-
Hihetelen vagy. Mi köze az afrikádnak egy szétszakadt DT125 CRM vagy hasonló ezeréves 2ütemű blokkja kettérepedt dudvákhoz?????? Emberünk gondolom iskolába jár, pénze nincsen, csak épp annyit tud összekuporgatni amennyi a motor ára, aztán örül ha majd benzinre kap lét. Hol lesz ennek az embernek pénze és tudása szétrohadt vízpumpákat leégett elektromosságot, kikönyökölt blokkot javítgatni?????? (szétszakadt váltót, kiszakadt gyertyamanetet, hadd ne soroljam már srác)
Szerinted nekem van itthon MZ-m???? Egy 1991es Suzuki DR800al és egy 1988as Honda CR250el motorozom. Ha felülök a DR re barátnőmmel leugrok énis dubrovnikig mögötted, csak menj előttem mert fogalmam nincs hogy jutok el oda :D
25 ezret mikor fog egy 1990 es körüli DT125 és társaiba belerakni szerinted?? Szerinted aki DT125öt akar venni, annak van jogsija és motorozási tudásja egy 650es afrikához? Vagy a tiéd már 750es? Mind1is végülis. Úgysem 300ezerért akart a srác motort venni. Meg a tiéd sem 300ban állt meg mire itthon lepapíroztad, meg hazahoztad. Meg ha ennyire 300 egy afrika, akkor adjad a hirdetés linekeket, veszek énis gyorsan kettőt magamnak. Mert egy épkézláb ilyen motor inkább 1,2 mila mint negyed.
NA EZÉRT MERTEM én a szétküldött fosok helyett ajánlni valami egyszerű igénytelen dolgot, amit szétüthet, megtanul rajta szerelni ha akar, ha nem meg bárki felújítja neki 10 ezer forintért. Tapasztaltból, mivel nekem is volt 4 évig szimó, meg 6 évig etz. Én speckó szerettem. Manapság mondjuk divat lett 2 hónap szimó/riga után GSXR600ra ülni, látom te is szimpatizálz ezzel a trenddel. Ígyoszt BOCSÁNATOT KÉREK AMIÉRT BÁNTANI MERTEM A DRÁGA HONDÁS LELKEDET. Menjek el templomba is?