• zolee145
    Nekem olyasminek tűnik ez mint annak idején a Mclaren dupla fékpedálja. Első futamon agyonvertek mindenkit. Dupla pedál. Tiltsák be, az ötletgazdát pedig végezzék ki, de gyorsan.
    Betiltották, kiszerelték, majd jött a második futam és a Mclarenek megint agyonvertek mindenkit...

Itt is lehet, hogy valami agyonzselézett hajú szerelő bebújt az első futóműhöz szerelgetni, valaki meglátta, hogy csöpög a zselé az orrkúpból és körbeszaladt a paddockban, hogy a hajlékony zselés orrkúp a titok.

Éppen azt néztem amúgy az onboard felvételen (Vettel pole köre), hogy féktávon inkább emelkedik a kocsi orra, szóval nem bólint, hanem szinte hátrafelé bukik. És nem a szárny, hanem rendesen látszik, hogy a lengőkar szöge változik. Persze az ívbelső keréknél magyarázat lenne, hogy kifelé dől a kocsi (igaz, nemcsak kanyarodáskor, hanem azon a szakaszon is amikor még egyenesen megy féktávon, a kanyarodás megkezdése előtt), de az a mókás, hogy az ívkülső első futómű is ugynezt csinálja, persze kisebb mértékben.
    Na mindegy, majd kiderül az igazság...vagy nem.