37130
  • lac coo
  • nordan
    hallod ragadd meg inkább a majrévasat hírtelen,mert hírtelen 20-al fogtok menni valamilyen elektronikai hiba miatt és kifejeled a szélvédőt hírtelenjében
  • nordan
    a "hírtelen 20-al tudsz vánszorogni"-n kiégtem....hírtelen.......beszarok
  • Varenga
    ugyanezt gondoltam
  • cement
    ezeknek a kombi a6-oknak jól áll az ültetés
  • desigo
    Bukarest

• nordan
    baszki :D
  • ximix #36199
    :)
  • nordan
    multkori vitához kapcsolódik: jééééé milyen fura,hogy tud vezetni a csávesz és azonnal kihúzódik a leálló sávba jobbra amint lesz helye ! WOW hát mégse kell a belső sávban állni mint bornyú az újkapu előtt?!

• Szabi #36197
  • nordan
    ezmegmiafaszom?
  • Alexease
    Romania, autopalya
    https://www.facebook.com/diana.oniscu/videos/730195404362555
  • ximix #36194
  • ximix #36193
    fél off
    A légifotókon Bad Neuenahr látható az árvíz katasztrófája után

Másik a Kínai Zhengzhou környéki áradás,
    ahol a 6 sávos autóút egy része, mint szinteltolásos aluljáró halad 4 kilométert, kopra megtelt vízzel 20perc alatt.

Az alagút néhány xxx méterenként rácsos boltozatú, így akik úszni tudtak esetleg ott ki tudtak kapaszkodni.

Kína hozza a szokásost 56 halott 5 eltűnt, miközben ez egy 12milios város.
    https://www.youtube.com/results?search_query=jingguang+tunnel+flood+

Most meg a Belgák úsznak

• RatBaG #36192
    https://www.reddit.com/r/CatastrophicFailure/comments/or9shk/25th_july_2021_valley_bridge_batseri_in_sangal/
  • kamionosjoe
    4 ember meghalt az M6-on Szedres mellett, másik három embert mentőhelikopterrel szállítottak kórházba szombat délután. Valószínűleg embercsempészek kocsija borult fel.

http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/baleseti-hirek/halalos-baleset-az-m6-os-autopalyan-frissitve-0
  • ToCsEk
    https://www.baon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/osszeutkozott-ket-auto-az-m5-oson-kiskunfelegyhazanal-4099664

Szeged felé haladt a külföldi trélert vontató kisbusz, amikor hátulról nagy sebességgel belehajtott egy személyautó. A tréler leszakadt a kisbuszról, majd a sztrádán felborult, a kisbusz pedig az útszéli árokba csapódott.
  • desigo
  • ximix #36188

• ximix #36187
  • nordan
    hogyan lehetnek emberek ekkora balfaszok??? 8:18-as
  • PetruZ
    A tegnapi AP végén (8:18-tól) van egy hasonló, de az sokkal csúnyább.
  • eksy
    :D
    Utoljára szerkesztette: eksy, 2021.07.22. 18:37:36
  • gordon 24
    :-) Ilyet......
  • RatBaG #36182
  • desigo
    Fránya Tesla

• gotchaaa
    a lényeg, hogy senkit nem érdekelnek a demagóg faszságaid, érted?
  • nordan
    a lényeg,hogy te nagyon okos vagy és péCé
  • gotchaaa

Már rég kirakták volna a 10 alregjéve együtt, ha lenne még moderátor ezen a fórumon, de sajna nincs. Humiarit is folyton telespammeli a homofób/rasszista szarjaival, és nem történik semmi. Kár, hogy túl buta ez a fórum, és nem tudsz embereket blokkolni, így mindig szembejönnek a hülyeségei.
  • cement
    szövegértésből nem szerepelhettél túl fényesen az iskolában.sajnállak, hogy ilyen együgyű vagy, nem lehet könnyű így boldogulni a mindennapokban. valószínűleg nem kaptál még elég pofont életedben, attól lehetsz ilyen nagyszájú. ha elég sokáig pattogsz majd valaki biztos bepótolja neked ezt az elmaradást aztán talán lenyugodsz és elkezdesz gondolkodni mielőtt ilyeneket beszélsz. mondjuk elképzelhetőnek tartom, hogy csak az interneten vagy ekkora jampec, való életben nincs ekkora arcod.
  • nordan
    19 év, közlekedésmérnök a családban, 8 millió megtett km, 20 év vezetési tapasztalat és annyi eszed sincs ,hogy szétnézz a zebrán! erre céloztam,de ha már magyarázni kell régen rossz....ez meg az erdős rész.....na offollak,mert olyan mintha egy zöldborsóval beszélgetnék
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.07.19. 11:59:28
  • cement
    ésszel viselkedj, ez nem a játszótér, hanem egy civilizált fórum. vagy normálisan nyilatkozz, vagy inkább sehogy.
    nem tudom mire célzol ezzel a faszerdőzéssel, szerintem most már csak átkapcsoltál tajparaszt üzemmódba, mert nem tudsz normális érvet felhozni.
  • nordan
    szerintem ne tetézd :D :D

most már közlekedésmérnpk is van a családban:D öcsém akkora faszerdőbe keveredtél,hogy nem leled a kiutat :)
  • cement
    nem alanyi jogon hivatkozom a koromra, hanem mert nettó tapasztaltabb vagyok mint te. ha valaki teljesen irreleváns módon hivatkozik a korára azt én se szeretem, de mivel balesetmentesen közlekedek immáron ennyi ideje, talán jelzi, hogy nem vagyok "darwin díjas" meg kopórsóba sem kerültem még. gondolom a te gondolataid szerint szét se nézek és összevissza megyek mint egy vakond a földben. nem erről van szó. kurvára figyelek, én is mindig hatszor szétnézek mindenhol, de nem zárom ki a lehetőségét, hogy egyszer a jövőben valamilyen okból kifolyólag nem leszek elég körültekintő és elrontok valamit. magyarán nem teszek úgy, mintha tévedhetetlen lennék és emiatt nem is ítélem el azonnal azokat, akik tévednek. ellentétben veled.

inkább az a gáz, hogy te 21 évesen még mindig abban a tudatban élsz, hogy mindent jobban tudsz, mindenki más meg hülye. én is voltam ilyen, de 21 éves koromra már kinőttem..
    a videók szereplői emberek. az emberek pedig néha hibáznak, még a legjobbak is. képzeld, apám közlekedésmérnök, 35 évig az országos első osztályú bajnokságban rallyzott, tehát tud vezetni és minden elméleti tudása és gyakorlati tapasztalata megvan ami csak létezik. a jogosítványában az összes kategória megvan. szerintem verseny körülmények közt több kilométert vezetett, mint a legtöbb ember közúton. de közúton is kb 2 millió kilométert levezetett autóval, busszal és autószállító kamionnal is, balesetmentesen. több tucatszor mentünk külföldre lakókocsival, meg mindenféle változatos járművekkel. nagyon körültekintő volt, sokszor azért nem kerültünk balesetbe mert észnél volt és kivédte azt a helyzetet amit a másik ember figyelmetlensége okozott.
    mégis 10 évvel ezelőtt, kb 60 éves fejjel egy nyári estén a lemenő nap bevakította, nem vett észre egy autót akinek elsőbbsége volt és kifordult elé, az meg belecsattant. szerencsére megúszta mindenki zúzódásokkal meg anyagi kárral. az ő hibája volt, pedig szétnézett, megpróbált odafigyelni, de lehet, hogy kicsit fáradtabb volt már estefelé, vagy tényleg képtelenség volt látni a közeledő autót a fények miatt. lényegtelen, meglett a baj. ettől ő egy hülye darwin díjas fasz lenne? nem hinném. egyszerűen csak emberből van és képes hibázni. te is képes vagy rá, és fogsz is, úgyhogy egy kicsit több szerénység nem ártana, különben nagyot fogsz koppanni.
  • nordan
    nem vagy hibás, neked van igazad, persze,hogy a zöldön kell átmenni,de ha elütnek és nyomorék leszel vagy a koporsóba tesznek azért,mert nem szánsz pár másodpercet a körültekintésre majd jól felírhatod a sírkövedre "nekem volt igazam a zöldön mentem át"az meg külön FAIL,hogy alanyi jogon a korodra hivatkozva napok óta totális darwin díjas faszságokat irogatsz.....elárulom neked sokkal gázabb ha idősen vagy hülye,mert akkor az a 19 év is kevés volt hozzá,hogy megtanuld a leckét
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.07.19. 10:15:18
  • cement
    most ki ellen harcolsz, saját magaddal veszekedsz? lehet, hogy nem ártana neked egy látogatás a pszichiáternél.
    a kreszben szó szerint benne van, hogy a fehér villogó jelzés csak a fénysorompó működését jelzi, és fokozott óvatossággal és körültekintéssel kell megközelíteni a vasúti átjárót. ezt senki nem kérdőjelezi meg.

nem tudom mennyire igaz ami a profilodon szerepel, de az alapján 21 éves vagy mégis úgy kezelsz itt nálad sokkal idősebb és közlekedésben valószínűleg tapasztaltabb embereket, mint aki saját maga írta a kreszt és 10 millió kilométert közlekedett már mindenféle eszközzel.

19 éve közlekedek napi szinten robbanómotoros járművel, jelenleg budapesten autóval és nagymotorral. plusz hetente többször kerékpározok, szóval talán lehet azt mondani, hogy eléggé átlátom a közlekedés összes résztvevőjének szemszögéből a helyzetet. nem hiszem, hogy neked kell kioktatnod arról, hogyan kell közlekedni.

azzal, hogy linkelgetsz ide olyan videókat, hogy egyes emberek lehajtott fejjel szétnézés nélkül mennek át a zebrán nem igazolsz semmit. könnyű találni rossz példát, de ezektől még mindig nem lesz igazad abban, hogy ha a zöldön megy át valaki, akkor is ő a hibás ha elbasszák. nem éli mindenki olyan paranoiában az életét, mint te, akinek így az elmondásod alapján folyamatosan 360°-ban forog a feje. fogalmunk sincs mi járhat az emberek fejében miközben ezek a balesetek megtörténnek. ezek dashcam videók, nem mondják el a teljes történetet. utólag kibaszott könnyű okosnak lenni, hogy "hát én azt nem úgy csináltam volna". persze, utólag a videó alanya sem, csak épp ott és akkor valamiért úgy jött ki. ezek egyszeri esetek, ezek az emberek akik a videókon szerepelnek nem kerülnek minden héten balesetbe, lehet, hogy életében először történik vele ilyesmi, csak épp fel lett véve videóra.
    egyszer mindenki lehet figyelmetlenebb a szokásosnál. te biztos tökéletes vagy és sosem hibázol, de mások nem ilyen szerencsések.
    Utoljára szerkesztette: cement, 2021.07.19. 10:09:58
  • nordan
    ez is no komment

és igen mielőtt megkérdezitek a fehér jelzés ellenére lelassítok és szétnézek a vasúti átjáróban IS!!!!

és elárulom a sok okoskának,hogy a fehér jelzés csak azt jelenti,hogy működik a fénysorompó!!!!!!!!!! NEM JELENT SZABAD UTAT!

nálunk van vasúti átkelő és reggel a sok balfasz rááll a sínre ha az előtte lévők nem tudnak kikanyarodni....én megvárom amíg van hely ,de ha már én rálógnák a sínre akko értelemszerűen nem megyek addig rá

https://www.google.com/maps/@47.479616,19.2110336,3a,90y,311.72h,68.42t/data=!3m6!1e1!3m4!1s3ew19NBQZUCooAnl5yEQjg!2e0!7i16384!8i8192
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.07.18. 18:01:39
  • FrezeR
    "Üvöltöttünk, hogy tolasson hátrébb, mert jön a vonat" - helyszíni beszámoló a Siófok-Balatonszabadi vonatbalesetről

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.07.18. 17:20:30
  • RatBaG #36168
    https://totalcar.hu/magazin/hirek/2021/07/18/ugy_eltolt_egy_domper_egy_georgiai_feluljarot_hogy_le_kell_bontani
  • nordan
    36265 ha ezek közül bármelyik igaz lenne/ akár lehetne is....akkor sem a zebrán kell megbeszélni....,de szarok bele te csináld ezt a gyerekeddel te barom

javaslom többszöri megtekintésre a 36161-et hátha kitisztul az agyad
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.07.18. 12:36:32