Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!

| MIELŐTT KÉRDEZNÉL KATTINTS IDE |
  • gumikacsa
    Mi van?
    Hülye vagy fiam?
    1.Nem tom miről beszélsz. Ha azt kérdezted, honnan kell letölteni, akkor ilyenekre már alapból nem válaszolok, a truckpol oldalról megrendelheti mindenki baráti áron. SŐT, MEG IS LEHET NYERNI!!!
    Ha te vagy az, aki kérdezte, hogyan kell berakni a letöltött dolgokat, szerintem elég egyértelmű, egy párszor már le lett írva, de a legtöbb dolgot csak be kell másolni a dokumentumokba, miután kicsomagoltad. De igazad van, nem válaszoltam, bunkó vagyok és szánalmas.

2. Ha valami hibát találsz, akkor nem fikázni kell, hanem szólni, hogy ez vagy az hibádzik. De a hiba a te készülékedben lehet, mert eddig visszajelzést nem kaptam.

3. A dizájn. Sajnos ez van. Nem vagyok proramozó, ezért csak egy sima grafikus szerkesztővel próbálom megoldani, amit csinálok, így sikerül. Nem a csicsáért csinálom, hanem hogy egyhelyen legyenek a játékhoz megjelent európai dolgok. Én csak egy lelkes amatőr vagyok, nem egy programozó zseni (mint gondolom te: TANÍTS MESTER!!!!!!!).

Ui: Köszönöm a véleményt, légyszives írd le, melyik letöltés nem stimmel! De ha lehet PRIVIBE, ne untassuk itt a jónépet.
    All: Bocs a regényért!!!