Palik elfogultsága és hozzánem értése miatt alkalmatlan a F1 közvetítésére...
  • a.carkey
    Többféle autóversenyen indul:
    Jó nagyot nyalt, hogy indulhasson! Ott is sztároltatta magát. undorító volt. Hívhattuk volna Palik-Dakarnak is ... Ilyen alapon Zsolti is tehetséges, hiszen a F1-ig is eljutott (mondom ezt úgy, hogy Zsoltit bírom, és semmi bajom vele), de a tények, azok tények ...

Hungaroring VI:
    Miután átverte az MTV-t, és átjátszotta a F1-es közvetítéséeket az RTL Klubnak, ahol ráadásul ő is maradt kommentátornak, a Hungaroring VI-ja lett ...

F1-es műsort vezet:
    Anno adta az észt DS mellett, de amikor piros Ladájához hasonlította a F1-es autókat, bennem megszakadt valami ...
    (Ha mások szerint is szuperész kommentátor, és témához is értő, akkor miért van ez a topic? :)

Találgatás, "kissé" elfogultság bizonyos irányba (bár, amióta a T-Mob lett az RTLK szponzora, már valóban nem teljesen Ferrari szurkoló), abszolut nem kommentátori erények! Taktika és jövőbelátás, nem jelenti a köcsögölést! Az, ahogy azzal a szerencsétlennel beszél - nevezzük bohócnak az illetőt - szerintem szintén nem profi kommentátori előny. A jó kommentátor amúgy arról ismerszik meg, hogy akkor szól, és csak olyat, amiben biztos, vagy ért hozzá! Paliknál ált. a szófosás van érvényben ...

Inkább egy csöndes és hümmögős kommentálás, mint egy idegesítő szar!

Igen, én is tippelgetek, de nem a kb. másfél milliós F1-et néző magyar közönségnek, élő adásban ...

A szabályairól szerintem ritkán tud okosan szólni, mert még ott is találgat. vagy bejön, vagy nem ...

Hátteréről? Lehet, nálam biztos többet mozog ott mostanában, de pl. egy Frankl Andrásnál már nem hinném, hogy többet tudna ...

Amúgy a stílusa kiábrándító, arrogáns, és lekezelő. Az anyja révén került be a tévés berkekbe, ahonnan nagy átgázolásokkal kinőtte magát a "profi" riporterig.
    Nála "profibb és objektívebb", talán csak a "rötlöklább" ebben a magyarországi helyzetben ...