439
Palik elfogultsága és hozzánem értése miatt alkalmatlan a F1 közvetítésére...
  • Glpetyus
    Palik mondjon le :D
  • Tuvok #158
    várjuk :)
  • badoer
    oké.jovo heten az angol nagydijon bemutatkozok...
  • Tuvok #156
    tőlem megkaphatod ... :)
  • badoer
    oké a mi lacink vizetését kérem
  • Glpetyus
    csak nem kapnék :(
  • Tuvok #153
    np :)
  • zaki
    ja ok [szégyelli magát, hogy megszólalt] :)
  • Tuvok #151
    igen az volt, de már lemondott a vezérigazgató posztról
  • Tuvok #150
    hűha, irigykedsz ? :)
    menj, mutasd meg nekünk hogy kell F1-et közvetíteni ! ,)
  • zaki
    pontosabban elnök-vezérigazgató :)
  • badoer
    ja es ha te tippelgetsz nem kapsz erte nagy lovét ha jot mondasz ha hulyeseget.nem ugy mint a mi lacink
  • Tuvok #147
    hát kérni épp lehet ...
  • Glpetyus
    Mér lehet más kommentátort is kérni??
  • badoer
    en ismerek olyan riportert akinek lexikalis tudása van a forma 1 be a szabalyokrol a neve DAVID SANDOR ő kell nekunk.palik mondjon le.
  • Tuvok #144
    "Nyalás: Régi haverok, hogy pls lehesek már valaki ..."

Ez hülyeség, nemtom honnan vetted, de eleve értelmetlenül hangzik .

"Sztárolás: Elég egyértelmű volt a Dakar(ok) előtt, alatt, és után."

Hát nekem nem ...

"Közvetítés: volt köze, ő játszotta át. Vagy csak a dolog furcsasága, hogy utána elnök és rtlk kommentátor lett?"

Nem a dolog furcsasága, hanem az RTL megvette a jogokat, Palik meg ment a műsora, és valszeg a pénz után . Te is munkahelyt váltanál, ha a munkahelyeden megszűnne az a részleg, amihez értesz .
    Az elnökségnek meg SEMMI köze a szakkomentátorságához, felkérte rá a minisztérium, valszeg mert ért hozzá, és a végzettsége is megvan .

"Közvetítés: Nézz meg egy ESPN közvetítést! Ott is pofáznak, poénkodnak, de nem ennyire anyaszomorító módon, mint ahogy ő teszi."

Nem találtam benne semmi anyaszomorítót, ez a te magánvéleményed, mások szerint meg szórakoztató . Ne nézd, ha nem tetszik ...

"Szabályok: többször találgat, mint tudja. Vagy bejön, vagy sem."

Mondj példát, mert én csak az ellenkezőjére emléxem ...

"Háttér: Pedig érdemes lenne a Franklt többször hívnia. Mert ő pár helyre bejáratos, ahová a Palik and CO soha sem fog az lenni."

Feltételezés ...

Csá !
  • a.carkey
    Szerintem értelmetlen ez a vita, de próbáljuk meg!

Nyalás: Régi haverok, hogy pls lehesek már valaki ...
    Sztárolás: Elég egyértelmű volt a Dakar(ok) előtt, alatt, és után.
    Közvetítés: volt köze, ő játszotta át. Vagy csak a dolog furcsasága, hogy utána elnök és rtlk kommentátor lett?
    Közvetítés: Nézz meg egy ESPN közvetítést! Ott is pofáznak, poénkodnak, de nem ennyire anyaszomorító módon, mint ahogy ő teszi.
    Szabályok: többször találgat, mint tudja. Vagy bejön, vagy sem.
    Háttér: Pedig érdemes lenne a Franklt többször hívnia. Mert ő pár helyre bejáratos, ahová a Palik and CO soha sem fog az lenni.

Részemről ennyi volt. Csá.
  • Tuvok #142
    Mondtam ilyet ?
    A stílus egyéni dolog, ahogy mindenkinek más a stílusa, úgy mindenkinek más stílus jön be . Csak azt az 1-et nem értem, hogy ha ennyire útáljátok, akkor mi a francnak nézitek ?

Én is felteszem a kérdést: Mér van az, hogy 10 ismerősömből 10 mókásnak tartja ??

Tudod mit ? Gyűjtsetek ellene aláírásokat ... ,))
  • Glpetyus
    "Stílusa mókás, röhejes, és "szánalmasan kurvajó"

Hát nem tom de nekem inkább a szánalmasan szar... :I

Mér' van az,hogy 10 ismerősömből 10 idiótának tartja??

Igazad van,biztos mind a 10 nagy seggfej... :I
  • Tuvok #140
    Kinyek is nyalt ? Szerintem neki nem igazán kellett ... Mivel is sztárolta magát ? Néztem, amiket nyilatkozott, de egyáltaán nem láttam benne önfényezést, sőt ...

Mivel is verte át az MTV-t ? Neki semmi köze nem volt ahhoz, hogy az MTV-től az RTL megvette a közvetítés jogait, Palik mint kommentátor elég kis porszem volt a levesben .
    Hungagoring elnöki székének szintén semmi köze a TV-hez, az Ifjúsági és Sportminisztérium választotta a posztra .

Vagy találgat, vagy csendben marad, de mivel azért fizetik, hogy beszéljen, ezért nem tehet mást . De te biztos jobban megoldanád, esetleg adj neki tanácsokat .
    Ha nem tetszik, nézd máshol a közvetítést ...

A szabályokkal kötelessége tisztában lenni az elnöksége miatt is, közel se annyi szabálya van az F1-nek, és az autósportnak, ami 1 futam alatt elhangzik néha, hanem azokat szép vastag könyvekben tárolják, amit neki tudnia kell, és a szabályok frissülnek, én nem tudok olyanról, hogy ne lett volna naprakész új szabályokról, futam elején mondja is rendszerint, ha van valami új .
    Hátteréről ITT mindenkinél többet tud, Frankl megintcsak nem 1 korosztály Palikkal, ezzel nem is vitatkozom .

Stílusa mókás, röhejes, és "szánalmasan kurvajó" :))
  • Glpetyus
    Ezzel szerintem mindent elmondtál amit én lusta voltam leírni :D
  • a.carkey
    *elnöke ...
  • a.carkey
    Többféle autóversenyen indul:
    Jó nagyot nyalt, hogy indulhasson! Ott is sztároltatta magát. undorító volt. Hívhattuk volna Palik-Dakarnak is ... Ilyen alapon Zsolti is tehetséges, hiszen a F1-ig is eljutott (mondom ezt úgy, hogy Zsoltit bírom, és semmi bajom vele), de a tények, azok tények ...

Hungaroring VI:
    Miután átverte az MTV-t, és átjátszotta a F1-es közvetítéséeket az RTL Klubnak, ahol ráadásul ő is maradt kommentátornak, a Hungaroring VI-ja lett ...

F1-es műsort vezet:
    Anno adta az észt DS mellett, de amikor piros Ladájához hasonlította a F1-es autókat, bennem megszakadt valami ...
    (Ha mások szerint is szuperész kommentátor, és témához is értő, akkor miért van ez a topic? :)

Találgatás, "kissé" elfogultság bizonyos irányba (bár, amióta a T-Mob lett az RTLK szponzora, már valóban nem teljesen Ferrari szurkoló), abszolut nem kommentátori erények! Taktika és jövőbelátás, nem jelenti a köcsögölést! Az, ahogy azzal a szerencsétlennel beszél - nevezzük bohócnak az illetőt - szerintem szintén nem profi kommentátori előny. A jó kommentátor amúgy arról ismerszik meg, hogy akkor szól, és csak olyat, amiben biztos, vagy ért hozzá! Paliknál ált. a szófosás van érvényben ...

Inkább egy csöndes és hümmögős kommentálás, mint egy idegesítő szar!

Igen, én is tippelgetek, de nem a kb. másfél milliós F1-et néző magyar közönségnek, élő adásban ...

A szabályairól szerintem ritkán tud okosan szólni, mert még ott is találgat. vagy bejön, vagy nem ...

Hátteréről? Lehet, nálam biztos többet mozog ott mostanában, de pl. egy Frankl Andrásnál már nem hinném, hogy többet tudna ...

Amúgy a stílusa kiábrándító, arrogáns, és lekezelő. Az anyja révén került be a tévés berkekbe, ahonnan nagy átgázolásokkal kinőtte magát a "profi" riporterig.
    Nála "profibb és objektívebb", talán csak a "rötlöklább" ebben a magyarországi helyzetben ...
  • Glpetyus
    fika,fika,fika
  • Glpetyus
    Palik egy szarházi,g.ci...
  • Tuvok #134
    nemigazán ...
  • Tuvok #133
    hát ebből nem sokat vettem ki ...

egyébként miért lényeges, hogy mennyinél bukott ?
  • Glpetyus
    Direkt kisbetű
  • Glpetyus
    őőő...nem te vagy palik? :D
  • badoer
    alonso boxkiállásánál 16 masodpercet toltott.elotte szakérteték meg hogy 1 kiállásal nem lehett a futamot vegig vinni a fékek és a gumi miatt.a mi lacink mint akinek eszét veték orditt hogy egy kiálás egy kiálás.az eszébe se juttott hogy a szerelo benazott mint uttobb kiderult.de ő csonra bevette at egy kiálást holott elotte magyaraztak a minimum 2 kiálást.persze hogy lehett bukni mert ne.de amit utana a rtk es palik lemuvelt az felhaborito volt.170 bukott merfoldbe mer km/h mer.de lentebb vannak hozzászolasok es vélemények
  • Glpetyus
  • Glpetyus
    "az hogy többféle autóversenyen indul, a Hungaroring igazgatója, és F1-es műsort is vezet eléggé az sugallja, hogy nem igazán kezdő a dologban ..."

Ez nekem azt sugalja,hogy jó helyen volt,jó időben... :I
  • Tuvok #127
    Egy javítás: Palik nem igazgató a Hungaroringen, hanem elnök .
  • Tuvok #126
    mi is volt az a baki, nem emléxem most így hirtelen ?

bukott, hát ez elég sűrű dolog a Dakaron, vagy Paliknak nem szabad ? :)
  • badoer
    nos.hat amekora bakit a kanadai nagydij kozvetitesekor elkovetet az nagyon durva volt.parizs-dakar bukas meg egy kulon topikot érdemelne
  • Tuvok #124
    De írhatnék bárkit is, ha esetleg sérti a személyes (anonim) jogaid ...
  • Tuvok #123
    Akkor kérdezd meg tőle, hogy mióta kíséri figyelemmel az F1-et, de sztem még bőven több is 20 évnél ha én 15 éve, és nem vagyok vele 1 korcsoportban ...

Szerintem mondd meg te, hogy milyen hülyeségeket beszél, vagy miért nem ért hozzá, mert azok a tények, hogy többféle autóversenyen indul, a Hungaroring igazgatója, és F1-es műsort is vezet eléggé az sugallja, hogy nem igazán kezdő a dologban ...
    Találgat futam közben, bizony, ha nem találgatna, hanem biztosat mondana, az azt jelentené, hogy ismerné a csapatok taktikáját, és a jövőbe látna . Az a pár százmillió ember, aki az F1 futamokat nézi (te is, én is) pont ugyanúgy tippelget ...
    Gyulát szerintem nem lekezeli, hanem csipkelődik vele, és pont azért van 2 szakkommentátor, hogy legyen különböző véleményük, latolgassák a különböző esélyeket . És erre megint a német RTL-t tudom felhozni, ahol a két kommentátor hümmög és bólogat végig . De pl. nézd meg az olaszt, ott a két tipikus olasz vékonyhangú kommentátor úgy visít szinte végig, mint egy malac, amelyiknek az ütőerét nyiszatolják ...
    Palik asszem többet tud az F1 hátteréről, szabályairól, mint itt köztünk a.carkey ...
  • Glpetyus
    Ja...sry visszaolvasás sux :D
  • Glpetyus
    ja... 10 éve még Héderrel vezette az amőbát :D (vagy mi a faszt)
  • a.carkey
    Jaja. Amőbázott a Héderrel. Héder az atlétikában főnökösködik, szóval tisztára szakértő karriert futott be ő is, mint a Palik. Mindezt a hozzáértésével.

Ennek ellenére Csonka "Gay" Bandi Vigadó igazgatóságát nem lehet übereln soha!