11357
  • xj700t
    A hangok tényleg jók lettek!!

A játékon pedig, ha szigorúan ráncolom a homlokom enyhén szólva lehetne még túlórázni. Mint ahogy számtalan modkészítő meg is tette :)
    Kár hogy a Csendes óceánt választották témának. :((((
  • PanzerWolf
    Karabiner köszi a hangokat!!!!Nagyon jók lettek szerintem!Működik is neten meg minden.
    Hát engem nem érdeke a sárga tomi verzió!
    Ha tengeralattjáró akkor,U-boot-ok jöhetnek nálam csak szóba!A többi nem érdekel!Ahogy elnéztem páran vannak még így!
    Ma este multi 21:00-kor!HUNter néven lesz a szerver 12345 kóddal.Csak HARD de,ha benne vannak a többie is akkor,REALISTIC inkább. Nyugi nem vagyok profi csak,így izgalmasabb kissé!Főleg az új hangokkal!
  • bunkolaja
    Tudod mekkora a japán és az amerikai piac? :) Csoda, hogy nem ezzel kezdték! :)

Néztem a neten, hogy a hivatalos verzió még mindig 10k körül van? Jól láttam, nincs még 4k körül minimálverzió?
  • Tomcika
    kipróbáltam a hangokat, szerinte mjók lettek
  • Gundark
    Annyira ezért nem érthetetlen. Ne feledkezzünk meg róla hogy a japi gazdaságot a tengók vágták haza azzal hogy elsüllyesztettek jóformán minden kereskedelmi hajót :) Ezenkivül elkaptak jópár nagy hadihajót is. Sok helyen nem volt meg az általunk kedvelt kétszáz méter mély víz :) Ezenkivül egyszerűbb új térképet gyártani és átirni a gato-kra meg balaok-ra mint megcsinálni az első világháborút :) No meg a vásárlóközönség "jelentős" része nem is tudja hogy volt olyan :) Szóval esetleg reménykedhetünk, de bizni nem nagyon bíznék egy ilyen esetleges 5. részben.
  • bgabor
    Már bőszen készül a negyedik rész, de valami érthetetlen okból az a csendes óceáni amerikai-japán konfliktust dolgozza fel.
  • Karabiner
    Sziasztok!

Én is ki próbáltam az új modot és tényleg igen csak sok kellemes újítás található benne. De a hajó recsegése a tenger mélyén sajnos olyan marat, mint eddig. Már régebben is gondolkodtam, hogy új hangokat kellene találni ehhez. Hát ezt most meg is tettem. És szeretném nektek prezentálni. A hangokat az U-571 filmből vágtam ki. A játékba már teszteltem és úgy néz ki, hogy jól működik. És tényleg hangulatosabb lett a dolog így tőle. Remélem sokaknak fog tetszeni az új hangok. Csak másoljátok felül az eredeti, persze az eredeti hangfájok biztonságba helyezése után. Ha esetleg valami gond lenne vele, vagy csak nem tetszene. Hogy ne árujak zsákbamacskát itt letölthető a nyers még egyben lévő hanganyag. Amit persze föl kelet úgy bontanom, mint az eredeti fájok voltak.

A teszt hang
    Hajó test recsegés
    A játékba másolandók.
    [x:/Ubisoft/SilentHunterIII/data/sound/……wav]
    Creaks_Level1
    Creaks_Level2
    Creaks_Level3
    Creaks_Level4
  • Placebó
    ööö ez nem a 3. rész?:)
  • xj700t
    Ahogy egyre többet játszok a játékkal, úgy érzem igencsak lenne még mit javítani rajta. Remélem lesz profibb folytatása, mert az alap megvalósítás nagyon jó irányba indult meg. :)
  • PanzerWolf
    Persze,hoyg nem hajózhattam ki!Hát mire megjavitják az u-boot-om simán elmegy az a hónap!Amúgy olvastam,hogy igazából is történtek ilyen bakik mint ma velem.
  • PanzerWolf
    Végivittem!Visszamentem és kész vége.'45 Április van és már nem hajózhatok ki.The war ende ezt írja ki.Semmi vége nincs,kiírja mikor keztem,renovn...stb.Mint mikor végigvisztek egy küldetést,és a végén összesitik a dolgokat a papiron.Hát gondoltam,hogy nem lesz semmi animáció de,azért egy képre számitottam vagy valami.Bár egy rövid animáció is belefért volna,de kép se meg semmi.Ha vissza akarom tölteni a küldetést amikor beérek,azt se engedi.Tudtommal 1945. május 8-án tette le Németország a fegyver.Még van egy hónap addig!
  • PanzerWolf
    Ezt a pancserságot amit ma műveltem.Támadok egy c2-est.Első torpedó mellé.Nem süllyed a következőtől.Fordulok,hogy elé vágjak mert,medium sebességgel ment és már már nem ideális a szög.Egyszer csak bummmm!Folyik a víz be,50%-os kár...stb.Javitás ezerrel!Kb 45 fokkal megdölt a tengeralattjáró hátrafelé.Vajon mi lehetett az?Talán egy TIII Lut II-es torpedó ami mellélövés esetén fordul vissza?Paaaancseeeer!Szóval megúsztam nagy nehezen de,annyi az egyik elektromos motornak.Ha érdekel rakhatok fel képeket miközben elkezdtem süllyedni,és közben csináltam egy vészemelkedést teljes sebességgel.Utánna periszkóp mélység.Kiáll a tengeralattjáró orra a vízből mint állat.
    Amúgy én kicsit hülyeségnek tartom,hogy az ilyet túléljem.

Kis bug a játékba:mikor töltöm a külső rekeszekből a torpedókat sokszor eltünnek a rekeszekből(szürke lesz a helyük teljesen).Ilyenkor ki kell lépnem és újra betöltenem az állást.Máshogy nem jelennek meg.Ahova becsapódott a torpedó ött égett folt volt a tengeralattjárón.Visszatöltöttem most az állást,hogy folytatom és,sehol semmi folt.
  • catyus
    Ma este lesz multi!
    ICQ használata ajánlott! ,akkor legalább megtaláljuk egymást.
    Az enyém olvasható, a felhasználói infon.
  • banános joe
    Hali.
    Nem jött ma senki multizni na talán majd holnap
  • PanzerWolf
    Nem leszek ma bocs.Hulla fáradt vagyok,és nem akarom magam kikészíteni.
  • zoltang
    Most találtam a neten.

U-Boot Elite 1914-1945.pdf [29MB, 67 old. sajnos angolul van :(]
  • SzLacza
    Szasztok!

Én is felraktam a modot. Nekem is jobban tetszett a rozsdás teknő, mint a zsír új hajó. Bár jogos a dolog, hogy nem voltak túl régiek, sőt a valóságban 1db se tudott megrozsdásodni. Ráadásul amikor megkapták a radarelnyelő öltözetüket, gondolom vmi gumiszerű festékkel újrakenték az egész hajót.
    A sötétebb víz, megint jogos, ugyanis, tényleg volt már olyan, hogy lenn voltam a fenéken 80m-en, és az megfigyelő periszkóppal azt lestem, hogy mikor támadnak a rombolók, és amikor jöttek, gázt adtam és elmenekültem. A valóságban én sem hiszem, hogy ez müködhet. Most olvastam a Kurszkról, és közben benne volt, hogy a hatvanas-hetvenes években szinte minden évben karambolozott egy szovjet és egy amcsi tengeralattjáró! :) Túlságosan megbiztak a sonarban, és a hidrofonban, ésők se használtak periszkópot. :)

Este mikor lenne multi ?
  • catyus
    OOhhhh
  • catyus
    Huzd ki belöle a dugót
  • PanzerWolf
    Akkor jövőhéten megyek pestre szombat reggel.Szóva hozhatod majd.
  • catyus
    Na majd beszélek a barátnőddel!

Kiolvasva!

• PanzerWolf
    Én is leszek elvileg.Barátnőtől fugg de,csak késő este ha leszek...
  • DJ Skyline
    hát ha nem fognak letölteni a másik gépen (hétvégente eléggé sűrűn előfordul),akkor csatlakoznék szívesen a multiba!:D
  • catyus
    Holnap is multiznánk!
    Jó lenne sokan lenni!

Ja este!
  • PanzerWolf
    Most értem haza.Valaki multi?
  • catyus
    Este multi, jégcsákány és én már vagyunk.
  • banános joe
    Na talán majd holnap.
  • banános joe
    Na én készen állok a multira.Gyere fel ICQ-ra Catyus ok.
    jégcsákány.
  • banános joe
    Lehet ma multi felölem de majd szolj
  • catyus
    Fiúk!

Mindenki single-t nyom? nem lesz már multi?
    Ott is lehet gyönyörködni a játékba mikor süllyedsz!
  • PanzerWolf
    Biztos azért mert,nem játszol realisticon.
  • drop
    nem tudom mibaj ha nincs rozsda a gépen mivel 1939-45 közöt játszodik a játék és mint köztudot ekkor gyártoták a töbséget valamelyik a gyárbol indult a tengere nem tudom mi baj azal ha uj gépet ujnak tüntetik fel
    nem 10-20 éves gépekröl van szó
  • bgabor
    Hát nekem az eredetiben sem jutott eszembe soha, hogy periszkópmélység alatt kidugjam a periszkópot.
  • banános joe
    szeva.
    nálam tökéletesen müködik a 2.02 verzio
  • DJ Skyline
    érdekes,letöltöttem az AOTD 2.02-es verzióját (#8992),feltettem,elindítom a játékot,töltené be a menüt,és mikor a felére ér a töltésnek,fogja magát és kilép az asztalra...a 2.02-es verzió előtt nem volt ilyen! másnál is volt ilyen?
  • PanzerWolf
    Nekem a vízzel semmi bajom,csak az u-boottal.Az igen jó állapotba van,régebben szerintem is jobban nézett ki meggyötört állapotába!
    A víz szerintem azért lett sötétebb,mert 100m-ig a víz alatt ha kitoltad a periszkópot simán nézelődhettél!Ugyebár ez meg elégé könnyűvé tette így a manőverezést.Ezért sötétítettek szerintem,hogy realisztikusabb legyen!Mikor hallotattok olyanról,hogy nézelödtek a kapitányok a víz alatt periszkoppal?
    Itt már nincs nézelődés víz alatt!
    Szóval én a játékba csak kettő nagy hibát találok:a hydrofonos néha katasztrófális,és a hajó kinézete!A többi az nagyon jól el lett találva!
  • DJ Skyline
    kipróbáltam én is a modot! összességébe véve tetszik,de ami nem annyira az a sötétebb víz,és a zsír új tengeralattjárók!:)
    csináltam pár képet:

kiváló összehasonlításnak az éppen szervízelés alatt álló hajó...rozsdás,leharcolt

ezzel szemben az én hajóm vadi új,sehol egy rozsda:

a belseje szép lett,leginkább a kaják fogtak meg!:D a műszerekről elfelejtettem képet csinálni! :\

íme a víz előtte:

utánna:

A Múzeumban a tengeralattjárókat nem lehet látni,annyira sötét lett a víz,így közelebb kell menni!

Szerintem az emberek is új külsőt kaptak,bár nem nagyon néztem a Flakos embereket

jobb lett a sérülésmodell,itt épp olyan vagyok mint egy kémény!:D

torpedó is szebb lett szerintem

és új töltőképernyő is akad

• csakb
    http://www.ww2incolor.com/gallery/german-navy

WWII german navy(color)

ajánlom mindenkinek!
  • bgabor
    Kipróbáltam a modót, de már az elindítás előtt azt nézegettem, vajon telepített e valamiféle uninstallt, vagy újra kell majd raknom a progit utána.

Ehhez képest mi fogad: Kellemes környezet, gyönyörű műszerek, jó zene, minden úgy néz ki és úgy szól, ahogy már a megjelenéskor kellett volna neki.

A V2.02-es változatot próbáltam, persze ehhez kell az alap 2.0-ás is.
    Emberek, ez nem egy mod, ez A mod. Szinte tökéletes.
    Két nagy hibája van. Az SH3 ban valóban rengeteg sok javítani való volt, mióta csak kijött, viszont volt benne két dolog, ami mindig is tökéletes volt. Nevezetesen a tengeralattjáról külseje és a víz megjelenítése. Sajnos ez a majdnem tökéletes mod ezeken is módosít, méghozzá negatív irányba. Az új tengeralattjáró skinek eléggé gyatrák, a tenger a vízszint alatt pedig olyan sötét, mint az eredeti játékban 200 méter mélyen volt. A tengók új skinjével még csak megbarátkoznék, de ez a töksötét tenger... egyszerűen szörnyű. Remélem javítják majd ezeket a közeljövőben, mert ezeket leszámítva a mod egyszerűen
    mindent üt, ami eddig csak létezett.

Mellesleg rájöttem, hogy nekik (már az AOTD klánnak) teljesen megfelelő a víz, hiszen ők full realban nyomulnak, úgy meg úgy sincs külsőnézet, max abban a néhány pillanatban látják a vizet, amíg kitolják a periszkópot.

Amúgy mintha nehezebb lenne a hajókat elsüllyeszteni, mint rég. Konkrétan ma egy C2 cargoba beletoltam két torpedót, az egyiket mágneses alágyújtással, 20 HE gránátot a 88-asból és négy tárat a 20mm-esből, mire méltóztatott elsüllyedni.

Mellesleg tudja valaki, hogy a mod light változata mégis miben különbözik a simától?
  • bgabor
    Én egyszer az atlanti óceánon akkora ködbe keveredtem,fényes nappal, hogy alig lehetett látni valamit. Egyszer csak felmegyek a hídra, és látom, hogy egy C2 cargo jön velünk szembe, 50 méterre. Szerencsére nem pont előttünk volt, így ki tudtuk kerülni, és mellettünk hajózott el e, de a megfigyelők végig elfelejtettek tájékoztatni. (pedig 100%-on volt a hatékonyságuk).