• 200mph
    #17303
    Üdv Mindenkinek!

    Egy alkalommal a Wikipedia-n olvastam erről klubról. Gondoltam csatlakozom, hátha valakivel meg tudom osztani a NASCAR-ral kapcsolatos gondolataimat. Nem tudom, hogy máshol mi a helyzet, de az én környezetemben a NASCAR még mindig inkább szubkultúrának számít, ezért is jó, hogy van egy ilyen hely! Ma sem értem a Forma-1 térhódítását, szerintem már régen varázsát vesztette.
    Ami engem illet, már 1997-óta nagy rajongója vagyok az oválpályáknak, de csak úgy egy éve, hogy van lehetőségem jobban, rendszeresebben nyomon követni a Sprint Cup sorozatot. Nagyon örültem, amikor bekötötték hozzánk a műholdas tévét, mert a műsorkínálatban ott szerepelt az ESPN America - de korai volt az öröm. Szinte semmilyen technikai sportot nem közvetítenek. Az egyetlen ami ér valamit, az a "NASCAR Now". Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem hozzátok. Érdekellne, hogy ki hol tudja megnézni, vagy rögzíteni a NASCAR-futamokat. Én ugyanis csak az említett műsort tudom nézni, vagy letölteni tudok a Netről. Itt azonban csak a "thepiratebay.org"-ról tudtam leszedni, de nem volt fennt minden futam. Így a 36-ból csak 30-at láttam. Szóval, minden jótanács, vagy segítség érdekellne. Számítok rátok!
    Egyébként egyetértek a korábbi hozzászólásokkal, abban a tekintetben, hogy szerintem is most a legszebbek az autók.
    2010-ben Joey Loganonak szurkoltam. Tudom, hogy van nála jobb pilóta, de nekem szimpatikus, mert tudom (korábban többször átéltem) milyen egy csapatban a legfiatalabbnak lenni. Másfelől, akit el mernek indítani 18 évesen a legrangosabb versenysorozatban, annak mindenképp tudnia kell. ha nem is ez volt a legsikeresebb év a Home Depot-nál, azért volt néhány szép pillanata Joeynak is.
    Na ennyit mára! Örülök, ha bárki válaszol! Szép napot mindenkinek!