NASCAR

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeff Gordon
Sajnálom, remélem meggyógyul és jövõre ismét láthatjuk a pályán.

The only speedometer is in your head.

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
1 SprintCup autón mit lehet állítgatni ? Úgy tudom ez nem olyan mint az F1 hogy össze vissza lehet mindent.

Azt hiszem csak az elsõ meg a hátsó szárnyat babrálhatják jól tudom ?

(a pit-be a szerelõ azzal a "kurblival" a hátsó ablaknál mit állítgat ?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
És mi a másik ?

Egyébként igaza van a wikipédia szerint is 1 filmrõl beszéltünk csakl engem az angol cím tévesztett meg.

Gyakorlatilag sem, nekem megvan mind a kettõ. A Dale The movie nekem is angol.

Hungarian NASCAR fans
Jelszó: magyarok

Szerintem van rá esély.

gordon 24
Elvileg nem.

2 film van róla.

Downhill!!

Airbus A380
Hm... De lehet akkor bocsi elnéztem.

N o N a m e
Az nem a Nascar az életem film?
Airbus A380
A Dale The movie címû film létezik magyarul ?

Airbus A380
Nem akarok vész károgni de azért a NASCAR vezetõinek nem mutatnám meg.... õket nem érdekli hogy csak felvételrõl van. (akkor kitehetnék a saját oldalukra pont úgy minttavaly volt , de érdekes idén már nincs ienük.

dave9004
egyébként ha érdekel vkit a sphaera666 nevû csatornát ajánlja a srác oda meg indycar versenyek mennek fel
dave9004
háát jó kérdés
egyszer az idén már megszûnt a csatornája, de senkinek nem mondta h miért.
nem lenne jó ha levenné a nascar, meghát mégiscsak felvételrõl látjuk ugye, meg a reklámok nagyrésze(szerencsére nincs benne).
Airbus A380
Reméljük ezt a szép hagyományt a srác jövõre is meg azok után is folytatja.

Vajon kell attól tartani hogy a NASCAR leveteti a youtub-eal ? a feltöltött versenyeket. Nem lenne ínyemre.... (szerzõi jog meg miegymás ugye, bocs ha idétlen kérdés de bennem felvetõdött. )

dave9004
csak még nem sorban vannak😊
dave9004
felkerült az említett oldalra a coca cola 600 és a pre race is
robotnyk
félig off, extreme makeover home edition 7dik évad 21dik részben Jeff Gordon volt a sztárvendég 😊
N o N a m e
szerintem Kahne vagy Hamlin
dave9004
Pocono racewayen mit vártok? ki futhat be?
Jeff Gordon
Köszi szépen, 5 lett <#pias>

N o N a m e
már nyert 😊 de idén Sonomában újra fog 😊
dave9004
idõmérõkön már õ is jó, de még azt a formát kéne átvinnie a versenyekre. Szerintetek Montoya mikor nyer elõször?
Norbi1990
Miért lenne gáz?
Valakinek neki is kell szurkolni 😉
robotnyk
thx, neked meg egy kalappal a vizsgára.
Jeff Gordon
boldog születésnapot robotnyk!

Jeff Gordon
Talladegáról még ez jut eszembe... jó zene,a Tom Cruise féle Nascar filmbõl.

N o N a m e
az gáz ha én újabban Scott Speed-nek szurkolok?
gordon 24
Az egyértelmû😄

Downhill!!

Jeff Gordon
Akkor jól emlékszem.
Két futamon voltam én is, vagy inkább az még funrace volt 😊

Jeff Gordon
Látom a #24 már a Tiéd 😄

Majd elolvasom milyen szabályok és feltételek vannak 😊

Norbi1990
De én voltam 😊
Majd ezen a nyáron is lesz, és Biff má elõre lévan foglálvá XD
gordon 24
Nem! Jól emlékszel😄 õ volt! És lesz idén is ilyen cup!

És elvileg lesz nagy bajnokság is majd..

info

Downhill!!

Jeff Gordon
Oké, ki is kerestem, megaupload-on vagyok regisztrálva, én oda gondoltam, kivétel, ha tudtok jobbat😊)

Hétvégén hozom a linket ide a fórumban 😊

Jeff Gordon
Szerintem igen. <#nevetes1> Csak vicceltem 😊
Most így beugrott, véletlen nem versenyeztél vsr-ben, nascarral? Anno volt egy ilyen summer cup nevû esemény,és utána is próbáltak szervezni szezont. Ott volt egy srác, aki Biffle-el ment, nem Te voltál véletlen?😊
A Norbi-Biffle kombináció, mintha így rémlene, aztán lehet csak agyamra ment a pénzügyi jog (holnap vizsga<#szomoru1>).

dave9004
õ is fav nekem is a sok között😛
all star race-be szavaztam rá, de nem jutott be, mindegy mert a showdownon 2. lett😄
Norbi1990
Engem érdekelne. Egy Justin tv-s streamen láttam egy részét belõle, de nem az elejétõl.

Biffle-nek csak én szurkolok? <#idiota>
N o N a m e
Nekem Texas a fav, meg a Charlotte-i pálya is bejön 😊
Airbus A380
Srácok az aláírásomban helyes az idézet ?

dave9004
a kedvencem, mármint a best az Dale Jarrett volt.Igazából amióta abbahagyta, azóta nincs favoritom. Nézem a versenyeket, Kyle Busch idén nagyon ott van (persze tesó is megy jó) No meg az idén McMurray is jól nyomja. Az újonc Regan Smith is egyre jobb lesz sztem. A top versenyzõm Tony Stewart, mert nem annyira jó kocsikkal is jól megy, Kenseth pedig agresszivitása miatt tetszik régóta
dave9004
nem, milyen az?
gordon 24
Fel rakhatnád! Elkevertem valahova amit írtál😄

Downhill!!

Jeff Gordon
Egyáltalán nem gáz, ha több kedvenced van, de gondolom Neked is van egy elsõdleges, akinek jobban szurkolsz mint a többi kedvencednek. Nekem is pl több kedvencem versenyzõm van, szám szerint három: Denny Hamlin, Kasey Kahne, Jeff Gordon, first of all, of course Jeff Gordon, de ez a nick nevembõl is kitûnik 😄

Talladega, Daytona, Phoenix, tényleg jó versenyek, én még kedvelem Atlantát is.

Jeff Gordon
Nem, nem mutatkozott rá igény. Tavaly is a vége felé már csak 5-6an játszottunk. A baj, hogy ha tippeket hagysz ki, akkor ugye le lehetett maradni, és az kicsit elvette az ember kedvét a játéktól, szerintem. Aztán lehet nem, de ESPN játszunk, azt ismered?😊

Jeff Gordon
Igen láttuk, nekem is nagyon tetszett.

Ha valaki nem látta és érdekli, szóljon, elvileg fel tudom tölteni valahova az interneten 😊

N o N a m e
aha 😊 tetszett!
Airbus A380
Láttátok a A Nascar az életem: Dale Earnhardt története címû filmet ?

Engem magával ragadott.

dave9004
egyébként régóta nézem a nascart. idén is mindet láttam(nem élõbe de nekem mindegy). jó volt olvasni épp most az elsõ beszélgetéseket, vitákat f1 vs nascar stb. Van kedvencem is, csak az a gáz h több is van (vagy nem is gáz?) Stewart mindig kedvenc lesz amíg versenyez. Hamlint utóbbi években megkedveltem, de még sorolhatnék párat....
Kedvenc pálya: Phoenix. kedvenc versenyek:talladega-bristol-phoenix-daytona, és a loudon-i😊
dave9004
nem csináltok tippverseny ebben az évben?
dave9004
már a Technet 300-at nézem😊