• BEAST #2212
    Egyetertek, nagyon folytatas szagu a befejezes :D ... de nalam meg negativum hogy eleg keves npc modelt csinaltak, nem vagtam fel az ereimet miatta, de neha picit zavaro hogy nem csak az alap utcan maszkalo npck, de tobb tortenetileg "jelentos" npc is hasonlit masik tizre :D Viszont ami nagyon tetszett az az npck viselkedese, amikor esik az eso behuzodnak a hazak ereszei ala, amikor elall mindenki megy a dolgara, az utcai muzsikusokat korbealljak az emberek, szorakoznak :) Amit meg a negativumok koze sorolnek azok leginkabb kisebb bugok vagy olyan dolgok amiket en kihagytam volna, vagy leginkabb mas modon tettem volna bele a jatekba.

Ilyenek peldaul, a kulonbozo lenyeket elijeszto cuccok, nem olyan hosszu a jatek hogy zavaroak legyenek az alacsonyabb szintu lenyek, raadasul magasabb szinten egyetlen legyintess egy egesz drowner kolonia. Drownereknel meg meg is ertem, vampirral annyit nem talalkozik az ember hogy hasznalni kelljen, de pl wraith eleg sok van, foleg a vege fele amikor radugrik 10 ... es erre ossze vissza menekulnek elolem. Ezeket en ugy tettem volna be hogy valamilyen kuldetes kereteben egy-egy npcnek kellene odaadni, mindegyiknek meglenne a helye a tortenetben.

A masik a kisebb bugos resz, van par leny aminek a leirasa nem igazan passzol azzal ahogyan mukodnek. Pl a vegen a mutansokra azt irja immunisak par dologra, ha jol emlekszem a knockdown/stun effektekre meg az "mind controllos" signre is, ettol fuggetlenul ugyanugy stunolhatok ahogyan az iranyitasukat is atvehetem :o ... a Golemrol is azt irjak a konyvek hogy omg mekkora vedelme van a kulonbozo tamadasok ellen, legyenek azok fizikai vagy magikus csapasok ... ettol fuggetlenul en vegig csak tuzzel oltem :)

Ezek kozul egyiksem olyan hiba ami miatt ne tudtam volna elvezni a jatekot :D Hetfo ota 2x vegigvittem ... de igyis van meg par olyan resz a jatekban ahol tobb valasztasi lehetosegem volt :D