• MrSpock
    Dale-nek nagy a tábora,valamiért ő nagyon bejön az amiknak.
    Na persze vezetni is tud.
    És tényleg a Nascarban nem fenyeget az a veszély,hogy valaki egyeduralkodó legyen,hisz szinte mindig más nyer.
    36 futamból,jó,ha 5-öt megtud nyerni ugyanaz versenyző.
    Igen,talán a média,illetve maga a személy,milyen képet tud kialakítani magáról,szóval az egész hozzáállása a sportághoz.
    Az interjúk,meg persze a versenyek önmagáért beszélnek.
    Itt nemaz van,mint az F-1 ben,hogy Shumi elmondja minden győzelme után,belülről irtónehéz volt,meg bla,bla,bla.
    Aztán majdnem lekörözte a teljes mezőnyt.
    Itt tényleg megizzadnak minden egyes győzelemért.
    És persze elismerik egymás tudását.Nem nagyon fikázzák egymást.persze néha vannak heveskedések,de aztán megbeszélik a dolgokat.
    Így az emberek nagyrésze a szimpátia alapján ítél.
    Gondolom sok találkozó van,lehet beszélgetni a versenyzőkkel,nincsenek karanténbazárva.Szinte minden jobb helyen,vagy bármi legyen is az,megfordulnak,például éttermek,kajáldák,shopok,meg minden,bárhol találkozhatsz velük.Készségesen osztogatnak autogrammokat,szóval közvetlenek.Persze sok a szponzor,el is várják,hogy eleget tegyenek,de ezek nemolyanok,mint az F1-ben.
    Húzzák a szájukat ha megkell jelenni,meg integetni a közönségnek,esetleg valamire még válaszolni kell.
    Magáról a versenyzőkről,mint ember semmit nemtudsz meg.
    Itt ez máshogy van.
    Szóval az egész szimpátia kérdése,kinek ki.
    Gordon az egyik legjobb,s ha az eredményeit nézzük ugye a legjobb versenyző is.Én mikor először néztem a Nascart,már nemtom mikor volt,valahogy megkedveltem,pedig akkor szinte semmit nemtudtam róla sem.Egyszerűen szimpi volt,persze aztán nyert,nyert,nyert.
    De ez ígyvolt Senna esetében is,amikor bekerült az F1-be neki szurkoltam,és milyen nagy versenyző lett belőle.
    Szóval itt sok jó pilóta van,és tényleg valaki választ pár kedvencet.
    Én szinte mindenkinek szurkolok,és néha a futamon kezdek úgy lelkesedni,ahogy nézem,ha esetleg elszáll Gordon,vagy Jimmie,akkor aki a versenyben nekem a legmeggyőzőbb,akit úgy találok,hogy megérdemli mert nagyon odatette magát.
    Így szurkoltam már Nemecheknek,Buschnak,Kahne-nek,Dale,Jimmie,Sadler,Mayfield-nek,Martin-nak..mert néha balszerencsések,pedig megérdemelnék a győzelmet.
    De persze azért Gordon a first,ha épp nemmegy akkor minél előrébb végezzen,és akkor elkönyvelem ma nemment,de örülök bárki is nyert.