| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Nekem olyasminek tűnik ez mint annak idején a Mclaren dupla fékpedálja. Első futamon agyonvertek mindenkit. Dupla pedál. Tiltsák be, az ötletgazdát pedig végezzék ki, de gyorsan.
Betiltották, kiszerelték, majd jött a második futam és a Mclarenek megint agyonvertek mindenkit...
Itt is lehet, hogy valami agyonzselézett hajú szerelő bebújt az első futóműhöz szerelgetni, valaki meglátta, hogy csöpög a zselé az orrkúpból és körbeszaladt a paddockban, hogy a hajlékony zselés orrkúp a titok.
Éppen azt néztem amúgy az onboard felvételen (Vettel pole köre), hogy féktávon inkább emelkedik a kocsi orra, szóval nem bólint, hanem szinte hátrafelé bukik. És nem a szárny, hanem rendesen látszik, hogy a lengőkar szöge változik. Persze az ívbelső keréknél magyarázat lenne, hogy kifelé dől a kocsi (igaz, nemcsak kanyarodáskor, hanem azon a szakaszon is amikor még egyenesen megy féktávon, a kanyarodás megkezdése előtt), de az a mókás, hogy az ívkülső első futómű is ugynezt csinálja, persze kisebb mértékben.
Na mindegy, majd kiderül az igazság...vagy nem.