1560
Szoci motor
-
#520 Na szétszedtem a benzin csapomat,és ebben van 1 szűrő,ez szűri a benzint?(gondolom igen:))Tehát koszos benzin esetén ez szűri ki a port/homokot ilyeneket? -
#519 Tehát ha a benzinben kosz van akkor azt hol szűri meg és mi? -
#518 Hamarosan kész lesz a tank festése,mennyire kell utána kitisztítani?És hogy?Por mennyire számít kosznak és elronthat valamit?Ha mégis koszos lenne tőle a benzin az milyen kárt tesz? -
#517 Az nyereghuzatot hogy kell rögzíteni a szivacshoz vagy a nyereglemezhez kell valahogy? -
atti59 #516 Lenne egy olyan kérdésem a simom meg állt allatam 2-3 durrant a kipufogó, rúgdalom akkor is csak durranik a kipufogó aztán annyi valami ötlet mi baja van?? -
#515 Lámparácsot hogy kell felrakni?A lámpa keretre sehogy sem fér rá.Illetve a kipufogórácsot hogy?Van az a kis izé ami az üléssel köti össze a kipufogót(tartja),az nagyon útban van. -
#514 volna 1 olyan kérdésem hogy kipu krómozás mennyiért van átlagban. ami van nekem rezonátorom, azon a festék nem akar megmaradni és azért kérdem. -
zsolti900 #513 hali! megint problémázik a suzuki:S már van szikra kap is anyagot a moci de egyszerűen nem indul. Alapjárat csavar menete teljesen elkopott, de ettől még indulnie kellene sztem... vagy nem?:S -
The Fugitive #512 Kapcsolási rajzaim nekem is vannak, de nem vagyok egy elektronikai zseni, így nem tudom, hogy hogyan kellene megvariálni a kapcsolást... :S
Köszönöm a segítséged, de előrébb nem lettem vele. :( -
#511 Felraktam data.hu-ra néhány kapcsolási rajzot,neten találtam őket még régebben nemtom már hogy hol.Itt vannak.Remélem valamelyik segít.(nem néztem át őket h melyik lenne jó neked csak feltöltöttem őket) -
#510 Biztos hogy meglehet csinálni,ugye ez úgy működne h az áramot mindenképpen kapja,csak azt lehetne kapcsolni hogy melyik része kapná az áramot. -
The Fugitive #509 Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy kicsit rendbe teszem a motoromat, mind elektronikailag, mind motorikusan. Viszont elakadtam, és segítségeteket szeretném kérni.
S51N-H típusú motorom van. Voltak indexek is a motoron, de nem működtek, akksit gyorsan lemerítették, ezért azokat már régebben levettem a motorról, de a vezetékezés megmaradt. Aztán volt szerelőnél, akinek mondtam, hogy vezetékezze újra, de erre nem került sor.
Most én a minimálisat szeretném, legyen rajta első-hátsó világítás, illetve reflektor/tompított fény.
Ez eddig így működött is, és szétszerelésnél mindent le is írtam, le is rajzoltam, a biztonság kedvéért, de! A kérdésem az lenne, hogy az megoldható-e, hogy világítás az állandóan lenne, és csak azt kapcsolnál, hogy tompított, vagy reflektor. Ergo egy kapcsolóval megoldható-e?
Ha igen, valaki tudna segíteni nekem, akár msn-en elmagyarázni, akár egy egyszerű kapcsolási rajzot készítve, hogy mit hogyan kellene?
Netet felkutattam már kapcsolási rajzok után, de egyik sem volt olyan, amilyet szeretnék. (Ott mindegyiknél volt egy lámpakapcsoló ill. egy tompított/reflektor kapcsoló) - ez mondjuk azt sejteti, hogy egy kapcsolóval nem lehetséges ezt megcsinálni.
Ha valaki tudna segíteni, és segítene is, az írjon egy privát üzit. -
#508 Igen énis így gondolom de azért megkérdeztem:)Nem lenne jó ha azt a kis rugós tűs részt eltörném v ilyesmi:) -
#507 a szivató és a gázbowden beakasztása kb ugyanolyan, ha kiveszed a shubert és alaposabban megnézed akkor látni fogod hogy hogy működik a dolog:) -
#506 A szivató és gázhuzal blokkban lévő végét hogy szedjem ki? -
#505 Köszi a segítséget,elmentem motoros boltba és adtak direkt ilyen csavart. -
#504 attól függ, ha belefér és a gázkar is rácsúszik akkor nyugodtam beleteheted. -
#503 Megnéztem és a régi(gyári) az olyan h teljesen lapos a feje és kör alakú.Akkor megyek szerzek egy 3ast most 5ös van asszem(most hoztam). -
#502 nekem is egy 3-as(asszem) csavar van benne sima fejjel. -
#501 elfér az, csak ne legyen a feje túl nagy. -
#500 De úgy nem fér el fölötte a gázcső. -
#499 teljesen mindegy milyet teszel bele... -
#498 Na akkor még1x most pontosabban.Van ez a tartó,ez gátolja meg a gázfogantyút h ki lehessen húzni.Milyen csavart és honnan lehet ebbe szerezni?Olyan kell aminek jó lapos a feje,csavarboltban nem kaptam. -
#497 S51esem van,a gázkart le akarom cserélni teljesen,az egész házat és benne a gázkart is.Van a "ház" része amibe belemegy a gázkar.Ugye van benne egy kis csavar amin van 1 anya és az tart egy ilyen kis vas darabot,ami bennt tartja a gázkart hogy ne lehessen kihúzni.Na és olyan csavart hol lehet szerezni?Olyan kéne aminek lapos a feje mert különben a gázkart nem lehet rendesen tekergetni.Sima csavarboltba vegyem meg? -
#496 Bár nem néztem hogy mi kell neked,de itt a fórumon linkelték nekem régebben: mofaker.hu itt nézd meg ha kell valami.Olcsóbbak mint ha egy motorsboltban veszel cuccot,és mindenük van mindig raktáron. -
zunaj #495 ténleg bocs
-
zunaj #494 igazad van bocsánat ott kérek mibndenkitől csak egy kicsit ideges volta bocs
-
#493 kicsit visszaolvasgattam és összesen "1" kérdés van a többi oldalon... a mostanira meg azt mondom hogy: kérdezd meg valamelyik motoros haverodtól, mert az árak változóak, van ahol 3000 van ahol 5000 stb. és a beszédstíluson nem ártana kicsit javítani. -
zunaj #492 a kurva anyátok semire nem válaszoltok meg kérdeztem 50 kérdést és egyre sem válaszoltatok még hogy segitunk minden be egy lo szart -
#491 jah -
#490 Köszi igen láncvédős akkor csak azt húzzam ki bal oldalt amibe van egy ilyen ovális lyuk(tengely)? -
#489 a szimóra szeretnék előre egy enduró telót(nem simson) és haverom még régen volt itt egy 50-es derbi vázzal, és a teló pont méret volt szélességben... nah és itt a lényeg: a legtöbb ilyen 50-es endurónak az első telójának a teljes hosza mekkora?? -
#488 ha nincs rajta láncvédő akkor nem biztos hogy ilyen, de nagy valószínűségben ugyanilyen. -
#487 ha van rajta láncvédő akkor csak a tengelyt kell kihúzni(bal oldal) a jobb oldalt nem kell bántani. lényegében 2 részből áll a kerék, a jobb oldalon levő csavar fogyja a lánckereket a bal oldali(tengely) a kereket, úgy képzeld el mint egy menetes cső amibe egy csavar megy. -
zunaj #486 azt szeretném kérdezni hogy simson s51b hengert menyiért furnak fel 60 ccm re előreis kősz -
#485 S51nél a hátsó keréken hogy van rajta a lánc?Szeretném leszedni a hátsó kereket.(festés céljából) -
zsolti900 #484 nem...nicns semmi tuning, azóta eszik ennyit amióta estem vele. De seholsem látok szivárgást. Valakinek van valami ötlete?:S Mer így még egy kocsi is gazdaságosabb lenne -
#483 és előre szólok hogy tudom hogy nem szimód van:) csak gondoltam szólok:) -
#482 erősen kétlem hogy kipu a bűnös, mert az nem képes ilyen fogyasztást kihozni belőle. a szimómon a rezonátor is csak 4 decivel fogyaszt többet, 3.6 helyett 4, de 3-4L/100km helyett 8L/50km-t semmi se tudja kihozni... nincs valahol valami szivárgás?? esetleg nem tuningos a henger?? ha tuningos akkor előfordulhat hogy ennyivel többet eszik... szimóm az 50-es tuningal kb. 2x annyit evett mint a 70-essel. -
zsolti900 #481 valakinek van valami ötlete?:S h mit nézzek meg? és h ha hibás akkor h kell kinéznie?