6739
Command & Conquer III
-
Dénes é #3503 de ez az 1.02-es patch-hez van -
Dénes é #3502 itt a #603 -
#3501 hol van magyarositás? -
Dénes é #3500 bemásoltad a patchelés után a cuccot??? -
Cypher83 #3499 Sziasztok!
Akadt egy olyan problémám a játékkal, hogy a laptopon a játékindítás után reseteli a gépet. Találkozott valaki hasonlóval, mitől lehet ez?
Integrált videókártya van a gépben -> radeon xpress 200m. -
#3498 na valaki?
-
Eagl3 #3497 Senki nem jön hamachira játszani? :) -
Ezzel mit kezdjek?
Ez történt mikor updateltem!
Tud valaki segiteni?
Crackelni nem szeretném ha nem muszály, mert akkor nem tudom majd updatelnni! -
Spunge #3495 Kane edetional is jo a magyarositas?? -
#3494 én meg várom a mod sdk-t, addig nem igazán t'ok hozzányúlni :) -
dudiomsz #3493 Melyik ütközet az utolsó a GDI hadjáratban? -
#3492 Hogyne lenne! -
#3491 Sztem jobb ha az enyémbe vagy ( C&C3_HUN ) a másikba szinte senki sincs fenn , az enyémen csak olyanok vannak akik fennvannak sokszor.... ( csak azér mondom , mer fölösleges ) -
#3490 csak gratulalni tudok a velemenyedhez O_o
1. multi palyak szimetrikusak - pont az a lenyege hogy minden jatekos egyenlo esellyel kezdje a harcot , ketlem hogy csupan ezert ne lehetne elvezni a harcot.
2. nincs fal - ha jol emlekszem pont azt irtak hogy nem terveznek semmifele epitheto falat egyenlore , meg hogy meg fejlesztes alatt all a jatek ... de ugye a talan nem egyenlo az igennel ... majd valami kiegeszitoben ugyis benne lesz es majd orul az EA hogy C&C3 expansion pack with walls! \o/
3. a tortenettel nekem semmi kulonosebb gondobb nem volt , a GDI kuldetesek nagyon konnyuek , a NOD felek mar a vege fele kezdenek nehezedni , a Scrint meg csak mostanaban kezdtem , egyenlore meg nem tudom milyen nehez lesz a vege ... de egy biztos , csupan a GDI kuldetesek alapjan kijelenteni hogy "semmi egetverot nem tartalmaz" erdekes :D
4. ehhez nem is tudom mit kene irni , azon felhaborodni hogy egy par egyseg alap szine mas lett , vicc :D
magarol a jatekrol pedig csak annyit hogy felesleges itt mas c&c jatekokhoz hasonlitani mivel keptelenseg mindig ugyan azt a szintet tartani , anno a c&c:tiberian dawn azert volt annyira jo mert a sorozat elso reszekent minden aprosag uj volt ... de ennyi erovel fikazhatnank a Tiberian Sunt is , hisz nem tartalmazott semmifele egetvero ujdonsagot , szebb lett mint az elso resz es egy kidolgozottabb multi reszt orokolt ...
A Red Alert sorozat is csak attol lett sikeres mert egy teljesen uj alternativ vilagban jatszodott, mig minden mast atvettek ... tehat egetvero ujdonsag ott sem volt ... a Generals meg igyis ugyis szar lett , nem is igazi tagja a c&c szerianak ... az en velemenyem az hogy egy EAtol en az eddigi tapasztalatok alapjan csak rosszabbat vartam
mar annyi jatekot csinaltak hogy sok ujat mar nem igazan fognak mutatni , anno Starcrafttal evekig jatszottam , az utobbi evekben megjelent jatekokkal jo ha 1-2 hetet ... es nem azert mert csupa szar az osszes -
#3489 vki nyisson mar egy slotot ebbe a szobaba: C&C: Tiberium Wars
kösz admin -
CyrSyS #3488 És tedd hozzá hogy max populáció 74 vagy mennyi :D Az lol age of empires 2-be is több volt :D -
venyswatim #3487 crackkeld meg és jó lesz.... -
venyswatim #3486 Igen Masakari, de senki nem mondta és aki képben volt nem is hitte, hogy lesz benne valami új, ez az egy dolog amiből aztán nem csináltak titkot... Generalst rüheltem, ez meg jó lett és kész, Én örülök hogy nem nyúltak hozzá mert akkor úgyjárt volna mint az UFO sorozat, ami kritikán aluli teljesítmény, mármint a feldolgozást illetően, egy valamit tudtak elérni a "hires" fejlesztő studiók, hogy minden évben egyre szarabb feldolgozást adtak ki belőle... ilyen szempontból nézve kifejezetten jó, hogy nem nyúltak hozzá. -
#3485 A required security module cannot be activated.
This program cannot be executed (5023).
Ezt a hibát írja ki 1.2 es peccsel....PLS HELP! -
Masakari #3484 most hogy kipróbáltam kibővítem a még demo alapjár irtakat:P
-multi pályák szimetrikusak(ki is mondta hogy nem biztos hogy mind az lesz?:D)
-nincs fal...pedig ugy volt hogy lesz
-kampány semmi egetverőt nem tartalmaz..sablonos story semmi kavarás..a pályák is kicsik és fél perc alatt le lehet nyomni..GDI utolsó pályák amik néznek ki valahogy(NOD-ot még nem csináltam végig)
-Predator,Mammuth,Juggernaut,FireHawk sárga skin le lett cserélve szürkére..(mintha a GDI szine a sárga lenne..mind1 grat ea)
magáról a játékról meg annyit lehet mondani hogy mint játék jó de mint cnc szar...kb mint a generals..semmi egetverő ujjitást nem hozott(sőt semmi ujjítás nincs benne csak 3-4 játékot összekevertek),az ea pedig oda van mekkorát alkotott..sztem ez édes kevés...
(A_N_D_R_E_W várom a mododat!!!:P) -
BoKK #3483 Ööö a földön kívüliek szuper fegyverei kicsit erősebb mint az embereké. -
#3482 Sziasztok a cc3 nem fut ATI RADEON 9200-on? -
#3481 ahha kösz -
#3480 stratégiákban általában ki van egyenlítve mindegyik faj... csupán a velük való taktikázás számít. egyiknél ez erősebb, másiknál az. ki kell tapasztalni... sztem a campaign-t érdemes végignyomni, h megismerj minden egységet. -
#3479 srácok teljesen tapasztalatlan vagyok c&c-ben. melyik faj a legnormálsiabb, és nagyjából mikre kell odafigyelni?:) most akarunk tesómmal nyomni egy multit -
#3478 meg lehet oldani h csak a videók alatt legyen magyar felirat? szal nem akarom a menüt, neveket, szövegeket magyarítani... -
#3477 Frissítettem a magyarítást, msotmár jó az 1.1-es és 1.2-es verzióhoz is!
LINK -
#3476 1.02-es patchel müködik a magyarítás? -
#3475 Na 800x600 -ba alapon játszható a játék, így játszottam.
Tetszik az, hogy ilyen squadok (vagy nem tom hogy mondják)-ba vannak az egységek, nem külön. De az szerintem nem a legjobb, hogy egy autóba csak 1 egységet lehet berakni. Belefér 6 gépfegyveres, de csak 1 enginer, vagy 2 rakétás. :) De ettől függetlenül nekem nagyon tetszik a játék.
Remélem az 1.2 patch, vagy majd ha lesz több, azok kijavítják az egyik fajta videók akadását, meg a játék lassulását vmennyire. -
Matt89 #3474 Sikertelen kapolcxsodás a C&C3 onlinehoz!Ezt irja ki eredetim van és már regisztráltam sőt már jáccottam is!Vki help!! -
zegner #3473 Kérdés: a magyar verzióból nem lehet vhogy kibányászni a feliratot? Mert a magyarítás ugye jó de a videó feliratot nem magyarítja úgy tom. -
rage at work #3472 Pár hozzászólással lejjebb (talán vagy hat) ott a link, s nézd meg, hogy a zip-ben van-e használható leírás -
dudiomsz #3471 3465 ös hozzászólásból töltsd le a linket abban le van írva az olvass el fájlban -
PeToth #3470 Helló! Az lenne a kérésem, hogy valaki legyen szíves egy hozzászólásban leírni, hogy hogyan kell magyarítani a játékot, mert hiába olvasok vissza nem tudok már eligazodni a lépéseken annyira össze-vissza vannak írva. Előre is köszönöm, Ja és azt is írjátok le lécci, hogy honnan lehet letölteni a magyarítást. -
do2 #3469 a warez topikot vki állitsa vissza az eredetire, mert sokaknak nem müxik....
-
dudiomsz #3467 működik -
Gundark1234 #3466 Nem a feszültséget keltem. Amúgy végignéztem a felvételt és kiderült hogy túlreagáltam. A csóka egyszerűen letett 2 finomítót meg 2 tankgyárat és ahogy kigördült az első 5 tankja, megindult ellenem. Közben persze ny omatta a többit is. Szal nem csíter csak szeret gyorsan nyerni. Nah a lényeg hogy mindig tanul az ember. Amúgy a kérdésedre a válasz: eredetiben nem csúszik a hang. A normál(nem Kane) verzió magyar feliratos. Nekem is az van. Bár a feliratban van egy-két vicces rész, összességében nem rossz. -
dudiomsz #3465 link -
dudiomsz #3464 talátam 1.2-hez is, de még nem tudom hogy jó-e -
rage at work #3463 Biztos, hogy nem ezen múlik. Nem a törés miatt csúszik a hang a videokban. A patchben a video lejátszást is javították. De nekem az 1.0-ás Fairlight-tal sem volt gond.