Szoci motor
-
The Fugitive #509 Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy kicsit rendbe teszem a motoromat, mind elektronikailag, mind motorikusan. Viszont elakadtam, és segítségeteket szeretném kérni.
S51N-H típusú motorom van. Voltak indexek is a motoron, de nem működtek, akksit gyorsan lemerítették, ezért azokat már régebben levettem a motorról, de a vezetékezés megmaradt. Aztán volt szerelőnél, akinek mondtam, hogy vezetékezze újra, de erre nem került sor.
Most én a minimálisat szeretném, legyen rajta első-hátsó világítás, illetve reflektor/tompított fény.
Ez eddig így működött is, és szétszerelésnél mindent le is írtam, le is rajzoltam, a biztonság kedvéért, de! A kérdésem az lenne, hogy az megoldható-e, hogy világítás az állandóan lenne, és csak azt kapcsolnál, hogy tompított, vagy reflektor. Ergo egy kapcsolóval megoldható-e?
Ha igen, valaki tudna segíteni nekem, akár msn-en elmagyarázni, akár egy egyszerű kapcsolási rajzot készítve, hogy mit hogyan kellene?
Netet felkutattam már kapcsolási rajzok után, de egyik sem volt olyan, amilyet szeretnék. (Ott mindegyiknél volt egy lámpakapcsoló ill. egy tompított/reflektor kapcsoló) - ez mondjuk azt sejteti, hogy egy kapcsolóval nem lehetséges ezt megcsinálni.
Ha valaki tudna segíteni, és segítene is, az írjon egy privát üzit.