52862
Lehetőleg a beszúrt képek ne legyenek nagyobbak 800x600 képpont felbontásúnál, illetve figyelj a fájlméretre is!!!
Nagy(fájl)méretű képeket URL-lel szúrj be!!!
-
#6272 Ja, a #6262-őt inkább hagyom (ismerem a honlapodat...).
A daf, meg ilyenek nem az én munkám, bár ilyeneket tudnék. :) Asszem, készül egy német kiegészítő, aminek ezek részei lesznek, úgyhogy, ha jól sejtem, még lesz itt több kamion is, de letölteni szerintem csak egyben lehet majd. Szerintem még eldolgozgatnak rajta pár hétig. -
#6271 ja amúgy meg ne utasíts engem!Kösz. -
#6270 miazhogysehonnét?Te meg honnan tudod?
-
#6269 Nem hahó! Vársz arra míg válaszolnak!! Amugymeg sehonnét! -
#6268 hahóóó... -
#6267 Honnan lehet letölteni???
.
.
.plz tell us. -
#6266 Vagyis bocsi! Nem gumikacsak munkája! :-) -
#6265 Ez gumikacsak munkája! -
#6264 o kezdte.. én azért jöttem hogy megtudjam hogy kell telepíteni ehhez a remek játékhoz a kiegészítoket..! -
#6263 Ennek a fórumnak a neve 18 Wheels of steel: Pedal to the Metal nem az, hogy hogyan fikázzuk egymást!!!!!!!!!!! -
#6262 1. nekem is van honlapom szóval nem kell a rizsa.. a honlapod dizájnja, tartalma .. mindenki döntse el.. nekem van róla 1 véleményem... ritka nagy sz**
2. én voltam az aki megkérdezte, normális módon hova kell bemásolni a letöltött kamionokat.. erre a nagyúr az istenségek király gumikacsa nem volt képes válaszolni uh.. ez ám.. és miután szólok neki nézze meg a privit azután sem.. harmadjára írok neki egy méltán jogos hozzászólás, és erre o a nagy mester(gumikacsa..) van felháborodva.. na ez ám a szánalmas!!
Amúgy ha "lelkes amator" lennél akkor talán segítenél az olyanoknak mind én aki most kezdett kiegészítéseket letölteni.. Fireboy legalább válaszolt.. nem úgy mint te.. (gumikacsa.) -
#6261 Kritikus szemmel nézve a tandem póton a kerekek lehetnének közelebb is egymáshoz (de így is jó) -
#6260 Ezek szerint nemsokára lesz letöltése, vagy már van? -
#6259 Az első kép az nagyon dögös!!!!!! -
#6258 Gumikacsa!
Te vagy a király,lelkiismeretes FAN!!!!!! :-)))
Amúgy ezeket honnan lehet leszedni????
Köszi szépen mindenki nevében!!!!
Respect. -
-
#6256 A rohadt életbe emberek.....Mi történt itt?
Végignéztem az összes üzenetet ebben a topic-ban és tele van ÉLMÉNNYEL,KÉPPEL,FANATIZMUSSAL!!!! De mostanában már (sajnos) nem szeretek felnézni ide,nincs újítás(tisztelet a kivételnek),tervek,álmok amiket 1ütt,egymást segítve esetleg megvalósíthatnátok (magamat nem értem bele,mert nem vagyok rég óta tag)....De értitek miről beszélek???
Tuti valaki le fog oltani ezekért,de akkor is elmondtam!
Viszlát mindenkinek! -
#6255 ne is nagyon érdekeljen a gyerek. nem te vagy az első akinek ilyen kúltúrált módon ír. -
#6254 Mi van?
Hülye vagy fiam?
1.Nem tom miről beszélsz. Ha azt kérdezted, honnan kell letölteni, akkor ilyenekre már alapból nem válaszolok, a truckpol oldalról megrendelheti mindenki baráti áron. SŐT, MEG IS LEHET NYERNI!!!
Ha te vagy az, aki kérdezte, hogyan kell berakni a letöltött dolgokat, szerintem elég egyértelmű, egy párszor már le lett írva, de a legtöbb dolgot csak be kell másolni a dokumentumokba, miután kicsomagoltad. De igazad van, nem válaszoltam, bunkó vagyok és szánalmas.
2. Ha valami hibát találsz, akkor nem fikázni kell, hanem szólni, hogy ez vagy az hibádzik. De a hiba a te készülékedben lehet, mert eddig visszajelzést nem kaptam.
3. A dizájn. Sajnos ez van. Nem vagyok proramozó, ezért csak egy sima grafikus szerkesztővel próbálom megoldani, amit csinálok, így sikerül. Nem a csicsáért csinálom, hanem hogy egyhelyen legyenek a játékhoz megjelent európai dolgok. Én csak egy lelkes amatőr vagyok, nem egy programozó zseni (mint gondolom te: TANÍTS MESTER!!!!!!!).
Ui: Köszönöm a véleményt, légyszives írd le, melyik letöltés nem stimmel! De ha lehet PRIVIBE, ne untassuk itt a jónépet.
All: Bocs a regényért!!! -
#6253 Gumikacsa szánalmas vagy.. privátra azért se válaszolt ám, de elolvasta és o üzemeltet kamionos honlapot.. ahol persze a letöltések is bugosak, a dizájnról nem is beszélve, szánalom! -
#6252 Mindenkinek sok -t! -
#6251 Boldog Mikulást mindenkinek! -
FiReBoY #6250 Nem. -
#6249 Na az jó lenne! -
#6248 [email protected] ide küldtem a pótot
-
#6247 A pótokat milyen progival lehet feltextúrázni????? -
#6246 Hát a RNR (rignroll) -
#6245 Szerintem Rignroll -
#6244 Micsoda jelenne meg?
FiReBoY: Jó volt az FTP? -
#6243 Ez jó hír. Bár jobb lenne, ha karácsonyra meglepetésszerűen megjelenne :) -
FiReBoY #6242 Talán Karácsonyra több hírrel és képpel szolgálhatok majd. Mindenkinek... -
#6241 Ez mit jelent? (rnr):
maybe for Chrismas I get more news and pictures...
All for you... -
#6240 -
#6239 Ja, a dafra -
#6238 Nem én csináltam, de tetszik:
michelin figura -
#6237 -
#6236 Nézzétek a TV2-t most! Megy az Országutak Őrangyala. Valamilyen kamionos film. -
burninhell #6235 thx :)
ez a jó válasz :D semmi rizsa :) -
#6234 hi
annyi
nem
igen -
burninhell #6233 hi all
ez télleg 141MB (keveslem picit ez előzőhöz képest ami 400 volt)
kell hozzá az előző verzió?
vagy ez külön rész?