A téli event december 3-án indult, ma 20-a van. Ez 18 nap.
18x24 óra=432 óra.
Az event "napi" cooldown csak 20 óra, ergo 432 óra/20 óra=21,6 alkalom leadni az event feladatot. Az event progress 20/20-ig tart. (Valahol, valamelyik nap én is megcsúsztam pár órával.)
A trükk az, hogy a jégen futó feladat (Fastest Game On Ice) cooldown-ja nem leadáskor indul, hanem mikor felveszed/elindítod.
1. nap
Sci karival felvettem a Fastest Game On Ice feladatot, megcsináltam, leadtam.
Tac karival felvettem a Fastest Game On Ice feladatot, megcsináltam, de nem adtam le.
2. nap (1. nap leadása után 20 órával)
Tac karival egyből le tudtam adni az előző napi feladatot. Egyből fel is vettem újra (mivel lejárt a 20 óra), megcsináltam, de megint nem adtam le.
Sci karival felvettem a Fastest Game On Ice feladatot, megcsináltam, de nem adtam le.
3. nap (2. nap leadása után 20 órával)
A Tac és Sci kari ott dekkol a Breen fickó mellett leadásra várva, amit bármelyikük meg tud tenni. Ezután a feladat újra felvehető és igazából 20 óra áll rendelkezésre hogy körbefuss a pályán.
A másik segítség, hogy évvégi szabadságok miatt összejött, hogy hajnali/délelőtti/kora délutáni leadással löktem az event progressen.
Pl. reggel 7-kor beléptem, pár klikk (feladat leadva, majd újra felvéve), kilogoltam. Este meg körbefutottam a pályát.
Másnap hajnali 3 után pár perccel beléptem, pár klikk (feladat leadva, majd újra felvéve), kilogoltam. Este körbefutottam a pályát..
Utána este 11 után pár perccel beléptem, pár klikk (feladat leadva, majd újra felvéve), volt időm és energiám egyből körbefutni a pályát.
És így tovább... Utoljára szerkesztette: pite, 2024.12.20. 21:44:17