " régi szokás..." tehát ezzel a repülös dologra utal. A térképek zért vannak a házába hogy meghatározza a sziget helyzetét.
Ami érdekes hogy z emberek azért tekintik hösnek mert a roncsból kimentet vkt...senki nem szól a sziget miatt...vagy nem tom. de ez furcsa. Kate szerintem sawyrhez siethet vissza mert ezt mondja: "megyek mert aggódni fog" angolban fiura utal mert "HE".
A készitök azt igérték hogy normális tudományosan helyt álló válaszokat kapunk. Tehát nem vagyok bene biztos hoy ezelött már voltak a szigeten csak nehéz visszaileszkedni ien traumák után :D Itt az a kérdés hogymi történt a megmenekülés "Pillanatában".
Nézd meg az 10954-es hozzászolást és a 10920-ast -
Larvin #10968 Foglaljuk össze mi volt a végén a Kate-es jelenetnél! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack felhívta. Kate le akarta tenni->haragszik rá(vagy valakivel alkut kötöttek, hogy nem keresik egymást)
Itt egy kis segítség kéne. A telefonba azt mondja Jack: "I know what she said", vagy he said? vagy you said? Nekem leginkább a she tűnik a helyesnek. Valami nő mondta tehát, hogy nem beszélhetnek. A Los Angelesi repülőtéren van egy közös helyük, amiről mindketten tudnak és nem kell körbeírni, tudják és kész->talán ismerik egymást már régóta? "Hallom, hogy embereket húzgálsz ki a roncsokból"
Az biztos tehát, hogy a szigeten történtek a beszélgetés elött történtek)Ez azonban nem jelenti, hogy a jövőben vannak. Jack-nek szemmel láthatóan lelkiismeret furdalása van a haláleset miatt, vagy egyszerűen csak kétségbe van esve valamitől. Utóbbit kizárnám, mert mitől félne? A haláltól? A hídon nem úgy tűnt :D
A halottat mindketten ismerték. Kate ebből szemmel láthatóan nem csinál problémát. Jack viszont a viselkedéséből gondolom, hogy ezen meglepődik. Mintha csalódna miközben elteszi a hírdetést. Kaptak "valakiktől" egy kedvezményre jogosító aranykártyát vagy mit. Valószínű a légitársaságtól amiért túlélték a katasztrófát. Jack vissza akar térni a szigetre. Le akar zuhanni. Nem érdekli az emberek sorsa a repülőn!!!
Talán mert őket nem ismeri, de ha visszatérne a szigetre megmenthetne olyan embereket akiket már ismer, vagy ismert. Jack megfogadta, hogy minden egyes embert elvisz a szigetről. Ezt többször is megismételte. Valószínű ezt meg is tette. kinézem belőle :) Akkor mi lehet a bibi?Miért menne vissza? Kate szerint "ez nem fog megváltozni". Nem azt mondja, hogy ez megváltoztathatatlan, vagy ez a sors, ez van stb. hanem, hogy nem fog. Jack azt mondja elege van a hazudozásból. Kinek hazudtak? A külvilágnak miután hazaértek, a szigeten lévőknek? "Hibát követteünk el"-> Kate könnyezik! "Mennem kell!" "Nem szabadott volna eljönnünk" (érdekes, hogy minden szereplő mielött meghalt megbékélt a halálával, rájöttek, hogy ez valami szükséges dolog) Vagy az a gond tehát, hogy 1, nem haltak meg-> ezen könnyű segíteni :P vagy 2, az, hogy vannak akik meghaltak, és ezt vissza lehet csinálni. Hogy lehet visszacsinálni? Mi van, ha Des-nek nem jövőlátása van, hanem Dejavu-ja? Tényleg többször járt a szigeten már és mindíg ugyanaz történik, mintahogyan azt egyszer körül is írta. Sosem azt mondta, hogy a jövőbe lát, hanem, hogy bevillannak neki dolgok (eszébe jutnak) Na innen a flash back elmélet, ami igazából azért "back" mert lehet, hogy a jelenhez (várják a mentőcsapatot)képest a jövőben játszódik, de már megtörtént a múltban. Tudom, hogy ez már nagyon elvont, meg fantasztikus, de azért ne zárjuk már ki. Aki pedig nem képes a saját elméleteinél tovább látni az beszűkülten gondolkozik. Szerintem ne vessünk el semmilyen elméletet könnyedén, amíg nem tudjuk megcáfolni! -
hzolee #10967 Persze, hogyha feltételezzük hogy nem flashback volt!:) -
#10966 jóneked... ^^ -
hzolee #10965 Lehet hogy a hulla a temetésen egy olyan valaki akit még nem is ismerünk, csak a következő szezonban jelenik meg, mondjuk az állítólagos mentő csapattal!!! -
juhaszbence #10964 megvan 2 évad
-
#10963 szerinted ha egy poharat fejjel lefelé belemerítesz a vízbe, akkor egy bizonyos mélység alatt magától kimegy alóla a levegő?? (Most hagyjuk azt, hogy az üveg szétrepedne.) -
Larvin #10962 Fizika: végülis egy darabig megállt a víz szintjének emelkedése, így tudta felírni az üzit a tenyerére. A víz nyomása nagy volt, mert marha gyorsan elárasztotta a fülkét. 15 s alatt már nykig ért a víz utána már lassított felvétel volt. Biztos, hogy abban a mélységben is megreked a levegő? Itt egy robbanás történt. Gyakorlatilag, ha igaz lenne ez a levegő megszorulós dolog, akkor a tengeralattjáróknak sem kéne félnie attól, hogy meglékelik a hajót. Szerintem pár perc alatt elárasztotta volna a víz az egészet. -
#10961 itt van a magyarázat hozzátitkos térkép magyarázat :D -
#10960 Emlékeztek mikor a bunkerben Lockot agyoncspta az egyik ajtó? itt a magyar
forditása érdemes megnézni rengeteg dolog kiderül belöle...ha akkor ezzel foglalkoztunk volna semmi ujjat nem mondott volna a 3ik évad a Dharmáról :D vagy lehet...de mindneképp érdekes
dharma titkos térkép -
#10959 John Lantham neked = John Locke-kal????? hsz-dből nekem ez jött le.....sztem nem ő az.... -
MYossarian #10958 legjobb a cég szlogene:
"Taking you places, you've never imagined!"
háttérben meg egy trópusi sziget+egy tutaj+egy fekete füstoszlop
ez mekkora! :D:D:D -
MYossarian #10957 Ezt is mondta már valaki:
http://oceanic-air.com/
"We regret to announce that Oceanic Airlines has ceased all operations effective immediately.
Michael Orteig, President of Oceanic Airlines, released this statement: *After 25 years of service, we are forced to close our doors. Due to financial difficulties in the wake of the Flight 815 tragedy, we are no longer able to sustain service. We are deeply sorry that we can no longer serve our loyal customers, and apologize for any inconvenience our decision will cause.*"
Akkor az oceanic vagy újraindult, vagy flessbek :D:D:D -
MYossarian #10956 huhh, de akit ismerünk, és tizenéves fia van, az Michael lehet. Ezt erősíti a fekete környék, és a többiek nem mentek el, mert megölte két társukat, a többieket meg feladta. De akkor Jack miért érzékenyült úgy el? És a fia miért nem jelent meg a temetésen?
Asszem elég a találgatásból már, úgysem jutunk semmire... -
#10955 ahha...szoval John? pff... érdekes...
akkor miért csak jack ment el? -
MYossarian #10954 itt a cikk szövege:
"The body of John Lantham of New York was found shortly after 4 am in the 4300 block of Grand Avenue.
Ted Worden, a doorman at the Tower Lofts complex, heard loud noises coming from the victim's loft.
Concerned for tenants' safety, he entered the loft and found the body hanging from a beam in the living room.
According to Jaime Ortiz, a police spokesman, the incident was deemed a suicide after medical tests. Latham (sic) is survived by one teenaged son.
Memorial services will be held at the Hoffs-Drawlar Funeral Home tomorrow evening."
Szóval ezt a találgatás témát lezárhatjuk.
Vagy az is lehet, hogy a Dharma lefizetett mindenkit, törölték a priuszt, és új személyazonosságot is kaptak...hihihi -
#10953 lehet hogy zsidó :D Mekkora LoL lenne :D
de szerintem is FF mert télleg nem ismerik egymást és Jack sincs mindig magánál...
Jó kérdés hogy mi történhetet a megmenkülésél...lehet hogy télleg nem kellet volna hivni öket? kár hogy nem Penny hajója....Lehet hogy télleg mindenkit lekaszabaszáltak és csak páran élték túl vmi oknál fogva és jack nehezen birja elviselni a következményeket...Kiváncsi vagyok kinek a temetése volt... Talán Sawyer??? vagy juliet :) nem tom :D de kemény rész volt -
#10952 igen, pont ez a lényeg, utalnak arra h FB meg arra is h FF, elrejtenek csomó kis apró részletet, mint pl a FF anagramma, nyilván az a céljuk h a köv évadig is legyen miről beszélni. de abban mindenki egészen biztos lehet, h mindent úgy találtak ki, h semmit se tudjunk pontosan kitalálni, h mi várható, így tulajdonképpen találgatni is teljesen felesleges, igen nagy a valószínűsége, h úgy is olyan lesz amire senki sem gondolt... -
MYossarian #10951 hi!
ez szerintem feltűnt mindenkinek, lejjebb foglalkoztunk vele...
Az hogy a gyógyszerésznél az apjára hivatkozik nem jelent semmit. Mert lehet, hogy azért sumákol mert az apja már halott, vagy azért mert él, és akkor tudja, hogy nem írt fel neki semmit. A bélyegzőjét megugye könnyedén megszerezhette.
Ami nekem is csak most tűnt fel:
Korábban Jack apja volt a fősebész!!! Őt akkor rúgták ki mikor Jack beárulta, nem emlékszem, hogy volt-e arról szó, hogy ki veszi át a helyét (talán Jack?). A feka srác meg az új fősebész!!! Szóval ez lehet hogy közvetlenül a leváltás után van, ezért hivatkozik az apjára, és akkor mégis flessbek:D
Meg kéne nézni, hogy abban a részben mennyire kapkodta a pirulákat, és ennek kicsit ellentmond a túl gyorsan kinőtt szakáll...Mert ha megborult az apja elárulásán, meg a nején (esetleg Kate-en???), és emiatt kihagyott pár hetet a melóból, az erre nem elég idő.
Szóval én még mindig nehezen hiszem el, hogy benyomtak volna egy ilyen poént, ha az apja már nem élne.
Talán valamivel több jel utal a flash-forwardra, de én nem venném száz százalékra. Lehet az ilyen kis elejtett morzsákkal utalnak mindkettő lehetőségére, hogy ezen parázzunk februárig:D -
Larvin #10950 najó nem -
Larvin #10949 vagy Raszputyin :D -
Larvin #10948 Az utóbbit már felvetették mások is, az előbbi meg nem bizonyíték, de én gyanúsnak tartom az egészet. -
CLY #10947 Csodálom, hogy ez még senkinek nem tűnt fel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
...amikor Jack a patikusnál gyógyszert akar kiváltani, arra hivatkozik, hogy a receptet nem ő, hanem az apja írta fel! Ha ez nem lenne elég, a Jack és az új fősebész egyik beszélgetésében, Jack arra kéri a faszit, hogy hívják le az apját és nézzék meg ki a részegebb!
Ja és ha a nevekből indulunk ki, akkor Jack ezzel a "zsidós" kinézettel lehetne akár Jákob is :D -
Larvin #10946 Akkor viszont ez megkérdőjelezi azt, hogy a sztori minden részlete előre le van dumálva. A filmesek ilyenkor ugyanis már jó előre felveszik az ilyen jeleneteket. Tehát ez egy új ötlet, és mellékelt ábra mutatja, hoyg nem valami jó ötlet volt (Walt :D) -
winnie #10945 "Walt 90 nappal később"
90 nappal később egy álomban. de mondjuk nem értem a dolgot, minthe ez felfedezés lenne. a valóságban nem 90 nap, hanem majdnem 3 év telt el, ezért sem szerepelt kvázi már az S1 finálé óta. -
#10944 Nem is csak ez ... de pl ebben az evadban talan 1x bukkant fel a vege fele ... azt a sarki vadasparkban vettek fel? Mert nemhiszem hogy azert a 20mp-ert a odautazott :D -
Lostmania #10943 Walt a lezuhanás idején
http://www.pronouncedhorhay.com/wp-content/images/lost/jorgeandguys.jpg
Walt 90 nappal később
http://bp2.blogger.com/_8HhjIy50yEY/RlT1ZGnofPI/AAAAAAAAAKA/jzv9G0Er_zU/s1600-h/old.ass.walt.JPG