| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Oks ez így részemről remekül hangzik mert engem nem nagyon érdekel a történet(jajjaj fanok ne báncsatok).
Amikor DagothUr -at először levertem fogalmam nem volt róla ,hogy ki is ő és csak azé vertem szét mert nem volt szimpatikus ,ettől függetlenül a naplóm második bejegyzése az volt ,hogy én nem adtam oda a papírt Caiusnak. A lényeg az ,hogy lehetőségem volt arra ,hogy ezt megtegyem ,úgyhogy mint már írtam nekem szinte csak a szabadság kell. Tehát ha úgy lesz ,ahogy írtad nekem az is marha jó lesz ,de a rövidebb történet ne menjen a szabadság rovására.
Viszont ha bármi Chapter ,állj be ide meg oda mert különben az életbe tovább nem jutsz innen típusú dolgokkal próbálnak „ösztönözni” a történetben való előrehaladásban akkor nagyon el leszek kenődve.
Bár nem idevaló ,de mivel 2X hoztad fel példának a POTCt így hát mégis leírom a véleményemet :
Az SeaDogs után számomra ennél nagyobb csalódás még nem volt. Idióta történet ,vacak kezelőfelület ,idétlen színek mintha műanyag lenne az egész, nevetségesen kicsi játéktér ,az 1600as évek körüli hangulat teljes hiánya. Nagy görcsöléssel végignyomtam majd úgy vágtam a sarokba ,hogy ezt az életben nem akarom még egyszer látni. Úgyhogy én részemről nem szeretnék egy olyan folytatást látni a Morronál mint a SDnél.