• B Lori
    Te még mindig nem értesz,engem nem érdekel hogy az NFL hol rendez meccset és pont errol van szó hogy valamiért mégis idejonnek amikor valószinuleg a csapat szurkolói ennek nem orulnek.A kérdés az hogy most az NFL irányítói is France-hoz hasonlóan megorultek és tonkre akarják tenni a szervezetuket vagy mégiscsak van ebben valami fantázia?

Csak azért raktam ezt ide mert itt volt heves vita arról hogy ez a terjeszkedés tonkre fogja tenni a NASCAR-t és nem kell se kulfoldi,verseny,gyártó,versenyzo mert ez egy Natoinal széria tehát az USA-ba a helye.Csak ennyi az osszefuggés nem szándékoztam az NFL problémáját megvitatni csak annyit jelezni hogy az amerikaiak nemzeti buszkesége a National Football League is kulfoldon rendez mérkozést méghozzá európában,mikozben a Cup széria jelenleg még mindig az USA határain belul van.

Személy szerint én se szeretném ha a Cup széria nemzetkozi lenne és valószinuleg nem is lesz,ugyanakkor a NASCAR mint szervezet lehet meg tulajdonképpen már az is :)