deyo#95
Csatlakozok hozzád... még nem döntöttem el, hogy Bozar-t vagy Turbo_Plasma_Rifle-t viszek-e magammal... de lehet, hogy mindkettőt:-))
Attól függetlenül, hogy ki is csinálja (Ati/NVidia) én teljes mértékben elítélem az efajta stratégiát.. miért nem képes a saját termékét isteníteni az egekik, ahelyett hogy a másikat ocsmárolná?? Ebből leginkább csak arra tudok következtetni, hogy valóban úgy érzi az NVidia, hogy most vége, mert leginkább a sarokba szorított vad az aki így viselkedik:-PPP
Mindenki dobálózik itt 5900-asokkal meg X800-asokkal... én hoznéák egy egyszerűbb példát... nekem 7500-as Radeonom van, a szobatársamnak meg GeForce 4200-asa... és hát a tapasztalat fura dolgokat mutat... én vígan játszok akár az UT2K3-al és medium beállításokkal... ami szerintem szép teljesítmény... és ha akad is egy picit az érezhető, hogy a Processzor miatt van (850Duron) és nem pedig a kártya miatt:-((
Még az UT2K4 is ragyogóan fut (kivéve az extranagy pályák) ami megintcsak meglepett:-))
Aztán érnek a meglepetések... a szobatársam GeForce-a elég fura teljesítményt mutat... volt már jópár olyan játék aminek az elejénn ott volt az a 'ragyogó' NVidia logo és hát a játék elég csúnyán szaggatott... (nálam meg 'tűrhetően' futott).. (neki 2100+-os procija van szal nem hinném, hogy az a gond):-PPP
A másik ilyen dolog a Painkiller... nálam szépen futott (helyenként azért beszaggatott) míg nála ugyanazon beállítások mellett szintén nem egyszer megakadt:-????
Persze lehet, hogy csak ő fogott ki valami félresikerült kártyát, de igencsak kezdi megbánni, hogy ezt vette:-(((
Amúgy a kártyámat vagy 1,5 éve vettem kemény 14k huf-ért... szerintem ÁR/TELJESÍTMÉNY-t tekintve igencsak jó választás volt:-))
Én egyik kártya oldalára se akarok állni... csak reménykedni tudok, hogy a verseny továbbra is fennáll és nem fogják egymást tönkretenni az ehhez hasonló hülyeségekkel:-((
Amúgy a TV kimenete tökéletes a kártyámnak... semmi gond nem volt vele:-)) Míg annak idején a TNT2-ővel elég sokat szenvedtem:-((
De gondolom azóta változott a helyzet és mindkét kártya megfelelő színvonalat nyújt:-))
Engem nem nagyon érdekel, hogy míg nálam egy játék 30FPS-el fut addig a 4200-ason meg megy vagy 80-al... nem hinném, hogy olyan látványos lenne a különbség:-((
Valszeg nekem is rossz a szemem, mert én se veszek észre semmi különbséget a képminőségek között...:-))
Bár ha ez ember elég sokáig győzködi magát akkor előbb-utóbb biztos felfedez némi különbésget... csak akarni kell:-PP