Palik elfogultsága és hozzánem értése miatt alkalmatlan a F1 közvetítésére...
-
Kinyek is nyalt ? Szerintem neki nem igazán kellett ... Mivel is sztárolta magát ? Néztem, amiket nyilatkozott, de egyáltaán nem láttam benne önfényezést, sőt ...
Mivel is verte át az MTV-t ? Neki semmi köze nem volt ahhoz, hogy az MTV-től az RTL megvette a közvetítés jogait, Palik mint kommentátor elég kis porszem volt a levesben .
Hungagoring elnöki székének szintén semmi köze a TV-hez, az Ifjúsági és Sportminisztérium választotta a posztra .
Vagy találgat, vagy csendben marad, de mivel azért fizetik, hogy beszéljen, ezért nem tehet mást . De te biztos jobban megoldanád, esetleg adj neki tanácsokat .
Ha nem tetszik, nézd máshol a közvetítést ...
A szabályokkal kötelessége tisztában lenni az elnöksége miatt is, közel se annyi szabálya van az F1-nek, és az autósportnak, ami 1 futam alatt elhangzik néha, hanem azokat szép vastag könyvekben tárolják, amit neki tudnia kell, és a szabályok frissülnek, én nem tudok olyanról, hogy ne lett volna naprakész új szabályokról, futam elején mondja is rendszerint, ha van valami új .
Hátteréről ITT mindenkinél többet tud, Frankl megintcsak nem 1 korosztály Palikkal, ezzel nem is vitatkozom .
Stílusa mókás, röhejes, és "szánalmasan kurvajó" :))