Ezt a pancserságot amit ma műveltem.Támadok egy c2-est.Első torpedó mellé.Nem süllyed a következőtől.Fordulok,hogy elé vágjak mert,medium sebességgel ment és már már nem ideális a szög.Egyszer csak bummmm!Folyik a víz be,50%-os kár...stb.Javitás ezerrel!Kb 45 fokkal megdölt a tengeralattjáró hátrafelé.Vajon mi lehetett az?Talán egy TIII Lut II-es torpedó ami mellélövés esetén fordul vissza?Paaaancseeeer!Szóval megúsztam nagy nehezen de,annyi az egyik elektromos motornak.Ha érdekel rakhatok fel képeket miközben elkezdtem süllyedni,és közben csináltam egy vészemelkedést teljes sebességgel.Utánna periszkóp mélység.Kiáll a tengeralattjáró orra a vízből mint állat.
Amúgy én kicsit hülyeségnek tartom,hogy az ilyet túléljem.
Kis bug a játékba:mikor töltöm a külső rekeszekből a torpedókat sokszor eltünnek a rekeszekből(szürke lesz a helyük teljesen).Ilyenkor ki kell lépnem és újra betöltenem az állást.Máshogy nem jelennek meg.Ahova becsapódott a torpedó ött égett folt volt a tengeralattjárón.Visszatöltöttem most az állást,hogy folytatom és,sehol semmi folt.