37102
  • USAMEN POWER
    Az Chrysler 300c Kombi, vagy a teherautó a Merci ?
  • desigo
  • atomboy
    Szerintem a mercire mondta... :)
  • autoszimulator
    gondolkodhatok, amennyit akarok, ha te nem érted, amit írok, és csak ragaszkodsz a egysíkú véleményedhez
  • desigo
  • Carlos
  • Norby646
    Lehet, hogy te leszarod, mert van akinek több a lehetősége vagy szerencsés volt és belenyúlt a tutiba.De sokan vannak akinek ez a minden napi megélhetése, mert ez jutott, és valamiből meg kell élni.Azonkívül ha nem lennének te sem kapnál kenyeret, meg felvágottat a közértbe, és mást sem igen.De amikor kocsival közlekedsz is, és elötted "tötymörög" egy kamion 80-nal, akkor is jusson eszedbe hogy nélkülük tankolni sem tudnál, sőt autód sem lehetne, mivel az autógyárak is velük szállíttatják az alapanyagot.Erről ennyit.Arról meg, hogy normális e hogy a török kamionos elaludt a volánnál, és lement az árokba annyit, hogy már leírtam az előző hsz-ben miért fordulnak elő ilyen dolgok, és nem kívánom neked se, hogy ilyen munkád legyen, de ha egyszer mégis ez lesz, majd rájössz te is. Ja még csak, hogy tisztázzuk mit is írtál: "...a kamionos barátaikkal együtt, akik szintén nem fizetnek, és jönnek inkább erre, ingyér." például. Utána meg azt írod hogy: "...engem az sem érdekel, hogy ők mennyit fizetnek", "Annyit írtam róluk, hogy ők is itt mennek a főúton..." ez így egy kicsit ellentmondásos nem gondolod? Na mind1 csak mielött ilyeneket írsz először gondold át hogy mi a problémád!
  • solo
    Messzenem.Max airride...Lowriderhez ennek semmi köze.
  • Carlos
    alsó: az igazi lowrider... :)
  • autoszimulator
    te meg szöveget nem tudsz értelmezni, nem a kamionosokról írtam, mint ahogy itt senki sem, de hidd el, engem az sem érdekel, hogy ők mennyit fizetnek. Annyit írtam róluk, hogy ők is itt mennek a főúton, akadályoztatva a normális haladást, mivel nálunk a főutak többsége 2 sávos.
    Ja de várjál, most akkor megsajnálom a fuvarozó cégeket, mennyire szarul megy nekik. A pihenőidőt meg aztán ABSZOLÚT nem a kamionosokra írtam, a felsorolásba csak azért kerültek be, mert pont tőlem 200 méterre szántott bele egy török kamionos az árokba, mint aztán kiderült, azért mert elaludt. Ez normális? És nem izgat a jogi háttér, előírás, senki sem mondta, h a sofőr a hibás, ő se meghalni akar.

És igen, szerencsére nem a te "kamionos" világodban élek, van annál jobb is, ahol talán nem ennyire egy síkban élő, ugráló gyerekek élnek, két több ezres kilométer között meg tanulj kis szövegértelmezést
  • desigo

• desigo
    ekkora idiótát
    minek él az ilyen?

A zebrán sodort el egy babakocsit egy autós Újszegeden csütörtök este. Az egyéves kislány kiesett a babakocsiból és súlyos sérüléseket szenvedett, szülei könnyebben sérültek.

"Az autós a baleset után megállt és kiszállt, ám miután közölték vele, hogy rendőrt hívnak, visszaült a kocsiba és továbbhajtott."
  • Norby646
    Hali! Hát nagyon okos vagy. GRATULÁLOK! Ha valamiről szart se tudsz akkor minek dumálsz bele? Nagyon sokan osszák az észt hogy így a kaminosok meg úgy a kamionosok. Csak hogy tudd hogy miért az ingyenes utat veszik igénybe: az autópálya használata kamionoknak 200000ft 1 évre és a főutak kb.90% is fizetős. Ha van egy cég ahol van kb 2000 kamion akkor azt szorozd már be 200000-el. Jah és a pihenőidőkről pedig csak annyit hogy AETR megállapodás szerint van és néhány perces túlvezetés esetén a bírság meghaladhatja a 2000000ft-ot is. Azért mert te otthon tudsz nyugodtan pihenni az nem az mint amikor a kamionos napközben nyáron az 50 fok melegbe télen meg a -10 fokban kell egy fülkében "pihenni" az út szélén ahol jönnek mennek a járművek. A parkolóba is be lehet állni amit utána az esetek nagy részében nem számolják el (pl.: angolban 1 éjszaka 20-22 fontba is kerülhet de természetesen ott is zaj van a kamionforgalom miatt). A túristákra visszatérve pedig ők megtehetik hogy 1-1 éjszakát kivegyenek mondjuk egy motelben de a kamionosnak abból a pénzből ell gazdálkodnia 1 hónapig vagy gyakran még tovább is amit járatba kapott és abból kell fizetni a parkolástól kezdve mindent amit vagy elszámolnak vagy nem (utólag). Ez az összeg a pl.: waberer's-nél olyan 100-150€ körül mozog. Aztán ebből éljél meg mondjuk 6-8 hétig. Úgy hogy ha legközelebb okoskodsz előbb egy kicsit kérdezz utána hogy hogy is mennek a dolgok valójában, mert az hogy te nem ebben a világban élsz az nem azt jelenti hogy minden úgy van ahogy te képzeled. NA OFF VÉGE!!!
  • Carlos
  • 5w0rdf15h
    jó hát ő gokartozik és így mindenhez ért, minden autót ismer és mindent jobban tud másnál
  • w77d
    hobby autónak igen. Hobby autónak ugyanúgy jó egy Buggy is mondjuk vagy egy régi angol kocsi.... én a nagyképű beszólásra reagáltam, kisgyerek létére nagyon azthiszi hogy jártas az autók világában...
  • Willi Betz
    Most mért mondod? Hobbi autónak teljesen jó egy amerikai veterán:DD
  • w77d
    kisgyerek vagy még, talán kinövöd a mesevilágot egyszer...
  • öregember
    képek

Az M0-ás autóútnál a lehajtó és a felhajtó közötti szakaszon, a Budapest felé vezető oldalon a román rendszámú Ford Focus a külső szalagkorlátot letarolta, majd a belső sávban felborulva állt meg. A személyautót vezető férfit a mentők kórházba szállították.
  • Varenga
    oh persze, az értelmes hsz meg 18felett... -.-
  • autoszimulator
    lehet hogy autópályán IS sok románt látni, de pl én, aki egy tipikus osztrák-szlovén-magyar autópálya kerülő út mentén lakok, közlekedek, látom, hogy erre járkálnak rengetegen, a kamionos barátaikkal együtt, akik szintén nem fizetnek, és jönnek inkább erre, ingyér. Ebben az esetben inkább húzzanak fel a pályákra, az irányukat tekintve most már végig is haladhatnak az országon, mégis ugyan annyit látok itt, kerülő ingyen úton, mint régebben, és ne az ingyenes főútjainkat nyomassák szét kamionokkal, száguldozzanak rajt, úgysetudnakmegbüntetni alapon. Mert aztán sok haszna az országnak nincs ezekből, akik A-ból mennek B-be, vagy A-ból szállítanak B-be, magyar érdekeltség nélkül, de még csak fogyasztás szempontjából se nagyon a vendéglátósok számára. Akkor meg fizess komám, mint bárhol máshol.

De ez érdekel a legkevésbé, hogy erre járnak, csak menjenek normálisan. És igen, magyarok is sokan idióták, épp ezért elég nekünk az a jópár barom honfitárs, nem kell mellé a sok csoportosan száguldó, vagy éppen a másik véglet, 60-al totyogó, hatalmas kamion-busz-autó sorokat generáló, többek között román rendszámú autó.
    Hogy több 100, 1000 kilométert le kell vezetnie? Most őszintén, hol érdekel ez engem? Ettől már van "joga" hulla fáradtan közlekedni? Osszák be, pihenő időzzenek, nem igazán érdekel, hogy mit, de amíg attól kell tartani, főleg esténként, hogy az adott román/török/ukrán/szlovák, de akár MAGYAR vagy bármilyen kamionos, autós, aki szemben jön veled, nem alszik-e el éppen, kicsit gáz az egész. Nézzed meg a vendégmunkás statisztikát, nagy részt nem gyorshajtás, hanem elalvás, elbólintás a baleset oka.
    De tudom, itt könnyebb rasszizmust keresni, mint azt alul valaki már menetrendszerűen megtette, azzal sok minden elintézhető ám. //nem feltétlen neked szól, téged láttalak meg épp//
  • solo
    Ezt nekem mondod ? Az autó az ott kezdődik, hogy amcsi-1960 tól, v8 és minimum 5 littyó:]
  • ocskoszilard
    milyen lenne? nekem is 460ezer volt a kocsi, és ahhoz képest h 9 éves, marhajó, semmi bajom nincs vele... nem kell szalonból, milliókért autót venni ha jót akar az ember
  • öregember
  • solo
    Nah, most meg te vagy hülye, erről szó nem volt, csak mondtam, hogy milyen autó az amire csak 800 at kell fizetni:/
  • solo
    Nemmondtál se tÍpust,se évjáratot,se ccm-t.
    És az csak egy péda volt.
  • DeenQa
    a kisgyerek jobban tudja, mert ő gokartozik
    én, aki 5éve hoz autókat USAból megélhetési céllal, inkább bele se szólok... hadd okoskodjanak 1esek és röhöghetek legalább 1 sort
  • 5w0rdf15h
    ki beszélt itt 4600cm3 autóról? már megint okoskodsz közbe fingod sincs a dolgokról....
  • solo
  • n003
    én arra akartam reflektálni hogy igenis öngyilkos idióta aki egy seggel akar spanyolból hazaérni mert az ilyen ön és közveszélyes... nem érdekelnek a statisztikák..
  • pszihopata
    a magyar statisztikák ugyanolyan rosszak mint a románok,még mielőtt egekig magasztalnánk magunkat meg felsőbbrendűnek éreznénk mint bármelyik szomszédos ország

sőt a nyugat-európaihoz képest ugyanolyan idióták vagyunk,akkor most ki merjek menni az utcára vagy költözzek burgenlendba?

• n003
    ezzel nemértek egyet .. a magyar állam minden eu-s előírást bevezet amivel a SAJÁT népét szopathatja de amit az eu biróságilag kimondott törvénytelennek (bocsánat eu ajánlás elleninek) ahoz viszont ragaszkodik :| ha megtehetném énis járnék lichtenstein-i rendszámmal
  • kerax

kicsit idegesek lehettek akik ezt tették...
  • solo
    800 000? te miről beszélsz?

Most tavasszal akartunk behozatni full új mustangot..4,6 literest, kint volt 4,2 milla, mire behoztuk lett volna majdnem 9 azthiszem..vagy több..Csak a regadó 3,2 milla lett volna-.-"
    E szerint
  • n003
    "sajnos ez van,attól még nem öngyilkos idióták örüljünk hogy nekünk nem így kell élni!"
    húrrá .. mennyire jó is amikor jön szembe a sávodban egy félhibernált (kinemszarjalemiennemzetiségű) 2napja úton lévő teletömött kerekesjármű :|
  • 5w0rdf15h
    Egyrészt nem bújok ki a törvények alól, mert hivatalos cégautóval járok amit munkához használok, másrészt vegyél egy autót külföldön fele annyiért mind itthon és próbáld meg beiratni, majd magadhoz nyúlsz mikor a drága kis kalkulátor kidobja hogy fizess be 800ezret az állam bácsinak csak azért mert nem akarsz egy 1000 cm3-is szar suzukival járni és azért hogy rábasszanak egy magyar rendszámot.....másik dolog meg nem erről volt szó, ez csak kiegészítésként írtam hozzá hogy nem kell olyan vádakkal dobálózni amik egyáltalán nem igazak.
  • DJKonya
    Ez itt volt a szomszédos faluban

Csak állítólag a sofőr full részeg volt és 19éves fiú aki meghalt az a fia volt...
  • pszihopata
    tranzitútvonala vagyunk a román vendégmunkásoknak-szerintem ennyi az ok

egy német nyugdíjas ha lejön hozzánk,megteheti hogy salzburgban alszik egy éjszakát 80 euróért

a román vendégmunkások parkolókban alszanak,a buszsofőrők meg menet közben váltva egymást,így utaznak spanyolországba,ahol gyümölcsöt szednek,mosogatnak vagy kiállnak a sarokra koldulni vagy kurválkodni

sajnos ez van,attól még nem öngyilkos idióták örüljünk hogy nekünk nem így kell élni!
  • desigo
    Az év végi jutalom elmarad xD

• desigo
    Ha már trükközve kibújsz a törvények alól akkor csendben húzd meg magad.
    A többség korrektül be tudja fizetni az adókat és nem a kibúvókat keresi.