Palik elfogultsága és hozzánem értése miatt alkalmatlan a F1 közvetítésére...
-
Dávid Sándor rovata a szaguldocirkusz.hu -n:
"Soha napján talán…
Mikor lesz hallható, illetve látható a közvetítői székben újra Dávid Sándor és Palik László? Mit kell tennünk ezért, nekünk szurkolóknak? Akár 500 aláírást is össze tudunk gyűjteni az ügy érdekében, ha csak ez kell hozzá! (De tudunk még többen is lenni!)
Gál Zoltán
A Formula magazin nagyon jó újság, de a sok könyvajánló helyett lehetne benne több olvasói hozzászólás és Ön által írt válasz! Nekem az ön neve egyet jelent a F1-gyel! Szeretném, ha újra megjelenne a kommentátori székben Palik Laci mellett! Minden vágyam teljesülne, ha ez éppen a hungaroringi futamon történne mindez! És B.ZS. épp ott, épp akkor abszolválna 1, azaz egy pontot a Minardinak!
Tamási Béla
Ha megengeditek, együtt válaszolnék a két levélre, s mindenek előtt megköszönve a szavaitokban rejlő dicséretet. A tények a következők: én már régen nyugdíjba mentem, ami ugyan nem zárná ki, hogy közvetíthessek, hiszen külföldön dolgoznak (bár kevesen) hozzám hasonló korúak még a szakmában. Az élet azonban úgy hozta, hogy a közvetítések átkerültek egy olyan televízióhoz, amelynek határozott kereskedelmi céljai vannak, s a megcélzott nézői csoportokhoz én már mindenképpen öreg vagyok. Magam is egyetértek azzal, hogy fiatalítani kell, s így rendben is vagyunk. Más kérdés, hogy az is igaz, hogy kár lenne veszni hagyni a bennem felhalmozódott mintegy harminc évnyi tapasztalatot. Nyilván ez a véleményük azonban Laciéknak is, és ezért hívnak meg időnként „szakérteni” a közvetítéseikhez. Ami a Hungaroringet illeti, ott egy alkalomra akár még össze is jöhetne valami, hiszen rövidesen itt a húszéves jubileum, az elbírna egy ilyen bulit…"
www.szaguldocirkusz.hu