-
most ki ellen harcolsz, saját magaddal veszekedsz? lehet, hogy nem ártana neked egy látogatás a pszichiáternél.
a kreszben szó szerint benne van, hogy a fehér villogó jelzés csak a fénysorompó működését jelzi, és fokozott óvatossággal és körültekintéssel kell megközelíteni a vasúti átjárót. ezt senki nem kérdőjelezi meg.
nem tudom mennyire igaz ami a profilodon szerepel, de az alapján 21 éves vagy mégis úgy kezelsz itt nálad sokkal idősebb és közlekedésben valószínűleg tapasztaltabb embereket, mint aki saját maga írta a kreszt és 10 millió kilométert közlekedett már mindenféle eszközzel.
19 éve közlekedek napi szinten robbanómotoros járművel, jelenleg budapesten autóval és nagymotorral. plusz hetente többször kerékpározok, szóval talán lehet azt mondani, hogy eléggé átlátom a közlekedés összes résztvevőjének szemszögéből a helyzetet. nem hiszem, hogy neked kell kioktatnod arról, hogyan kell közlekedni.
azzal, hogy linkelgetsz ide olyan videókat, hogy egyes emberek lehajtott fejjel szétnézés nélkül mennek át a zebrán nem igazolsz semmit. könnyű találni rossz példát, de ezektől még mindig nem lesz igazad abban, hogy ha a zöldön megy át valaki, akkor is ő a hibás ha elbasszák. nem éli mindenki olyan paranoiában az életét, mint te, akinek így az elmondásod alapján folyamatosan 360°-ban forog a feje. fogalmunk sincs mi járhat az emberek fejében miközben ezek a balesetek megtörténnek. ezek dashcam videók, nem mondják el a teljes történetet. utólag kibaszott könnyű okosnak lenni, hogy "hát én azt nem úgy csináltam volna". persze, utólag a videó alanya sem, csak épp ott és akkor valamiért úgy jött ki. ezek egyszeri esetek, ezek az emberek akik a videókon szerepelnek nem kerülnek minden héten balesetbe, lehet, hogy életében először történik vele ilyesmi, csak épp fel lett véve videóra.
egyszer mindenki lehet figyelmetlenebb a szokásosnál. te biztos tökéletes vagy és sosem hibázol, de mások nem ilyen szerencsések.
Utoljára szerkesztette: cement, 2021.07.19. 10:09:58