Palik elfogultsága és hozzánem értése miatt alkalmatlan a F1 közvetítésére...
  • Tuvok #123
    Akkor kérdezd meg tőle, hogy mióta kíséri figyelemmel az F1-et, de sztem még bőven több is 20 évnél ha én 15 éve, és nem vagyok vele 1 korcsoportban ...

Szerintem mondd meg te, hogy milyen hülyeségeket beszél, vagy miért nem ért hozzá, mert azok a tények, hogy többféle autóversenyen indul, a Hungaroring igazgatója, és F1-es műsort is vezet eléggé az sugallja, hogy nem igazán kezdő a dologban ...
    Találgat futam közben, bizony, ha nem találgatna, hanem biztosat mondana, az azt jelentené, hogy ismerné a csapatok taktikáját, és a jövőbe látna . Az a pár százmillió ember, aki az F1 futamokat nézi (te is, én is) pont ugyanúgy tippelget ...
    Gyulát szerintem nem lekezeli, hanem csipkelődik vele, és pont azért van 2 szakkommentátor, hogy legyen különböző véleményük, latolgassák a különböző esélyeket . És erre megint a német RTL-t tudom felhozni, ahol a két kommentátor hümmög és bólogat végig . De pl. nézd meg az olaszt, ott a két tipikus olasz vékonyhangú kommentátor úgy visít szinte végig, mint egy malac, amelyiknek az ütőerét nyiszatolják ...
    Palik asszem többet tud az F1 hátteréről, szabályairól, mint itt köztünk a.carkey ...