Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
legyen öngyilkos,szive joga,de lehetőleg úgy hogy más azért ne haljon bele,se sérüljön meg.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Pedig simán lehet figyelmetlenség miatt is vagy telefon nyomkodás. :D
Egyszer a bátyám ment át a piros jelzésen, én szóltam rá...másodszor a haverom. Egyszer sem döglöttünk meg...a vissza válasz a tipikus...tényleg? :D Sorompó egyiknél se volt. :D
Alien69
De lehet, csak öngyilkos volt, vagy KÖCSÖG! Me ez NEM hiba! Ez köcsögség. Tilos jelzés ellenére behajtani, az nem hiba! <#wilting>

desigo
Nagyott hibázott a traktoros :(
RIP
FrezeR
<#szomoru1>

Kisiklott szerelvények, sérültek – Halálos vasúti baleset Újfehértónál

A legfrissebb információk szerint egy traktor előbb egy személyvonattal, majd egy szemből érkező másik szerelvénnyel is ütközött. A baleset következtében az egyik szerelvény mozdonya és két kocsija teljesen, a harmadik kocsi részben lefutott a sínekről, míg a negyedik vagon a síneken maradt.

PetruZ
Újfehértónál egy traktoros a sínekre hajtott, két vonattal is ütközött, több kocsi kisiklott. A traktoros meghalt, a vonaton utazók közül csak néhányan sérültek.
Szabi
ejj :-(

pilóta szerencsére jól van és talán a gép is menthető, kár lenne érte..
//www.youtube.com/embed/mTfBmjjnqpY
Utoljára szerkesztette: Szabi, 2021.04.19. 07:47:39

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
//www.youtube.com/embed/wg89SlnmFEg

Per Aspera Ad Inferi.

Pázmándfalunál inkább nyírfák azok nem nyárfák. :)

★★★★★

RatBaG
//www.youtube.com/embed/8aOKQYhhLdU

Per Aspera Ad Inferi.

ximix
Pénteken letért az útról és fáknak ütközött egy autó Bélmegyer közelében. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.
link

Halálra gázolták a forgalomirányítót
link

A TEK autója borult árokba, miután kamionnal ütközött az M0-son
link

"Ebben a csomópontban nem az első baleset történt a mai napon.
Hajnalban és délelőtt 1-1 kamion borult az autóút menti árokba.
Természetesen az ilyen balesetnek mindig vannak nézői.
Sajnos két nézelődő egy kisebb balesetet is összehozott a balesettől nem messze."

Gugli map

Valószínűleg a 3. segéd sáv okoz problémákat.
Az M0 azon szakaszán olyan kialakítást használtak, ahol a lehajtók és felhajtók egymásba érnek és néhol érzetre 3 teljes sávos lesz az M0-ás.
Ezt a szélső segédsávot sűrűbb felezővonal is jelöli, de a figyelmetlen, nem rutinos sofőrök valahogy ezt benézik és amikor látják, hogy ez nem arra megy amerre ők akarnak menni, akkor próbálnak menteni.

Ittas sofőr pattant le nyárfákról Pázmándfaluban
link
ximix
Egy kicsit felturbózhatnák azt a részt.
- lehetne egy kicsivel hosszabb a záróvonal mindkét irányba
- lehetne egyéb veszélyt jelző tábla balesetveszély kiegészítéssel
és
- 50km/h sebességkorlátozás arra a szakaszra

Az útburkolatra is jó volna felfesteni az adott szakaszra legalább két helyre egy-egy 50-es és esetleg egy egyéb veszély szimbólumot.

Móricka on

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Varenga
Ugye? Pont ezen gondolkoztam ma, valahogy eszembe jutott....Szóval, ahogy leírtad, pont így látom én is. <#eljen>

ximix
Brazília déli részén Curitiba város mellett Campo Largo-nál a PR-423-as út egyik kereszteződésében volt a baleset.
Ha jól sikerült a beazonosítás,elvileg itt
gugli térkép

Egy halálos áldozat volt a Taxi sofőrje.
A Taxis nem figyelt és kikanyarodott a kátrányt szállító teherautó elé, ami fékezett és próbálta elkerülni az ütközést, de sikertelenül, végül a Taxit maga előtt tolva az árokba hajtott ahol maga alá gyűrte a Taxit.
A busz üresjáratban volt és végül teljesen kiégett.
A helyiek “Trevo da Morte” -nak "A halálos lóhere"-nek hívják a helyet, a lóhere a kereszteződés alakjára utal.

g1.globo.com

ricmais.com.br

//www.youtube.com/embed/S7HB1u5YS4k

ximix
Érdekes, van egy olyan érzésem, hogy az "igazságnak nincsen kibontva minden részlete" <#vigyor5>

"
A margitszigeti felhajtóról egy autó kikanyarodott elém, én pedig a külső sávban haladva

a balesetet fékezéssel, dudálással illetve balra kormányzással kerültem el,

aminek következtében legalább háromszor megcsúszott az autóm, mire negyedszerre már nem sikerült ellenkormányozni és a kocsi, a jobb oldalával, kilinccsel előre a sínekre csapódott fel, majd jobb elejével nekivágódott a középső oszlopnak.
"

Érzésre inkább
A margitszigeti felhajtóról egy autó kikanyarodott elém, én pedig a külső sávban haladva

gázt adtam és balra kormányzással kerültem el, majd visszavágtam elé,

aminek következtében legalább háromszor megcsúszott az autóm, mire negyedszerre már nem sikerült ellenkormányozni és a kocsi, a jobb oldalával, kilinccsel előre a sínekre csapódott fel, majd jobb elejével nekivágódott a középső oszlopnak.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

desigo
kiderült, mi okozta a balesetet az Árpád hídon

//www.youtube.com/embed/8SZYcL9-7Q4
whiskeyman
Mégis hogy férjenek hozzá a sérülthöz a B oszloptól?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Hát az látszik, hogy dolgoztak a tűzoltók, nem csak a tetőt és az ajtókat, hanem még a B oszlopot is kivágták.

★★★★★

miért is?
eksy
pszt

"...és...szerintem...bizony."

Alexease
Parkolas: hosszu video:D
//www.youtube.com/embed/tqVPHMbGFWg
9:20 nál gecire szánalmas ,hogy a 32 rendőrből egyetlen egy sincs aki odamenne és a civil /szürke honda?/ nek segítene,vagy megnézné mi baja lett az ütközéstől........az összest azonnal beperelni!
Autósüldözések USA 2020
//www.youtube.com/embed/yF1f_5jA4wA
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2021.04.05. 11:43:43

★★★★★

desigo
Az ítélethozás még ami botrányos.
1 nap 1 hónap vagy 1 év vagy csak majd egyszer lesz valami?
Alien69
Az a baj, hogy már ahogy mondja a Herpy, már az egész kamu. Nem is vezethetne az a köcsög... Úgy ki fogják vakarni, ahogy csak lehet, SEMMI példa értékű izé nem lesz, már, pozitív értelemben, csak annyi, hogy a köcsögöknek mindent szabad, ennyi...

ximix
Ó Berki mesterre kíváncsi leszek, mit hoznak ki a bírák . . . az ütközés után szinte még meg sem álltak a járművek, de már nyílt a Bently ajtaja . . .
//www.youtube.com/embed/ReFotK72ciM
ximix
<#hehe>
gif
RatBaG
//www.youtube.com/embed/lv_DB36KN7Y

Per Aspera Ad Inferi.

ximix
//www.youtube.com/embed/XzYzc1GzfrQ
forrás
Lengyelország, Január,
- területen belül gyorshajtás 108km/h,
- a rendőröknek nem állt meg
- piros sorompós Vasúti átjárón áthajtott

+ majdnem kinyírta magát a sorompóval

vád a szárazföldi közlekedési katasztrófa közvetlen veszélyének előidézésével e
a vezetői engedély elvesztésével és legfeljebb 8 év börtön vár rá
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.04.01. 19:36:18
ximix
Ez a baleset idén februárban volt Szlovákiában.
Az első kép alapján azt hittem nincs túlélő, de a cikk szerint a sofőr szondát fújt a rendőröknek.

gugli ford link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.03.30. 21:11:03
Alexease
Ma delelott arra mentem, lattam valami komolyabb baleset lehetett, mert eleg szep hosszu rajzolgatasok voltak az aszfalton. Most mar tudom, mi volt ott:(
nem vagyok biztos benne ,de azthiszem Brasilban ezt simán meg is csinálhatod ilyen esetekben
desigo
Három baleset történt az M3-ason

"az első balesetet rosszullét okozta, a másodiknál a vontató sofőrje a felboruló autó miatt rohant árokba, a harmadik pedig bámészkodás miatt"

desigo
Most legalább nem az ártatlanok szívták meg.
RIP
cement
én is motorozok nagymotorral, ezt látni elég nyomasztó, bakker... mennyire értelmetlen volt. nyugodjon békében.
ez a Wesselényi utca és Rottenbiller utca kereszteződése, tökre belváros. egyirányú utca, jobbra-balra parkoló autók, zebrák, kereszteződések mindenhol...

respect to the man in the ice cream van

Hát ez a motoros nem ötvennel ment...

★★★★★

FrezeR
ximix
"Volt rabló . . . . nincs rabló" . . . . magic
gif

volt már gond ezzel a ladikkal
Utoljára szerkesztette: n003, 2021.03.23. 23:14:50

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ezek ilyen elalvások?
ximix
A biztosító biztos csuklott egyet az éjszaka.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2021-03-20
"Halálra gázoltak egy 80 éves asszonyt Kecskeméten" eddig tart a cím ami még odafért volna, hogy a gyalogos-átkelőhelyen.
koroshircentrum.hu

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2021. 03. 18
//www.youtube.com/embed/JQyjmWcf9qQ

"A helyszín közelében intézkedő kollégáink szolgálati autójának fedélzeti kamerája rögzítette a balesetet és az azt megelőző pillanatokat."

desigo
egy személyautókat szállító nyergesvontató, ami Balatonendréd térségében szalagkorlátnak ütközött, majd felborult, szétterítve rakományát a sztráda határ felé tartó pályájának teljes szélességében.

Alien69
Mi a problémád? Mindig is a PÉNZT védték a rendőrök!!! Ők is ebből élnek! Ne legyenek kétségeid, nincs a Föld-n olyan ország, ahol nem a pénzest védik, persze, egy bizonyos szintig... <#idiota>

desigo
Ejtették a vádat a tavaly tavasszal Gemballa Mirage GT-jével több autót is összetörő milliomos ellen

"nem lehetett „minden kétséget kizáróan” bizonyítani" <#fejvakaras>

RatBaG
//www.youtube.com/embed/32Wc-wMPYm4

Per Aspera Ad Inferi.

cement
ezt biztos ide akartad? <#zavart2>

respect to the man in the ice cream van