37102
-
#5632 gyász -
#5631 istenem ez a velvet...
"Ittas volt az a kerékpáros, akit Bodnár László múlt héten elgázolt. A biciklis viselt láthatósági mellényt, de az út széle helyett a felezővonal mellett kerékpározott. A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatja a büntetőeljárást."
"ttas volt az a kerékpáros, akit a múlt hét végén gázolt el autójával Bodnár László, a DVSC-TEVA labdarúgója. A kerékpáros boncolását elvégezték: a férfi súlyosan ittas volt. A rendőrség másik vizsgálata megállapította, a láthatósági mellényt ugyan viselte a biciklis, de a felezővonal közelében kerékpározott az út széle helyett."
"Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az elkészült, előzetes boncolási eredmény szerint az elgázolt kerékpáros ittas volt, "igen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt". A rendőrség eddigi vizsgálatai szerint ráadásul – bár láthatósági mellény volt rajta – a felezővonal közelében kerékpározott."
"A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatja a büntetőeljárást. A sofőrt – vagyis Bodnárt – a rendőrség akkor hallgatja meg, mikor elkészül a műszaki szakértői jelentés."
4 bekezdés, mind ugyanazt írja le...... -
#5630 Ittas volt a Debrecen focistája által elgázolt biciklis
"A kerékpáros boncolását elvégezték: a férfi súlyosan ittas volt." -
#5629 durva
-
#5628 Látod a bömöst is ledarálta az oszlop, úgyhogy majdnem mindegy. -
#5627 hát igen, a kabriók hátránya XXXXD -
#5626 -
#5625 Igen. Lehet szólni, hogy lassabban. Vagy ki lehet szállni. Ha meg nem, akkor ígyjárt. -
#5624 Én sajnálom az utasokat is, mert valszeg nem ők biztatták azt a barmot aki a kormányt tartotta a kezébe. Voltam már olyan helyzetbe én is, hogy rá kellett szólnom a sofőrre, hogy lassabban, mert nem akarok ott dögleni mellette. Nem is szívesen ülök be más mellé. -
#5623 még másnap is mosták az utat a vértől -
#5622 ezt láttam élőben :s -
#5621 A járókelőket sajnálom a három hülye meg ígyjárt. -
#5620 ez régi, emlékszem amikor megtörtént én is esztergomban voltam a közelben, de csak a szirénákat és néhány rémült arcot láttam.... -
#5619 Sorry, ha volt már. (Képet inkább nem tennék be)
Villanyoszlop csapta le a BMW-s fejét... -
#5618 rofl:'D -
#5617 letámasztotta a biciklit XXXD -
#5616 xD
-
#5615 ezt sztem a mostani kocsijával sose tudja meg :D vagy megússza vagy belehal... -
#5614 kurrrva vicces itt valaki XXXXD -
n003 #5613 ez nálad nem szeretem kérdése hanem a vezetnitudás hiánya és alkohol keveredése kérdése xD -
#5612 pöröghetett egy darabig...
hát nem szeretnék kabrióval ilyet alakítani XXXD -
#5611 jah.. lehet csak a Tesco nál nekitolatott valaki XXD -
#5610 mi lett vóna
tető...
majd megtudod xD -
#5609 nemtom de ha tippelnem kéne valami lámpás koccanás lehetett :) -
#5608 óbazdmeg ezzel mi történt... -
#5607 qssXD -
#5606 Azért még mindig kiemelkedőbb mint egy Viperé XD Annak ellenére,hogy ez a széria nem a legjobb. -
#5605 hogy jön ide a minőség?
ez egy balesetben kiégett autó nem?
kigyulladhatott a másik kocsitól is
-
#5604 Ez a merci minőség XD Nem is akarom leírni, hogy mihez hasonlítottam: D -
#5603 Nemhogy ennyi eurót, még forintot se adnék érte: D -
#5602 -
#5601 láál -
#5600 Azt azért érzed hogy pont a lyuk-ba talált?[elsőlámpa]:D
Hármas karamból a 4-es főút abonyi elkerülőjén -
#5599 Itt meg mekkora hő lehetett a motorhátetőnél,hogy gyakorlatilag elégett a fém.
-
#5598 ha nem lenne az ajtón az a kis karc meg is venném^^. -
#5597 Ezen sok minden nem maradt épen kívül,maximum a kilincsek és hátul az AMG felirat -
#5596 Háháhááh loál: D -
#5595 kell venni egy alap s-osztályt aztán átpakolni a technikát -
#5594 még így is szép -
#5593 1 eves s63 amg lorinsert 28ezer euroert valakinek? ócó!