• Norby646
    Lehet, hogy te leszarod, mert van akinek több a lehetősége vagy szerencsés volt és belenyúlt a tutiba.De sokan vannak akinek ez a minden napi megélhetése, mert ez jutott, és valamiből meg kell élni.Azonkívül ha nem lennének te sem kapnál kenyeret, meg felvágottat a közértbe, és mást sem igen.De amikor kocsival közlekedsz is, és elötted "tötymörög" egy kamion 80-nal, akkor is jusson eszedbe hogy nélkülük tankolni sem tudnál, sőt autód sem lehetne, mivel az autógyárak is velük szállíttatják az alapanyagot.Erről ennyit.Arról meg, hogy normális e hogy a török kamionos elaludt a volánnál, és lement az árokba annyit, hogy már leírtam az előző hsz-ben miért fordulnak elő ilyen dolgok, és nem kívánom neked se, hogy ilyen munkád legyen, de ha egyszer mégis ez lesz, majd rájössz te is. Ja még csak, hogy tisztázzuk mit is írtál: "...a kamionos barátaikkal együtt, akik szintén nem fizetnek, és jönnek inkább erre, ingyér." például. Utána meg azt írod hogy: "...engem az sem érdekel, hogy ők mennyit fizetnek", "Annyit írtam róluk, hogy ők is itt mennek a főúton..." ez így egy kicsit ellentmondásos nem gondolod? Na mind1 csak mielött ilyeneket írsz először gondold át hogy mi a problémád!