-
nem alanyi jogon hivatkozom a koromra, hanem mert nettó tapasztaltabb vagyok mint te. ha valaki teljesen irreleváns módon hivatkozik a korára azt én se szeretem, de mivel balesetmentesen közlekedek immáron ennyi ideje, talán jelzi, hogy nem vagyok "darwin díjas" meg kopórsóba sem kerültem még. gondolom a te gondolataid szerint szét se nézek és összevissza megyek mint egy vakond a földben. nem erről van szó. kurvára figyelek, én is mindig hatszor szétnézek mindenhol, de nem zárom ki a lehetőségét, hogy egyszer a jövőben valamilyen okból kifolyólag nem leszek elég körültekintő és elrontok valamit. magyarán nem teszek úgy, mintha tévedhetetlen lennék és emiatt nem is ítélem el azonnal azokat, akik tévednek. ellentétben veled.
inkább az a gáz, hogy te 21 évesen még mindig abban a tudatban élsz, hogy mindent jobban tudsz, mindenki más meg hülye. én is voltam ilyen, de 21 éves koromra már kinőttem..
a videók szereplői emberek. az emberek pedig néha hibáznak, még a legjobbak is. képzeld, apám közlekedésmérnök, 35 évig az országos első osztályú bajnokságban rallyzott, tehát tud vezetni és minden elméleti tudása és gyakorlati tapasztalata megvan ami csak létezik. a jogosítványában az összes kategória megvan. szerintem verseny körülmények közt több kilométert vezetett, mint a legtöbb ember közúton. de közúton is kb 2 millió kilométert levezetett autóval, busszal és autószállító kamionnal is, balesetmentesen. több tucatszor mentünk külföldre lakókocsival, meg mindenféle változatos járművekkel. nagyon körültekintő volt, sokszor azért nem kerültünk balesetbe mert észnél volt és kivédte azt a helyzetet amit a másik ember figyelmetlensége okozott.
mégis 10 évvel ezelőtt, kb 60 éves fejjel egy nyári estén a lemenő nap bevakította, nem vett észre egy autót akinek elsőbbsége volt és kifordult elé, az meg belecsattant. szerencsére megúszta mindenki zúzódásokkal meg anyagi kárral. az ő hibája volt, pedig szétnézett, megpróbált odafigyelni, de lehet, hogy kicsit fáradtabb volt már estefelé, vagy tényleg képtelenség volt látni a közeledő autót a fények miatt. lényegtelen, meglett a baj. ettől ő egy hülye darwin díjas fasz lenne? nem hinném. egyszerűen csak emberből van és képes hibázni. te is képes vagy rá, és fogsz is, úgyhogy egy kicsit több szerénység nem ártana, különben nagyot fogsz koppanni.