Dömsödi#106
Hát, egy barátom fiánál megnéztem. Amcsi rokonoktól kapta. Egy nagy nulla az egész. Sokkal többet vártam. Fizika? Miről beszélünk. A játék elején egy polc alatt van 2 robbanó hordo, egy két ládával az oldalában. Na ezeket a robbanó hordokat bárhonnan, bármivel meglőve ugyanoda esnek a ládák... Fizika, amit eddig láttam, az a MaxPayne2 ben a legjobb.
Árnyék? Nincs is árnyék. Legalábbis olyan amit a való világban árnyéknak hivunk. Pl sötétben lévő korlát megvilágitva kirajzolodik mögötte egy másik sötét korlát. Nos ez az árnyék. Nem vetül semmire. A levegőben van. Probáltuk Ultra modban maxon is hátha a High mod miatt van, de nem. Fent himbálozik a lámpa. Fölötte egy árnyék 3D object imitálja az árnyékot, de ez is nagyon gagyi. Ugy tapasztaltam, több féle árnyék tipus van. (Volt egy magyar játékfejlesztés, még jó régen. Akkor S3 virge kártyán kibaszott lassú volt, de sokkal jobbak, élethűbbek voltak az árnyékok.)
A másik: Derekik vállig érő magasságba nem tud a derék kopoltyusunk felmászni, inkább kerülni kell egyet lángon füstön keresztül. Biztos reumás.
A gépigénye a hiresztelések ellenére nem nagy.
AMD 2500 as proci 512 ram Ati 9500 Pro az 800x600 as High minőséghez bőven elég. Röccenés nélkül ment. Az meg tök mindegy, hogy 30 Fps vagy 90 Fps.
A FarCry az más. A játékmenet is jobb. (Már amennyit én szoktam játszani) Ebben a doomban röpke 3-4 óra ismeretség után az unalom jött rám. Szép szép, de valami hiányzik belőle.
Olyan ez mintha egy gusztusus ételköltemény lenne felszolgálva, és amikor nyálcsorgatva szedsz belőle akkor szomoruan konstalálod, hogy az bizony sótlan.