Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szerintem ez egy játék élvezeti értékébõl semmit sem von le/ad hozzá. Én a Stalkert sosem ismertem, nem vártam, nem tudtam mi az, csak megtetszett, kipróbáltam, de negyedóra után meg is untam.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
De ízlések és pofonok...Most mindenesetre húzok kipróbálni ezt mee ezt is régvártam😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ja játszik a cnc vel 😄
a generals max 3 éve volt szerintem, de mind1 mondom gameplay! ennyi
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
A Stalker meg nem az 5 év miatt mehet a picsbe hanem a fejlesztõket siettetõ,felülbíráló kiadó miat...
Amúgy 5 év...Mikor is volt az uccsó C&C rész? (nem red alert...) 😉
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Valaki már tolta multiban?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
ezt nevezem játéknak, a TDU szar irányíthatósága miatt, a SC a rettenetes gépigény miatt, a stalker meg az 5 év miatt mehet a csába. Ez játék, hihetetlen, hogy meg lehet valamit írni ennyire jól is nem szaggat, nem akad, 1280*1024 4100+ proc, 7600Gt, 1G ram mindig 30fps,
gyorsan tölt, gyorsan ment, k*rva szépen néz ki, és végre megvan az ami nagyon hiányzik a fentiekbõl: amit úgy hívnak: GAMEPLAY
überalles a játék, pörgõs, atom nagggyon durva!
áhh, kész megyek is vissza nyomom még
Vamos Argentina!
Rengeteg koment gyûlt össze du óta, végül ki lett a hg? A_N_D_R_E_W?
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Képek a játékból...
Más játéknál (pl stalker) nem!
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Valaki tudna segiteni?
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
amúgy tényleg jobban fut mint a demo, ez igen EA végre!
<örül hogy végre van hg>örül hogy végre van hg>
Athens | mysticalthug | thug.hu WTS chi/eu 1mil SP pm me
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”