Command & Conquer III
-
normalon mar megcsinaltam , de mivel eddig minden kuldetest hardon csinaltam ugy is mennie kene , csak nagyonnemsikerul :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a shadow nubokkal repulj a delnyugati GDI bazisra es robbangasd fel a gepagyukat , mashoz ne nyulj , foleg ne az eromuvekhez :) ... mielott az utolsot is szetszedned indulj el a kommandossal es az engineerekkel lehetoleg az ellenseges egysegeket kikerulve , foglald el a kozpontot , a refineryt es egy eromuvet es rogton gyarts le 1 war factoryt. ...
ha ez megvan gyarts le par predatort + par uj engineer , vard meg amig a GDI ujonnan legyartott egysegei elindulnak Scrineket olni es rohand le a bazist , amig a predatorokkal szenvednek el tudod foglalni a 2 war factoryt , a 2 barakot a radart es a battle riget... kb idaig nehez a palya , de mire idaig eljutottam 3x megoszultem es 10x mentettem el a jatekot :D ... ha idaig eljutsz csak egy sereg mamut kell hogy elfoglalhasd a delkeleti scrin bazist , mert ha az eszaki GDIra mesz a 2 Scrin bazis vagy leveri a NOD bazist vagy megtamadja az eszaki GDI-t is le is rombolja , igy legalabb a 2 eszaki bazis ellesz egymassal
normalon ez bejott , hardon olyan gyorsan termelik az egysegeket hogy a kommandos/engineer csapatot nem tudom atjuttatni a fronton :D