Simson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Megállni csak üresben lehet?
Köszi!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Bocsi a hülye kérdésért, de ha valaki megválaszolná azt megköszönném!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
4 sebességes Simson S51-nél hogy mûködik a sebváltó?
be szeretnék szerezni 1 párat😊 és mennyivel bír többet??

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
nagy bilegge
képen egy 90ccm es 5 felömlõs vizhûtéses henger látható (amibõl az egyik szentem Segédfelõmlõ Azért van kivágva a dugó oldala.
Itt kezdõdik az TUNING<#mf1>#mf1>
nagy bilegge
Ugy jön hogy Karburátor->Vákumdob->menbrán->(és ott meg bele a ridvel be.
a Menrán arra való hogy Mikor megy lefele a Dugattyú -akkor nyit-(mert vákum keletkezik és beszív) majd Alsóholtponton -zár a menbrán- és mikor megy felfele nem engedi hogy vissza nyomja a Bezin levegõ keveréket.(de ez nagy Fordulattartományba kezd el normálisan dolgozni) olyan 7000 tõl (de nem naon tom )
Ezért alkalmazzák RObogóknál ,krosszmotoroknál,és más 2 ûtemûknél....
a Vákumdob arra kell hogy mikor (pl egy tuning robogó 14000 is pörög)hogy ilyen magas fordulaton Tárolja a Benzin levegõ keveréket meg ynomást biztosít.
(bocsánat ha vmit rosszul irtam le <#wave>#wave>
nagy bilegge
"menbrán szelep"
nagy bilegge
Bocs, ez überláma volt...
Schwalbim volt, remélem, még lesz is. Sajnos autóvásárlás miatt eladtam, mert hülye voltam.
a sárga full enduró, csak a blokknál nincs az a merevítés. alig futott, új henger, dugó, csapszeg, a váz újravan festve, a tankis minden csavar új benne szinte, új gumik, minden abszolút új rajta. 70-80 körül adnám el, mert csak porosodik, de kár érte mert 80at lazán megy.
a másik is egy full enduro, 2éve kaptam meg , 1400km-t futott és felrakták a padlásra...én úgy kaptam meg..újralett festve a tankja + a dekni, és ennyi. nagyon jókis gép, csak 55-60at megy mert bennevan még a folytás...
van egy B51-es szimóm és az lenne a kérdésem hogy az elsõ telón egy kicsit toldani szeretnék, hogy tudnám megoldani hogy... ööö... ne gyengüljön meg a cuccos(hosszabb teló kissebb teherbírás). vagy hogy az endúró változat mennyivel hosszabb(ha hosszabb). Thx.
Ahhoz, hogy enduro legyen, hiányzik a vázmerevítés.
De engem az érdekelne miért füstõl fehéren valami kopás mert hnap leveszem a karbit meg megnézem a dugattyún hengerfejet... nem tom hátha valami tömõdés!!😄😛
amugy jo hogy 1:50 van ráírva a tanksapkára, de azóta már ólommentes benzint lehet csak kapni, azis kente picit...szóval szerintem 50nél mindenképp kicsit több olaj kell
!!!
volt a Metro Újságba Dreemer (ostorköszörû)vagy mi
Nah 125 Wattos .hosszabítoval.álványnal.fejekkel.
5000 Ft Megéri??????????
Szabolcs megyébe OLCSÓN eladó egy Simson: 4 sebesságes, 70 ccm hengerrel, új hengerfejjel (2 hónapos), dugó, gyûrû, csapszeg, tûgörgõ (4-5 hónapja cserélve), fõtengelyfogaskerék és olaj csere (3 hónapja) ajándék 6 dl olaj a blokkba, sportlégszûrõvel és fojtás nélküli kipufogóval a brutális hanghoz 17-es kisfogaskerékkel és 12''-os kiskerékkel a brutális gyorsuláshoz, végsebeség növelhetõ nagyobb kerekekkel de jelenleg olyan 60-70 km/h.
Vannak kisebb hibái:
-Berúgó kar nincs de oda lehet heggeszteni ha valaki igényes akkor berugó tengely + berúgókar csere.
-Világítás hátul szórakozik, elõl elfodható de nem az igazi( Egy kis türelemmel javíthatóak)
MAI NAPIG HASZNÁLATBAN PÖCC-RÖFF INDUL!!!!
Ha valakit érdekel szóljon és megbeszéljük az árat!
Satuba be fogatás:
Karburátor fele beömlõ:
Beömlõ:
Ki maratva:
Be ömlõ csiszolása:
Ki pufogó "kimenet" meg nagyobbítva,"polírozva😊,akadály mentesítve":
És kész a henger,már csak egy új dugó,ugyan is a csapszeg végig sértette a palást belsejét!
remélem el nyerte tetszéseteket az átalakításról csinált képek!Ja és bocs a sok képért!
Hivatás az Életért!
Hivatás az Életért!