• zolee145
    Race07-et próbáltam, pont a BMW-t, és az nagyon nem jött be. Valahogy bizonyos dolgok alapján várok bizonyos viselkedést egy autótól és ha nem olyan akkor nem tetszik. Nyilván nem azért, mert vezettem már 320si-t, hanem azért, mert vezettem már autót. Most ez így hülyén hangzik, de biztos te is le tudnád írni, hogy szerinted bizonyos autónak hogyan kéne viselkedni. Ezt bárki le tudja írni aki vezetett már valódi autót.
    Mint utólag kiderült Norbi szerint sem olyan. Ezzel most nem azt mondom, hogy naugye megmondtam, hogy szar, csak egyfajta visszaigazolás, hogy nem éreztem hülyeséget. Nem tudnám megmondani miért, Norbi nyilvn pontról pontra el tudná mondani, hogy hol mi nem olyan a valóságban.

Persze lehet, hogyha a Seatot próbálom most én is lelkesednék ezerrel.:D

Azt nem értem, hogy úgy beszélsz róla, mintha egy tök más motor, egy tök más játék lenne, az égvilágon semmi köze nem lenne a gmotor2-höz. Én ilyen ég és föld különbséget nem éreztem.
    GTR3-hoz nem tudok szólni, mert semmit nem tudok róla, még azt sem, hogy mit ígértek. Elvileg annak nem lesz köze az rF-hez.
    Viszont amit eddig tudok az rF2-ről annak ha a fele igaz már nem nagyon fog érdekelni más.:) (ez persze hülyeség, mert eddig is kipróbáltam mindent:D)