NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
hogy történt a galiba?
Dietrich
Larry Foyt újra a versenypályán: az AJ Foyt Racing igazgatója indul a hétvégén Talladegában a #01-es DougHanson.com Chevy-vel a Truck széria versenyén.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gviski
Drámai befutónk volt Las Vegasban 😄 én (#5) nyertem, pedig a T4bõl kijövet azt hittem, hogy már csak a 4. hely jut 😄

Virtual SimRacing

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

robotnyk
dave9004
azt hallottam a charlotte-i verseny közben, hogy Menard jövõre csapattársa lesz Harvicknak és Burtonnek. Ki mit tud a jövõévi csapatokról?
gviski
De legalább nem unalmasan adja elõ 😄

Virtual SimRacing

Airbus A380
F1 Schumi feeling.... <#mf1>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

MrSpock
Úgy érzem ismét Jimmie nyeri a chase-t! Már átvette a vezetést,és bár autóverseny de egyszerûen ezt neki találták ki. Bíztam Gordonban de képtelen az autója jól menni. Valamit tudnak a másik csapatnál minden évben jó a gép. Kiegyensúlyozott versenyeket produkál a 48as.

Go Jeff Go!!!!

Jeff Gordon
Felmentem a motorsport.com-ra láttam, hogy megvannak a qual képek, gondoltam magamban, már tényleg itt lenne az ideje egy Jeff polenak, és tessék, meg is van. Nice work Jeff, holnap még egy futamgyõzelem kellene, és akkor jók lennének az esélyek, amik így se rosszak azért, de akkor jobbak lennének 😊

Drive for five idén is! <#smile>

The only speedometer is in your head.

N o N a m e
Nem, de ott volt a legtöbb versenyen. Szvsz hozzánõtt már Gordonhoz, hiányozni fog.
Dietrich
eddig sem full szezonben volt szponzor..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Airbus A380
Némiképpen szebb is.

N o N a m e
de azért remélem a lángok megmaradnak 😊 anélkül nem 24 a 24 😊
dave9004
az jó lesz. a pepsis az bejön
gordon 24
Más lesz a festése😄

Majd pepsibe burkolózik😄

Downhill!!

N o N a m e
DuPont kiszáll? 😮 Mi lesz most Gordonnal?!
Dietrich
Érdekes szponzori fejlemények a NASCAR-ban (csapat fõszponzorok):

- Budweiser (2010: 36 verseny --->2011: 20)

- Mobil 1 (2010: 32 verseny --->2011: 11)

- DuPont (2010: 26 verseny --->2011: 0)

- Old Spice (2010: 14 verseny --->2011: 0)

- Verizon (2010: 36 verseny --->2011: 0)

Viszont az IndyCar is veszít, a 7-Eleven (Kanaan szponzora volt)valszeg fõszponzori szerepet vállal egy NASCAR csapatnál (nem teljes szezonra, de jó pár versenyre).

gviski

Virtual SimRacing

dave9004
vmi jó háttérkép kéne kyle busch kocsijáról, vagy stewartéról- vki tud vmi frankó oldalt (officialon kívül)?
Norbi1990
Most van Juniornak a szülinapja.
HBD Neki 😊
dave9004
Én is szeretem a south parkot. Lehet azé voltam elitélõ, mert a környezetemben túl sokan fikázzák a nascart. 😄
gviski
<#boxer> Nem Picsa <#banplz>
De tegnap jól kiba**ták 😄

Virtual SimRacing

bardocz
Itt Nascar liga közvetítés.
gordon 24
Jahh😄 Igaz is😄 Jó ez a rész😄

Downhill!!

Dietrich
ez így van..jót röhögtem én is 😄
Danica picsa...végül is igaz 😉

gordon 24
South Park mirõl szól különben?😄

Ezért szeretjük! Engem nem zavar, pedig a kedvenc pilótámból csinál elsõsorban hülyét.

De nem kell ezzel foglalkozni.. Cartman úgyis a legjobb arc belõle.

Mindenkit, és mindent fikáznak benne.. Errõl szól ez..

Downhill!!

dave9004
hát eléggé lehülyézik a nascart benne. Not like
dave9004
azért az a daytonai aszfalt híresebb az itthoninál. de a fanatikusok lehet vennének forma1 aszfaltot 😄
betegek
N o N a m e
Eszembe jutott Daytona, és kicsit utánakeresgéltem az újraaszfaltozás dolognak. Akit érdekel: itt van néhány kép a munkálatokról. Itt pedig videók is, és heti beszámolók.

De hogy ezek az amerikaiak mennyire értenek a pénzcsináláshoz! Hihetetlen, hogy a pálya aszfaltjából lehet vásárolni darabokat. Kinek jutna eszébe itthon hogy aszfalt darabokat áruljon a Hungaroringbõl? De egyáltalán ki venné itt meg? Ott pedig szerintem fogy elég szépen 😊 link
dave9004
kár, pedig jó lenne néhány cucc.
gviski
Én is :-)

Virtual SimRacing

Airbus A380
Miért? Azt hittem $-ért mindenhova elvitetik...

gviski
Gondoltam rendelem magamnak egy Martinos sapkát magamnak, míg a Hendicknél van, hát a NASCAR.com-ról nem lehet Mo.-ra rendelni :-(

Virtual SimRacing

gviski

Virtual SimRacing

gviski
szerintem is csak ancsiból lehet

Virtual SimRacing

Airbus A380
Szerintem csak amerikából...

dave9004
nasacros cuccokat magyarországon nem lehet beszerezni?
ha lehet akkor honnan?
gviski
Yepyep, és most jó erõs lesz a Hendrick csapat :-) Hát remélem találunk hozzáértõ kommentártor-t/-okat, meg persze a mezõnyt is fel kéne duzzasztani, sajnos még kevesen ismerik hogy ez mekkora egy király dolog ;-) jelenleg olyan 14-15 fix ember van

Virtual SimRacing

Jeff Gordon
Ez szerintem nagyon jó ötlet.
Mikor lesznek a futamok? Szerintem nézni fogom, sok ember ismerõs névrõl 😊

Még a Hendrick #5-el vagy?<#smile>

gviski

Virtual SimRacing

gviski

Virtual SimRacing

Dietrich

robotnyk
túl nagy a különbség, marad ahogy van.
dave9004
kíváncsi vok ki jut be a hétvégén még a chasebe
szerintetek?
N o N a m e
Hûha, Kasey Kahne 2011-ben a Red Bull Racing-nél fog versenyezni 😊 Remélem Scott Speedet nem rúgják ki miatta...
Jeff Gordon
Igen-igen, Isten éltesse a legnagyobb bajnokot, így utólag is.

Más hír Gordonnal kapcsolatban: Februárban feleségével bejelentették, hogy várják második gyermeküket, márciusban kiderült, hogy Ella Sofiának kisöccse lesz. A babát erre a hónapra várják, augusztusra van kiírva Ingrid. Sok boldogságot Nekik!

N o N a m e
Ma 39 éves Jeff Gordon! Boldog születésnapot!
Dietrich
A Nationwide repül az Oreilly Raceway Parkból.
Egyelõre még arról folyik a tárgyalás, hogy az ORP-ról a Nationwide verseny átmenne az IMS-be szombatra. Legalábbis az IMS részérõl ez jó lenne, mert eléggé gyengélkedik a Brickyard 400 hétvége. Idén elõször 200 ezer alatt volt a verseny nézettsége, kb, 180 ezer..