• Airbus A380
    a fele gordon 24-nek ment ha megnézed a válaszait meg az enyémeket láthatod. G24 írta hogy szerinte mindenki bekaphatja de közbe meg azt is írta hogy nem szereti a focit.... erre írtam hogy akkor gondolom nem is nagyon néz vb-t akkor milyen jogon mond iet azokra akik viszont kőkeményen nézik és a 2.dik meccs után már zúg a feje. És ez van minden meccsen. A közönség elég szépen zúgolódik már a külföldiek, régebben még a felvezetőbe is volt és a kommentátor is emlegette.... nem véletlenül mindenki a fifától várta hogy tegyen valamit. Bár szerintem is helyes hogy azt mondták ez D.A-hoz tartozik ez van...

Szerintem a német karattyolós az nem jó példa én 5 mondatot tudok kb angolul szóval semmit nem értek a számomra szószerint karattyolásból ami a NASCAR alatt megy , és mégis szeretem. Mert maga a verseny érdekel de ne hasonlítsuk már össze a valakinek értelmetlen halandzsát azzal hogy 90 percen át bömböl valami méhraj szerű zúgó bigyó, mert szerinrem nem egyenlő azzal ha beszédet hallasz ahol változik a hangsúly még ha nem is érte tudod mikor mondanak vicceset stb,...