Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
A full verzsönben is szimmetrikusak a skirmish mapok?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Gerygrey
azért nem tûnik nagy durranásnak mert nagyon reklámozták meg screenshotokat adtak ki!

Szerintem ez egy játék élvezeti értékébõl semmit sem von le/ad hozzá. Én a Stalkert sosem ismertem, nem vártam, nem tudtam mi az, csak megtetszett, kipróbáltam, de negyedóra után meg is untam.
NA most jöttem egy skirmishbõl, és van zene benne, de 1 pályán 1 fajta zene van csak. Amúgy egy 4 fõs pályáról harcoltam, és ez egy eléggé tiberium gazdag pálya volt, itt nem volt gondom a tibcsivel, mert az egész pálya szinte tele volt vele. 😄 Vannak ilyen tiberium mezõk, és oda vihetsz sok harvestert, nem agyon fogy ki.
nah elég lesz emberek ez már eléggé OFF/spam/flém kinek melyik úgyhogy legyen vége már

új korszakot??? izé miben is? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

azért azért!<#ejnye1> a stalker elmondom neked új korszakot nyitott az fps-ek világában! azért nem tûnik nagy durranásnak mert nagyon reklámozták meg screenshotokat adtak ki! de te tudod ízlések és pofonok! de szerintem a stalker is megér egy misét a c&c3-ról nem is beszélve!

A teljes game tartalmaz új egységeket, vagy azok vannak "csak" mint a demóban?

Muki100
Ez engem is érdekelne, hogy van-e hozzá normális soundtrack mint a Klepácski korszakban volt, vagy csak akkor amikor akció van ahogy a demóban is volt.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hjoh nemakarok tovább offolni,csak azt ne felejtsd el hogy a tdu egy átirat boxon nem bugzik,crc-vel meg nem hasonlítgatnám mert teljesen más a téma..😊
De ízlések és pofonok...Most mindenesetre húzok kipróbálni ezt mee ezt is régvártam😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Rage47
zene van a game közben amúgy?

ezt a gyökeret tényleg törölni lehete az összes topikot telefossa ezzel az iwiwes szeméttel, na hol a modi???
ja játszik a cnc vel 😄

lehet, nem toltam a tdut kormányról, de valahogy az az egész gém, nem tudott olyan jó lenni, mint amilyet egy bemutatóvideó csinál neki, a cnc-t legalább nem reklámozták agyon öt év alatt, ez nagyon feltolta az elvárt szintet, ehhez képest azét bugzik az a progi rendesen olvas át egy kicsit
a generals max 3 éve volt szerintem, de mind1 mondom gameplay! ennyi

Goodwill
köszi

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

rage
Éppen telespammeli az sg-t.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Rage47
ha kitörli a hg, ugyanúgy tud spamelni, szal bant neki
Falabu
Vicces, azt mondja nem fogom hirdetni, és te most mit csinálsz éppen?😄

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Azért a TDU rettenetes irányíthatóságába belekötnék igencsak...Nem billrõl kell tolni...😊
A Stalker meg nem az 5 év miatt mehet a picsbe hanem a fejlesztõket siettetõ,felülbíráló kiadó miat...
Amúgy 5 év...Mikor is volt az uccsó C&C rész? (nem red alert...) 😉

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Muki100
Milyen jó hogy van házigazda aki mindjárt kimoderálja ^^
Valaki már tolta multiban?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

<#banplz><#banplz><#banplz><#mf1><#mf1><#mf1><#banplz><#mf1>

Rage47
nem hát, gondolom itt sem lesz scrin kampány😊 milyen lenne a videókban, alienek dumálnának hozzád😄
Tigristank
Mirõl beszélsz? Yurival nem lehetett kampányt indítani. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Aha okés köszi😊

Rage47
gondolom mint red alertben yuri ...
ha végigviszitek akkor lesz választható a scrin (úgy tudom)

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

inkább az a furcsa, hogy a kampányban nem lehet scrinnel kezdeni, csak nod, gdi

Hali a Scrin -el csak a multiba lehet menni? mert ugye az elején nem lehet választani..

ne aggódja nehézség miatt, a z elsõ kettõ csak ujjgyakorlat a 3-tól már lehet pályánként nyomni a nehézséget

NA EZ IGEN!
ezt nevezem játéknak, a TDU szar irányíthatósága miatt, a SC a rettenetes gépigény miatt, a stalker meg az 5 év miatt mehet a csába. Ez játék, hihetetlen, hogy meg lehet valamit írni ennyire jól is nem szaggat, nem akad, 1280*1024 4100+ proc, 7600Gt, 1G ram mindig 30fps,
gyorsan tölt, gyorsan ment, k*rva szépen néz ki, és végre megvan az ami nagyon hiányzik a fentiekbõl: amit úgy hívnak: GAMEPLAY
überalles a játék, pörgõs, atom nagggyon durva!
áhh, kész megyek is vissza nyomom még

chalezlopez
Valaki esetleg leírhatná, hogy az õ gépén hogy fut, stb... sokakat érdekelne szvsz

Vamos Argentina!

ski22o
na vége is a ZHmnak, innentõl a Tiberium Wars-é az este<#eplus2>
Rengeteg koment gyûlt össze du óta, végül ki lett a hg? A_N_D_R_E_W?

van a mission térkép vagy mi, és ott legalul lehet változtatni a nehézséget.
Goodwill
Rájött már vki hogy nehézségi szintet hol lehet állítani??? Mert sehol nem ajánlja fel, options-ben se találtam sehol. Alapból normalon van, ahogy az 1. pálya után kiderült, de ez nekem kevés mert fantasztikusan ügyes játékos vagyok. 😊

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Rage47
nem emléxem h nekem tükrözödött volna az út a demoban :o
lehet h a fullban ezt megcsinálták?

Képek a játékból...
a_n_d_r_e_w
egyébként hamarosan várható a patch (ha még nem jelent volna meg)

One Vision. One Purpose.

kovecses
Rendesen megy a játék és egyszer csak megfagy!
Más játéknál (pl stalker) nem!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Rage47
rengeteg oka lehet.
kovecses
Valamiért nálam néha kifagy!

Valaki tudna segiteni?

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

de, nézd meg a feltelepített cuccokat, a support könyvtárban, van hu, igaz ez csak jibaelhárítási help
amúgy tényleg jobban fut mint a demo, ez igen EA végre!

nem magyar

a most letölthetõ verzóban benne vannak a bónusz dvd anyagai ?? magyar feliratos ??

kössz^^

<örül hogy végre van hg>

Lejött, már régen. Kicsit nyomtam a kampányt, és jól fut a game, talán jobban mint a demó.
thx

Ahogy haza értem felrakom, és betolok pár képet.

vkinek lejött már?? legyen olyan szíves egy-két újabb képet, nyomjon mán be

beatz
amig a vilagon tiberium lesz, a lesz az mindig egy sz lesz ;>>>>

Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me

Evogordon
Phuu nagyon fasza lett ez ahova írni kell. <#wow2><#eljen>

gabo91
Hát nekem sincs meg, de ár nagyon várom, elvileg osztálytársam már szedi, aztán holnap meglessz... (remélem)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

télleg???? 😛