Javasolt normál patrol a ship mastery szintezéshez:
The Ninth Rule (Kinjer System) - Madran elvontatása után kezdődik a fontos rész, a bewarpoló csapatokat kell ledarálni. Sok hajót lekapsz, akkor egy normál alatt is kihúzhatod fullra a masteryt, ergo célszerű AOE build-et beállítani.
Wanted (Argala System) - kiszámítható, 2-3 szintet ad attól függően hogy NPC hajóknak mennyi esélyt adsz dmg/shot+kill-hez.
Rescue and Search (Kern System Patrol) - Itt is bewarpoló csapatokat kell leszedni tömegével, akkor jön XP. Ez egy picit nyűgösebb, mivel a klingonoknak van egy olyan skilljük amivel elindítják max impulse-on a hajót, amit nem tudsz iránytani, amikor vége van a debuffnak akkor meg újra kell pozícionálni.
Trouble over Terrh (Terrh System Patrol) - Nincs meglepetés, bewarpoló csapatokat kell leszedni tömegével.
Unwanted Guests (Kinjer System Patrol) - Ezt akkor csinálom, mikor nem jön össze a full mastery és 1 szint kell. Nincs a patrolon cooldown. (Van más patrol is amin nincs CD, de valamiért ez megragadt nálam. Ilyen pl. Jupiter Gauntlet (Sol System) normál/hard verzió, 500/750 dili-ért.)