6739
Command & Conquer III
-
#3755 Köszi megnézem, kipróbálom. -
Glasses #3754 Énis vistát használok és semi probléma. -
#3753 Miért használsz visztát?
Ez szvsz nem a progi hibája, hanem a tiéd és a mikrofosé. -
#3752 hát, legyen sok rakétásod az a levegőt kitisztitja... és én azt csináltam h 2 rug-t letelepitettem a scrin bázis elé 3mammuthal,csomó rakétással komandos a házban 2 mesterlövésszal, épitettem még +ba 3-4 iontornyot v mit és ki se tudtak szabadulni... juggerrel meg kilöttem a védekezését -
#3751 Most Bern-ben járok , de mire felépítem a bázist jönnek minden oldalról és levegőből is és ledarálnak.
-
#3750 Ezek a Juggernaut "lépegető" robotok vagy mik, jók vmire, mert nem vettem észre, hogy komoly erőt képviselnének.Persze lehet azért mert nálam nem érik meg a csillagos előléptetést :D
Mi a jó teknika velük? -
#3749 Meg lehet csinálni sokkal egyszerűbben is, az a lényeg, hogy amíg nem bántod őket ők se bántanak téged. Én úgy csináltam odamentem a scirin bázishoz (ami a NOD keződhely felett van)minden épület mellé tettem egy engit. A GDI jön támadni, meg kell várni míg eljut a főépületig ott lelövi a tornyokat és azt a 3 elit scirin egységet. Akkor minden engivel elfoglalni az összes épületet (mindet a power planotkat is). Közben a shadow teamek a GDI bázisra mennek és ott felrobbangatnak mindenkit (de csak az után szabad robbantinai miutan megvan a scrin bázis).
-
#3748 nekem "csak" az utolsó adodott mit hiba... -
#3747 Nos, EA játék :( Tele Buggal ... Vista alat nincs Hang ... egyszerűen a pálya felénél elmegy :(
Utánna meg eccerűen CTD ... vagy nem lehet kilépni mert Quitnál lefagy ... Meg eredetivel nem megy a multi ... fasza -
#3745 én úgy csináltam hogy balra a pálya mentén elrohantam , kilőttem a tornyok generátorát , utána ezt jobb oldalon is , kértem szönyegbombázást, aminek az ikonja balra van oldalt majd meghalt ott minden , utána jött a bázis meg pár katona , katonákat csináltam sokat , bázisokba bújtam , aztán lassan végigzuztam az ellenséget , méterről méterre! -
#3744 Az elején a tornyokba mész be az embereiddel, később a gránátoskat belepakolod az APC-kbe és így más sikerülni fog... -
#3743 a pentagonos pályát hogy kell megcsinállni ,mert nagyon kevés katonám van és mindig lealáznak -
Atlius #3742 Hali skacok!
Nem pontosan ide illő dolog, de hátha tud valaki segíteni. Egy érdekes problémám van a játékkal. Telepítettem, bemásoltam a Retailexe/1.0 könyvtárba az 1.0-ás cnc3game.dat fájlt, ahogy azt kell, mégis hibaüzenetet ír, és nem is indul el. Confused
Hibaüzenet: A(z) cnc3game.dat hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Ráfért egy win telepítés már a gépemre, ezért megtettem reménykedve, hogy ezzel ez a probléma is megoldódik. Semmi, ugyanaz. Eléggé idegesítő.
Pár perce kipróbáltam a Yasu programot (az emulációt rejti el) az eredeti buherálatlan verzióval, és ugyanazt a hibát írja ki.
Ja, két haveromnak tökéletesen megy ez a verzió.
Segítségeteket kérem bármilyen tanácsban, hátha megoldódik valahogy. -
#3741 Az észak-keleti bázissal nem bírok el horvátországban. Pedig szerintem ha az meglenne, utána már a gyalogos dél-nyugatit megcsinálnám valahogy és akkor talán sikerülne. Az előbb már legyőztem a dél-nyugatit, de annyira támadták a saját bázist, hogy összecsomagoltam az MCV-t és elvittem Dnyi-Bázisra-ra, ott fel is tudtam építeni elég rendesen, egy stabil komplexumot a NOD falak közé, erre a harvesteremet folyamatosan lebombázták, meg csatákban lelőtték, és elfogyott a pénz(még a GDI erőd alait is eladtam, de mindig kibabráltak velem) -
#3740 remélem:) bár a logikus az lenne hogy a Scrinek a kiegészítő lemezen lennének...(az kb mikora várható?egyáltalán lesz?)
és mégy egy kérdés: ha az összes medálnál a pályák után mindig mindent megszerzel az jelent valami pluszt vagy csak jaj de jó vagy..? -
#3739 Lehet menni Scrinnel van kampánya, csak végig kell tolnod hozzá NOD-dal is.
Legalábbis ezt olvastam valahol... -
#3738 ja és eredeti dm van de nem tudok online játszani mert kilép a játékobol...hurrá -
#3737 Letöltötted a megnyirbált verziót, mert sajnáltad a pénzt a DL-re...
Nem kellett volna.
:DDD -
#3736 végigittem normalon:))) GDIvel:) jó kis gém:) akkor végülis a scrinekkel nem lehet lenni?(végig vitte má valaki mind a 2 csapattal?) -
#3735 Amikor az első rész végén meglátta isten fényét se lett nagyon semmi baja, csak egy kis vaspótlás :D -
Paranoia #3734 Hi
Nemtudom mi lehet a probléma,remélem másnál is jelentkezett és sikerült megoldania.Nincsen hang átvezető muvik alatt,se a jobb felső sarokba a bejövő videók alatt!:(
Esetleg vmi ötlet? audigy 2ZS
-
#3733 Szétlötted azokat a ionágyueltérítő epületeket?:) -
#3732 jaja, magamtól rájöttem, az elején ha nem támadod meg az egyik oldalt sem, senki nemfog rádlőni simán betudsz menni a bázisokba -
#3731 Utoljára sem sikerült kiirtani ionágyúval, lepattan a pali aurájáról
Amúgy nézzétek meg az nfot, asszem azt olvastam hogy a bónusz CD-t kihagyták a warezos kane editionböl. -
#3730 Én az első europai GSI küldetésen vagyok, edig két ora alatt eltoltam, de most meguntam. Pálya elején védeni kell egy pici bázist aztán megmenti az utánpotlást és a bázis épitő kocsit hazavinni,(de szétlöték igy meguntam)
Sok van még hátra?
És Magyarországon nem kell csatázni? -
#3729 Érdekelne engem is szal vki téleg válaszolhatna xDDD -
#3728 Valaki a #3715-re? -
#3727 Komolyan? az a Mk III-as? :O
A neve is az? mindjárt meg is nézem :O
De igaz mert az tudott rakétát is lőni :)
Érdekes h nem ez lett a legerősebb egysége a GDI-nak
a Juggernaut azért nem volt ennyire erős a TS-ben vagy tévednék? -
#3726 Jah téleg...bocvsi kevertem a missiont...ez az 1ik olyan amit nem rushal kell megoldani(nem teljesen rushal) én kezdésre elvesztettem az egész NOD bázist xD pár sráccal meg megszivattam a déli GDI bázist aztán meg mamut rush... -
#3725 normalon mar megcsinaltam , de mivel eddig minden kuldetest hardon csinaltam ugy is mennie kene , csak nagyonnemsikerul :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a shadow nubokkal repulj a delnyugati GDI bazisra es robbangasd fel a gepagyukat , mashoz ne nyulj , foleg ne az eromuvekhez :) ... mielott az utolsot is szetszedned indulj el a kommandossal es az engineerekkel lehetoleg az ellenseges egysegeket kikerulve , foglald el a kozpontot , a refineryt es egy eromuvet es rogton gyarts le 1 war factoryt. ...
ha ez megvan gyarts le par predatort + par uj engineer , vard meg amig a GDI ujonnan legyartott egysegei elindulnak Scrineket olni es rohand le a bazist , amig a predatorokkal szenvednek el tudod foglalni a 2 war factoryt , a 2 barakot a radart es a battle riget... kb idaig nehez a palya , de mire idaig eljutottam 3x megoszultem es 10x mentettem el a jatekot :D ... ha idaig eljutsz csak egy sereg mamut kell hogy elfoglalhasd a delkeleti scrin bazist , mert ha az eszaki GDIra mesz a 2 Scrin bazis vagy leveri a NOD bazist vagy megtamadja az eszaki GDI-t is le is rombolja , igy legalabb a 2 eszaki bazis ellesz egymassal
normalon ez bejott , hardon olyan gyorsan termelik az egysegeket hogy a kommandos/engineer csapatot nem tudom atjuttatni a fronton :D -
#3724 mert lecserélték a lábait lánctalpakra -
#3723 Miért nincs benne az a nagy lépegető??? Mert le van írva a GDI os hadjárat 1ik infójában h befejezték a Mark II es gyártását és elkezdték a Mark III-as gyártását de miért nincs a gémben? -
#3722 Hamachi leírásom
-ha hamachival a kapcsolat megvan, valamelyikőtök csinál egy LAN szervert játokon belül, másvalaki meg join (csatlakozás). -
#3721 Hmm...ott elgondolkoztam h ízibe meg kéne próbálni...de nekem mint az összes mapp rushal sikerült xDDD Venom és Avatár tömeggyártás aztán gyilkolás...
Karez: meik az a 2 egység??? ( am működik ) -
#3720 "az a oldalanként 2-2 új egység"
??????
honnan veszitek hogy a Kaneben vannak új egységek??? azt már meg se kérdem hogy miért pont 2... -
#3719 Na, NOD-ot tolom és a stileto hadmüveletnél tartok, de valami iszonyatgecinehéz... van valakinek 5lete hogyan lehetne megcsinálni? -
sonka18 #3718 Na akkor valaki végre elmondja pls hogy hamachival hogyan tok játszani neten keresztül? -
#3717 én a vége elött csináltam mentést, igy meg tudtam nézni mind a 2 gdi endet :)
jöhet a NOD ^^ -
#3716 nem volt türelmed vagy nem tudtad lenyomni a gépet? -
#3715 Hol/hogy lehet megnézni a kane edition filmjeit?