tajfun#125
"Úgysem tudod felfodni, de megpróbálom utoljára: készitettél egy szoftvert amire az embereknek szüksége van, ezért fizetnek. Ha nem fizetnek, de használják, akkor téged meglopnak, ugyanis nem jutsz ahhoz a pénzhez ami a munkádért jár..."
Ugysem tudod felfogni, szal megprobalom lassan, hogy meg te is fel tudd fogni: A m-a-s-o-la-s n-e-m u-g-y-a-n-a-z m-i-n-t a l-o-p-a-s! E-r-t-e-d? Mellesleg a penztelen juzertol akkor se fogsz 1 fityinget se kapni ha razod a bilincset. Mert nincs mibol.
"Olvasni nem tudsz vagy felfogni nem tudod amit olvasol? 180 day trial-ok pl..."
Felfogasi nehezsegeid vannak? A trial szarokban a fele funkcio nem mukodik, kenheted a hajadra.
"de vannak ám tanfolyamok is, hátmég könyvek"
Tehat ha este a parnad ala rakod a konyvet, akkor belemaszik a tudas a fejedbe... Gyakorolni mar nem is kell, megnezni a cuccot meg plane minek. Remelem ha orvosra lesz szukseged, olyan fog megmuteni aki operaciot is csak konyvben latott.
"ráadásul tuti, hogy nem mész el tanfolyamra, mert AZT NEM TUDOD ELLOPNI!!!"
LOL, kend a hajadra a tanfolyamodat! Probald valaki hozzad hasonlo gyp-snek bemagyarazni hogy a tanfolyamon ucsorges helyettesiti a tanulast. 1 indiszkret kerdes: te is csak konyvben lattal programozast? Isten mentse az orszagot az ilyen "programozoktol".
"Nem, kettőnk közül nem én vagyok a tolvaj, én fizetek azokért a szolgáltatásokért, amiket igénybe veszek. Ha van olyan aki a medencéjébe lopja a vizet, azt ugyanúgy meg kell büntetni, mint aki szoftvert lop, de ez nem én vagyok."
Kettonk kozul epp te vagy a tolvaj, rendorrel, BSA-val lopatnad el a vasarlok penzet. Kisfiam, ha nem veszik meg a szarodat, lehet arat is csokkenteni. Ha meg csak sirankozni akarsz, akkor menj csodbe, senki nem fog megszanni.
"Én alkalmazkodok, mert meg tudom venni a szoftvereket, igy ezt a csődbemenés és a hibák másra kenését jobb lesz, ha elkezded magadra értelmezni, nekem nincs gondom a kapitalizmussal, neked annál inkább..."
Ha nincs gondod, akkor mit sirankozol? Neked sir a szad hogy nem veszik meg uzsora's aron a szajredat. Rolad az Erik a viking atlantisziai jutnak eszembe: "nem sullyedunk, nincs itt semmi baj".