John Deere American Farmer and Delux Builder (c) Global Star Software
  • CS@
    Mi a jó?
    Mi a jó abban, ha fejbelősz valakit egy FPSben vagy minek fejlődünk egy RPGben a Mario miért ugorja át a tüskéketSTB?
    A válasz egyszerű: azért, hogy az adott játékban előrébb juss, mint ahol éppen tartasz.
    Az előrébbjutást általában pedig általában azért csinálják az emberek egy játékban, hogy szórakoztassák saját magukat.
    Konkrétan ebben a játékban: ha a traktor szánt és vet, abban az a jó, hogy lehet , hogy lesz belőle termés, amit majd a kombájn learat és ezután lesz belőle pénz is amit elkölthetsz. Azt viszont nem nagyon értem, hogy ha neked nem tetszik , akkor minek görcsölsz vele ennyit.

A quad szerintem a leggyorsabb közlekedési eszköz a játékban így elsősorban arra jó, hogy gyorsan odaérj valahova, ahol épp szükség van rád. A civil jellegű teherautók jót tesznek a farm reputációjának. Legalább egy PickUp Truck ajánlott minden farmra, kezdetben azért mert van benne egy ágy is ami jól jöhet, olyan nagycsaládoknál akiknek csak lakókocsira fussa(persze ez nem sokat segít mert ezek a családok általában nem túl örömteli életet élnek). Valamint ha nem rendelkezel legalább egy PickUp Truck –al, akkor előfordulhat egy olyan esemény, hogy az egyik családtag kocsmai verekedésbe keveredik és mivel nem tud elmenekülni így 1 pont mínuszt kapsz a reputációra, mivel ez egy esemény(ami már megtörtént) így ezt a pontot már nem lehet visszaszerezni, hiába veszel utólag egy ilyen járgányt. A zöld kisteherautónak nem láttam túl sok hasznát így ezt csak díszítésre használtam. Az 5303as traktor alkalmas az állatok takarítására, de sajnos elég bugos így ennek használatát inkább mellőztem. Amúgy a boltban minden járműnél leírják, hogy mire jó.

Képet most nem rakok, mert egyet még régebben raktam a Screenshootos topikba és annyi elég is, ha meg nem, akkor találsz a neten eleget.
    Ja és, akkor most te mond meg mi a jó abban, hogy rátenyerelsz az enter –re, meg, hogy minek az a csomó írásjel?