Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legyen öngyilkos,szive joga,de lehetőleg úgy hogy más azért ne haljon bele,se sérüljön meg.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Pedig simán lehet figyelmetlenség miatt is vagy telefon nyomkodás. :D
Egyszer a bátyám ment át a piros jelzésen, én szóltam rá...másodszor a haverom. Egyszer sem döglöttünk meg...a vissza válasz a tipikus...tényleg? :D Sorompó egyiknél se volt. :D
Egyszer a bátyám ment át a piros jelzésen, én szóltam rá...másodszor a haverom. Egyszer sem döglöttünk meg...a vissza válasz a tipikus...tényleg? :D Sorompó egyiknél se volt. :D
De lehet, csak öngyilkos volt, vagy KÖCSÖG! Me ez NEM hiba! Ez köcsögség. Tilos jelzés ellenére behajtani, az nem hiba! <#wilting>#wilting>
<#szomoru1>#szomoru1>
Kisiklott szerelvények, sérültek – Halálos vasúti baleset Újfehértónál
A legfrissebb információk szerint egy traktor előbb egy személyvonattal, majd egy szemből érkező másik szerelvénnyel is ütközött. A baleset következtében az egyik szerelvény mozdonya és két kocsija teljesen, a harmadik kocsi részben lefutott a sínekről, míg a negyedik vagon a síneken maradt.

Kisiklott szerelvények, sérültek – Halálos vasúti baleset Újfehértónál
A legfrissebb információk szerint egy traktor előbb egy személyvonattal, majd egy szemből érkező másik szerelvénnyel is ütközött. A baleset következtében az egyik szerelvény mozdonya és két kocsija teljesen, a harmadik kocsi részben lefutott a sínekről, míg a negyedik vagon a síneken maradt.

Újfehértónál egy traktoros a sínekre hajtott, két vonattal is ütközött, több kocsi kisiklott. A traktoros meghalt, a vonaton utazók közül csak néhányan sérültek.
ejj :-(
pilóta szerencsére jól van és talán a gép is menthető, kár lenne érte..
//www.youtube.com/embed/mTfBmjjnqpY
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2021.04.19. 07:47:39
pilóta szerencsére jól van és talán a gép is menthető, kár lenne érte..
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2021.04.19. 07:47:39
"Nulla tenaci invia est via"
Pázmándfalunál inkább nyírfák azok nem nyárfák. :)
★★★★★
Pénteken letért az útról és fáknak ütközött egy autó Bélmegyer közelében. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.
link
Halálra gázolták a forgalomirányítót
link
A TEK autója borult árokba, miután kamionnal ütközött az M0-son
link
"Ebben a csomópontban nem az első baleset történt a mai napon.
Hajnalban és délelőtt 1-1 kamion borult az autóút menti árokba.
Természetesen az ilyen balesetnek mindig vannak nézői.
Sajnos két nézelődő egy kisebb balesetet is összehozott a balesettől nem messze."
Gugli map
Valószínűleg a 3. segéd sáv okoz problémákat.
Az M0 azon szakaszán olyan kialakítást használtak, ahol a lehajtók és felhajtók egymásba érnek és néhol érzetre 3 teljes sávos lesz az M0-ás.
Ezt a szélső segédsávot sűrűbb felezővonal is jelöli, de a figyelmetlen, nem rutinos sofőrök valahogy ezt benézik és amikor látják, hogy ez nem arra megy amerre ők akarnak menni, akkor próbálnak menteni.
Ittas sofőr pattant le nyárfákról Pázmándfaluban
link

link
Halálra gázolták a forgalomirányítót
link
A TEK autója borult árokba, miután kamionnal ütközött az M0-son
link
"Ebben a csomópontban nem az első baleset történt a mai napon.
Hajnalban és délelőtt 1-1 kamion borult az autóút menti árokba.
Természetesen az ilyen balesetnek mindig vannak nézői.
Sajnos két nézelődő egy kisebb balesetet is összehozott a balesettől nem messze."
Gugli map
Valószínűleg a 3. segéd sáv okoz problémákat.
Az M0 azon szakaszán olyan kialakítást használtak, ahol a lehajtók és felhajtók egymásba érnek és néhol érzetre 3 teljes sávos lesz az M0-ás.
Ezt a szélső segédsávot sűrűbb felezővonal is jelöli, de a figyelmetlen, nem rutinos sofőrök valahogy ezt benézik és amikor látják, hogy ez nem arra megy amerre ők akarnak menni, akkor próbálnak menteni.
Ittas sofőr pattant le nyárfákról Pázmándfaluban
link

Egy kicsit felturbózhatnák azt a részt.
- lehetne egy kicsivel hosszabb a záróvonal mindkét irányba
- lehetne egyéb veszélyt jelző tábla balesetveszély kiegészítéssel
és
- 50km/h sebességkorlátozás arra a szakaszra
Az útburkolatra is jó volna felfesteni az adott szakaszra legalább két helyre egy-egy 50-es és esetleg egy egyéb veszély szimbólumot.
Móricka on
- lehetne egy kicsivel hosszabb a záróvonal mindkét irányba
- lehetne egyéb veszélyt jelző tábla balesetveszély kiegészítéssel
és
- 50km/h sebességkorlátozás arra a szakaszra
Az útburkolatra is jó volna felfesteni az adott szakaszra legalább két helyre egy-egy 50-es és esetleg egy egyéb veszély szimbólumot.
Móricka on
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Ugye? Pont ezen gondolkoztam ma, valahogy eszembe jutott....Szóval, ahogy leírtad, pont így látom én is. <#eljen>#eljen>
Brazília déli részén Curitiba város mellett Campo Largo-nál a PR-423-as út egyik kereszteződésében volt a baleset.
Ha jól sikerült a beazonosítás,elvileg itt
gugli térkép
Egy halálos áldozat volt a Taxi sofőrje.
A Taxis nem figyelt és kikanyarodott a kátrányt szállító teherautó elé, ami fékezett és próbálta elkerülni az ütközést, de sikertelenül, végül a Taxit maga előtt tolva az árokba hajtott ahol maga alá gyűrte a Taxit.
A busz üresjáratban volt és végül teljesen kiégett.
A helyiek “Trevo da Morte” -nak "A halálos lóhere"-nek hívják a helyet, a lóhere a kereszteződés alakjára utal.
g1.globo.com
ricmais.com.br
//www.youtube.com/embed/S7HB1u5YS4k
/i.s3.glbimg.com/v1/AUTH_59edd422c0c84a879bd37670ae4f538a/internal_photos/bs/2021/3/x/nLinJ9Q4iW8Gwx7dNIRQ/223fc5ad-4941-4731-a436-86669b9c0503.jpg)
Ha jól sikerült a beazonosítás,elvileg itt
gugli térkép
Egy halálos áldozat volt a Taxi sofőrje.
A Taxis nem figyelt és kikanyarodott a kátrányt szállító teherautó elé, ami fékezett és próbálta elkerülni az ütközést, de sikertelenül, végül a Taxit maga előtt tolva az árokba hajtott ahol maga alá gyűrte a Taxit.
A busz üresjáratban volt és végül teljesen kiégett.
A helyiek “Trevo da Morte” -nak "A halálos lóhere"-nek hívják a helyet, a lóhere a kereszteződés alakjára utal.
g1.globo.com
ricmais.com.br
/i.s3.glbimg.com/v1/AUTH_59edd422c0c84a879bd37670ae4f538a/internal_photos/bs/2021/3/x/nLinJ9Q4iW8Gwx7dNIRQ/223fc5ad-4941-4731-a436-86669b9c0503.jpg)
Érdekes, van egy olyan érzésem, hogy az "igazságnak nincsen kibontva minden részlete" <#vigyor5>#vigyor5>
"
A margitszigeti felhajtóról egy autó kikanyarodott elém, én pedig a külső sávban haladva
a balesetet fékezéssel, dudálással illetve balra kormányzással kerültem el,
aminek következtében legalább háromszor megcsúszott az autóm, mire negyedszerre már nem sikerült ellenkormányozni és a kocsi, a jobb oldalával, kilinccsel előre a sínekre csapódott fel, majd jobb elejével nekivágódott a középső oszlopnak.
"
Érzésre inkább
A margitszigeti felhajtóról egy autó kikanyarodott elém, én pedig a külső sávban haladva
gázt adtam és balra kormányzással kerültem el, majd visszavágtam elé,
aminek következtében legalább háromszor megcsúszott az autóm, mire negyedszerre már nem sikerült ellenkormányozni és a kocsi, a jobb oldalával, kilinccsel előre a sínekre csapódott fel, majd jobb elejével nekivágódott a középső oszlopnak.
"
a balesetet fékezéssel, dudálással illetve balra kormányzással kerültem el,
"
Érzésre inkább
gázt adtam és balra kormányzással kerültem el, majd visszavágtam elé,
Mégis hogy férjenek hozzá a sérülthöz a B oszloptól?
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Hát az látszik, hogy dolgoztak a tűzoltók, nem csak a tetőt és az ajtókat, hanem még a B oszlopot is kivágták.
★★★★★
miért is?
9:20 nál gecire szánalmas ,hogy a 32 rendőrből egyetlen egy sincs aki odamenne és a civil /szürke honda?/ nek segítene,vagy megnézné mi baja lett az ütközéstől........az összest azonnal beperelni!
Autósüldözések USA 2020
//www.youtube.com/embed/yF1f_5jA4wA
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2021.04.05. 11:43:43
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2021.04.05. 11:43:43
★★★★★
Az ítélethozás még ami botrányos.
1 nap 1 hónap vagy 1 év vagy csak majd egyszer lesz valami?
1 nap 1 hónap vagy 1 év vagy csak majd egyszer lesz valami?
Az a baj, hogy már ahogy mondja a Herpy, már az egész kamu. Nem is vezethetne az a köcsög... Úgy ki fogják vakarni, ahogy csak lehet, SEMMI példa értékű izé nem lesz, már, pozitív értelemben, csak annyi, hogy a köcsögöknek mindent szabad, ennyi...
Ó Berki mesterre kíváncsi leszek, mit hoznak ki a bírák . . . az ütközés után szinte még meg sem álltak a járművek, de már nyílt a Bently ajtaja . . .
//www.youtube.com/embed/ReFotK72ciM
forrás
Lengyelország, Január,
- területen belül gyorshajtás 108km/h,
- a rendőröknek nem állt meg
- piros sorompós Vasúti átjárón áthajtott
+ majdnem kinyírta magát a sorompóval
vád a szárazföldi közlekedési katasztrófa közvetlen veszélyének előidézésével e
a vezetői engedély elvesztésével és legfeljebb 8 év börtön vár rá
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.01. 19:36:18
Ez a baleset idén februárban volt Szlovákiában.
Az első kép alapján azt hittem nincs túlélő, de a cikk szerint a sofőr szondát fújt a rendőröknek.
gugli ford link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.03.30. 21:11:03
Az első kép alapján azt hittem nincs túlélő, de a cikk szerint a sofőr szondát fújt a rendőröknek.
gugli ford link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.03.30. 21:11:03
Ma delelott arra mentem, lattam valami komolyabb baleset lehetett, mert eleg szep hosszu rajzolgatasok voltak az aszfalton. Most mar tudom, mi volt ott:(
nem vagyok biztos benne ,de azthiszem Brasilban ezt simán meg is csinálhatod ilyen esetekben
Három baleset történt az M3-ason
"az első balesetet rosszullét okozta, a másodiknál a vontató sofőrje a felboruló autó miatt rohant árokba, a harmadik pedig bámészkodás miatt"

"az első balesetet rosszullét okozta, a másodiknál a vontató sofőrje a felboruló autó miatt rohant árokba, a harmadik pedig bámészkodás miatt"

én is motorozok nagymotorral, ezt látni elég nyomasztó, bakker... mennyire értelmetlen volt. nyugodjon békében.
ez a Wesselényi utca és Rottenbiller utca kereszteződése, tökre belváros. egyirányú utca, jobbra-balra parkoló autók, zebrák, kereszteződések mindenhol...
ez a Wesselényi utca és Rottenbiller utca kereszteződése, tökre belváros. egyirányú utca, jobbra-balra parkoló autók, zebrák, kereszteződések mindenhol...
respect to the man in the ice cream van
Hát ez a motoros nem ötvennel ment...
★★★★★
<#ijedt>#ijedt> <#szomoru1>#szomoru1>
Exkluzív: Megszereztük a sokkoló felvételt a motoros és mentőautó brutális ütközésének pillanatáról
//www.youtube.com/embed/gD_Z5klgayE
Exkluzív: Megszereztük a sokkoló felvételt a motoros és mentőautó brutális ütközésének pillanatáról
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ezek ilyen elalvások?
A biztosító biztos csuklott egyet az éjszaka.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2021-03-20
"Halálra gázoltak egy 80 éves asszonyt Kecskeméten" eddig tart a cím ami még odafért volna, hogy a gyalogos-átkelőhelyen.
koroshircentrum.hu
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2021. 03. 18
//www.youtube.com/embed/JQyjmWcf9qQ
"A helyszín közelében intézkedő kollégáink szolgálati autójának fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet és az azt megelőző pillanatokat."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2021-03-20
"Halálra gázoltak egy 80 éves asszonyt Kecskeméten" eddig tart a cím ami még odafért volna, hogy a gyalogos-átkelőhelyen.
koroshircentrum.hu
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2021. 03. 18
"A helyszín közelében intézkedő kollégáink szolgálati autójának fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet és az azt megelőző pillanatokat."

egy személyautókat szállító nyergesvontató, ami Balatonendréd térségében szalagkorlátnak ütközött, majd felborult, szétterítve rakományát a sztráda határ felé tartó pályájának teljes szélességében.

Mi a problémád? Mindig is a PÉNZT védték a rendőrök!!! Ők is ebből élnek! Ne legyenek kétségeid, nincs a Föld-n olyan ország, ahol nem a pénzest védik, persze, egy bizonyos szintig... <#idiota>#idiota>
Ejtették a vádat a tavaly tavasszal Gemballa Mirage GT-jével több autót is összetörő milliomos ellen
"nem lehetett „minden kétséget kizáróan” bizonyítani" <#fejvakaras>#fejvakaras>
"nem lehetett „minden kétséget kizáróan” bizonyítani" <#fejvakaras>#fejvakaras>