17904
  • Airbus A380
    Miért ?
  • N o N a m e
    hát, erre nem gondoltam! kívánom a vágyaid beteljesülését! :)
  • Dietrich
    én nem várom, hanem örülök ha elhúz végre az IC-ből :)
  • N o N a m e
    egész évben hallgathatjuk hogy Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica Danica... xD bocsi :)

De én is nagyon várom a csajszit :)
  • gviski
  • Dietrich
    remélem 2011-től csak nascarozni fog..

• N o N a m e
    takarodjál! :)
  • maanszon
    Sziasztok!! :) Van egy jó tuningolós oldal! Pórbáljátok ki!! Kattitns ide ! :)
  • Airbus A380
    köszi.

Ezek szerint váltani fog ?
  • gviski
    IndyCar ugye az első számú bajnokság még idén neki, így ott minden futamon megy, amikor nincs Indy akkor indul Nascarba
    A hátralévő Nationwide futamai:
    July 9 - Dollar General 300 - Chicagoland Speedway
    August 14 - CARFAX 250 - Michigan International Speedway
    September 25 - Dover 200 - Dover International Speedway
    October 9 - Copart 300 - Auto Club Speedway
    October 23 - Missouri 250 - Gateway International Raceway
    November 6 - O'Reilly Challenge - Texas Motor Speedway
    November 13 - WYPALL* 200 Powered by Kimberly-Clark Professional - Phoenix International Raceway
    November 20 - Ford 300 - Homestead-Miami Speedway
  • Ulvar
    IndyCar közben is ment, arra fogták hogy nem ment neki az év elején az OW autózás.
  • dave9004
    asszem ment 3 versenyt amíg el nem kezdődött an indycar.
    a szezon végén még elvileg visszajön
  • Airbus A380
    köszi.

Danica-val amúgy most mi van? Mert én csak annyít tudok hogy tudomásom szerint azt mondták neki ha legeslső Daytona-i versenyen jól szerepel kap még lehetőséget év közbe is, de a Daytonain kiesett, bár emlékei szerint nem saját hibából.

Azóta indult még ?
  • dave9004
    megkönnyeztem a versenyt
  • Ulvar
    Pénz pénz pénz

Danica Patrick indulása Nationwide szériában, miközben ő OW pilóta, valamint Milka Duno indulása indycarban (ahelyett hogy ALMSben menne) mind mind szponzor miatt és pénz miatt van. Milka nem azért tűnik ki az Indycarban, mert annyira ügyes, hanem mert annyira szar. Konkrétan az alsóbb kategória egy két pilótája gyorsabb volt már többször nála és a futamok alatt főleg oválokon borzasztó baleset veszélyesen ment, majdnem kiütötte lekörözésnél az embereket, többször kiintették futamból.

Aki még így hirtelen eszembe jutott az John Andretti, ugye ő Sprint Cupba szerepelt meg egy két futamon idén szerepel, de ment idén Indy500on is illetve az elmúlt években is.
  • Airbus A380
    Az mennyíre megszokott hogy Sprint Cup pilóták indulnak Indycar versenyen is ? (itt ott láttam erwefményeket stb )

És ott Amcsiba hogy hogy van ilyen hogy több sorozatba is elindul valaki ?
  • dave9004
    na most kezdtem el nézni én is
    nagyon szépek
  • dave9004
    nem teszed rosszul!
    az egész évet nézem én is és nagyon izgalmasak a versenyek
  • N o N a m e
    Ezek az új generációs Nationwide autók gyönyörűek! Most kezdtem el nézni a Daytona-i futamot! Lehetséges ha ezután bekapcsolódok a Nationwide sorozatba is!
  • Janraki
    Egy 2 éves rossz sorozat szakadt meg, remélem ma duplázni fog :D
  • Airbus A380
    Vagy hogy megijednek a sofőrök :)

• Dietrich
    félnek hogy elnyomja a V8 hangját?
  • gordon 24
    Kezd rohadtul nem tetszeni a stílusod Airbus!

A bekaphatja nem rád és azokra a nézőkre vonatkozik aki nézi.. Ha nem tudsz egy mondatot értelmezni akkor nem tudom mit mondjak.

"hogy az afrikaiak nem adták be a derekukat és csak azért is csinálják. Akinek meg nem tetszik kapja be."

ezt írtam.. Az afrikaiak szemszögéből van akinek nem tetszik az bekaphatja sor, de azt hittem ez egyértelmű.

És egyébként rengeteg embert idegesít a Brazilok dobolása, rengeteg embert idegesít az a kürt ami gázzal van hajtva. Rengeteg embert idegesít sok minden mindent tiltsunk be aki valakit idegesít?

Olyan lesz akkor mint a Sauth Parkba a karácsony. A végén labda se lesz.

A stílusodból meg szépen kérlek vegyél vissza, mert én téged semmivel nem bántottalak meg, és nem írtam lekezelően rólad egy sort sem.

Én is tudok így, csak akkor tudjak róla. Mert akkor innentől másképp csinálom.
  • Airbus A380
    a fele gordon 24-nek ment ha megnézed a válaszait meg az enyémeket láthatod. G24 írta hogy szerinte mindenki bekaphatja de közbe meg azt is írta hogy nem szereti a focit.... erre írtam hogy akkor gondolom nem is nagyon néz vb-t akkor milyen jogon mond iet azokra akik viszont kőkeményen nézik és a 2.dik meccs után már zúg a feje. És ez van minden meccsen. A közönség elég szépen zúgolódik már a külföldiek, régebben még a felvezetőbe is volt és a kommentátor is emlegette.... nem véletlenül mindenki a fifától várta hogy tegyen valamit. Bár szerintem is helyes hogy azt mondták ez D.A-hoz tartozik ez van...

Szerintem a német karattyolós az nem jó példa én 5 mondatot tudok kb angolul szóval semmit nem értek a számomra szószerint karattyolásból ami a NASCAR alatt megy , és mégis szeretem. Mert maga a verseny érdekel de ne hasonlítsuk már össze a valakinek értelmetlen halandzsát azzal hogy 90 percen át bömböl valami méhraj szerű zúgó bigyó, mert szerinrem nem egyenlő azzal ha beszédet hallasz ahol változik a hangsúly még ha nem is érte tudod mikor mondanak vicceset stb,...
  • Jeff Gordon
    A hangulatot értem, meg az autóverseny példát is, de te meg azt értsd meg, hogy 80 éve rendeznek foci vb-t, és Afrika most kapta meg először, hangsúlyoznom, mondom még egyszer, először, a rendezés jogát. Nem egészen tudom, hogy tudod-e ez mit jelent, de tételezzük fel, hogy tudod. Láttál már afrikait elégedetlenkedni a vuvuzela miatt, mert én még nem. Az értelmes ember meg elviseli, és aki kint van, és külföldi hidd el egyáltalán nem zavarja, csak szurkol a kedvenc csapatának, ahogy tud.

10-12 évesen óriási F1 rajongó voltam, és sokszor a német rtl-en kellett néznem az időmérőt, szabadedzéseket, egy szót tudtam németül, és idegesített a hadarásuk, de csodák csodájára, csak végig tudtam nézni. Szóval, ebből azt akarom kihozni, hogy aki szereti a focit, aki érdeklődik a foci iránt, az így is megnézi. Tételezzük fel, nagyon jó játék zajlik a meccsen, akkor az meccs nagyon jó, de nem feltétlen a hangulat miatt, hanem a játék miatt. Nem? Láttál már olyan meccset, ahol a hangulat első osztályú, a meccs viszont borzasztó unalmas? Biztos van ilyen, de nem jellemző, és főként az ember 10 perc után kikapcsolja.

Még két dolgot, én örülök neki, hogy Afrika rendezhet vb-t, így meg lehet ismerni őket is kicsit jobban, a kultúrájukat, ahogy szurkolnak, stb stb. Ha te ezekre nem vagy kíváncsi te bajod, de szépen megkérlek, hogy ne oltsál már le minket, mert kiállunk a kultúrájuk mellett, és végképp megkérlek, hogy ne forgasd ki a szavaimat, én nem azt mondtam, hogy "k*pja be mindenki", hanem azt, hogy felesleges a hiszti miatta. A kettő között van egy elég nagy különbség. A másik, hogy nehogy már mi mondjuk meg nekik, hogy hogyan szurkoljanak, milyen hagyományokat őrizzenek... Te sem örülnél neki, ha hazánk rendezne valamit, és külső országok beleszólnak, hogy a helyszínen Te hogy szurkolsz, mert hogy az őket idegesíti, a sportnak nem ez a szelleme. Oh, és képzeld, nem 4-5 meccset néztem meg eddig, csak azok érdekeltek jobban, ahol tudok valakinek szurkolni.

Igazából az írásomra nem kell válaszolni, köszi.
  • Airbus A380
    Viszont van aki nem csak 4-5 meccsre kiváncsi a VB-ből, és hosszútávon elég idegesító főleg annak aki szereti is a focit és a vele járó hangulatot.

Ha kivennék az autó versenyből a hangot ahhoz mit szólnál ?

Régen mikor hang nélkül néztem a versenyeket 1 csomóan leokoskodtak hogy nem vagyok normális meg hangulata hangal van stb stb--- na a focinak meg vuvuzela méhraj zümmögés nélkül van.

Az meg aki nem is szereti a focit és meg néz kb 2 meccset miért jelenti ki hogy az össze többi kapja be ha nem tetszik a zümi ?
  • Airbus A380
    Elég idegesítő.... és nincs meg a meccsnek az a hangulata mikor hallod a közönséget stb stb.... ehelyett hallod aí méhraj szerű zümmögést 90 percen át napi többször. plusz az ott lévő játékosoknak edzőknek bíróknak és más nem afrikaiaknak őrjítő lehet... nem véletlenül fenyegetőztek a játékosok bojkottal.. szóval szerintem a nagy arcból vissza vehetnél picit főleg hogy te nem is nézed(!)

ettől függetlenül én is úgy gondolom hogy ha valóban ez hagyomány aa dél afrikaiaknál és nem csak feltünősködniakarnak , akkor joguk van fújkodni azt a vackot.

Azt továbbra se értem 1 NASCAR versenyen ez mért baj ahol a tv képek szerint amúgy is 1 csomóan fülvédőbe ülnek mert akkora a zaj.
  • Jeff Gordon

Teljesen egyetértek. Nem értem az egész világot, miért hisztizik ennyire... Ahogy Te is mondod, minden népnek megvan a kultúrája, hagyományai, amiket illene tiszteletben tartani.

Olyan nagyon én sem rajongok a fociért, de a két kedvenc csapatom (USA, és Germany) meccseit megnézem, és bakker, simán ki lehet bírni, aki csak ezzel a vuvuzelaval foglalkozik, és nem a meccset nézi, az persze hergeli magát az egész mérkőzésen... Ez a Nascar direktor meg egy idióta, égeti saját népét azzal, hogy rémesen buta, erre van is egy remek közmondásunk, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna, bár direktor úr, biztosan nem hallott erről még...
  • gordon 24
    Azért van ez mert mindegyik egy balfasz!

Nem értem az egész harsogását a világnak ez ellen.

Nem nézem a Focit mert nagyon utálom ezt leszögezném, de!

4 évenként van vb mindig más országban, minden népnek van egy hagyománya, ettől lesz az egyik vb angol a másik német a 3-dik dél afrikai.

A pálya és a gyep mindenhol ugyan olyan, de a nézők hozzák be az adott országot.

Szóval nagyon helyes, hogy az afrikaiak nem adták be a derekukat és csak azért is csinálják. Akinek meg nem tetszik kapja be.

Remélem visznek és becsempészik, hogy idegesítse ezt a hülyét.
  • Airbus A380
    Loudon-ban Montoya idén is favoritnak számít

Érdekesség, hogy a pálya igazgatója Jerry Gappens még e hét elején jelentette be, hogy noha a versenyre kilátogató rajongók továbbra is - hűen a tradícióhoz - felvihetik a saját ételüket, italukat a lelátókra, a Dél-Afrikában őshonos - és a futball világbajnokság kapcsán hamar népszerűvé vált - vuvuzelákat szigorúan tilos a pálya területére behozni. Sőt, a verseny nyitóceremóniájának részeként, egyet a vuvuzela közül maga a direktor fog darabokra törni.

Valaki elmondaná hogy mért pont a NASCAR-.t zavarja a vuvuzela ?

• gviski
    TSen tudunk adni mindig
  • gviski
    igen már jeleztem az illetékes személynek hogy csináljon valamit :-)
  • Norbi1990
    Nekem a FF nem.
  • Airbus A380
    Nekem is szólt a FF,, Chrome is opera nem
  • Airbus A380
    Jelenti a FF is.

• Ulvar
    vírusirtó bug.
  • robotnyk
  • Ulvar
    ???
  • robotnyk