Command & Conquer III
-
csak gratulalni tudok a velemenyedhez O_o
1. multi palyak szimetrikusak - pont az a lenyege hogy minden jatekos egyenlo esellyel kezdje a harcot , ketlem hogy csupan ezert ne lehetne elvezni a harcot.
2. nincs fal - ha jol emlekszem pont azt irtak hogy nem terveznek semmifele epitheto falat egyenlore , meg hogy meg fejlesztes alatt all a jatek ... de ugye a talan nem egyenlo az igennel ... majd valami kiegeszitoben ugyis benne lesz es majd orul az EA hogy C&C3 expansion pack with walls! \o/
3. a tortenettel nekem semmi kulonosebb gondobb nem volt , a GDI kuldetesek nagyon konnyuek , a NOD felek mar a vege fele kezdenek nehezedni , a Scrint meg csak mostanaban kezdtem , egyenlore meg nem tudom milyen nehez lesz a vege ... de egy biztos , csupan a GDI kuldetesek alapjan kijelenteni hogy "semmi egetverot nem tartalmaz" erdekes :D
4. ehhez nem is tudom mit kene irni , azon felhaborodni hogy egy par egyseg alap szine mas lett , vicc :D
magarol a jatekrol pedig csak annyit hogy felesleges itt mas c&c jatekokhoz hasonlitani mivel keptelenseg mindig ugyan azt a szintet tartani , anno a c&c:tiberian dawn azert volt annyira jo mert a sorozat elso reszekent minden aprosag uj volt ... de ennyi erovel fikazhatnank a Tiberian Sunt is , hisz nem tartalmazott semmifele egetvero ujdonsagot , szebb lett mint az elso resz es egy kidolgozottabb multi reszt orokolt ...
A Red Alert sorozat is csak attol lett sikeres mert egy teljesen uj alternativ vilagban jatszodott, mig minden mast atvettek ... tehat egetvero ujdonsag ott sem volt ... a Generals meg igyis ugyis szar lett , nem is igazi tagja a c&c szerianak ... az en velemenyem az hogy egy EAtol en az eddigi tapasztalatok alapjan csak rosszabbat vartam
mar annyi jatekot csinaltak hogy sok ujat mar nem igazan fognak mutatni , anno Starcrafttal evekig jatszottam , az utobbi evekben megjelent jatekokkal jo ha 1-2 hetet ... es nem azert mert csupa szar az osszes