még mindig nem arra válaszolsz amit én írok, hanem te felállítasz egy olyan koncepciót amit _szerinted_ én gondolok, hozzáteszem valótlanul, és azt támadod. ne te mondd már meg, hogy én hogy közlekedek mikor életedben nem láttál... tipikus szalmabábérvelés esete (ha nem hallottál még róla, javaslom, keress rá. napjaink politikájának egyik kedvenc eszköze)
persze, az internet tele van videókkal, ahol a gyalogos nem néz szét rendesen és elbassza a kocsi. mert ennek van hírértéke, erre fognak kattintani az emberek. de azt a sok millió videót nem közlik le sehol, ahol a gyalogosnak megadják az elsőbbséget és átmegy gond nélkül.
ezen felül az áldozathibáztatást meg minél gyorsabban felejtsd el, mert ez a vonat messzire visz, a következő állomás a nők hibáztatása a nemi erőszakért lesz aztán meg a zsidók hibáztatása auschwitzért... tehát mégegyszer: nem a gyalogos a hibás, mert egy faszkalap idióta nem nézi a forgalmat csak megy és elüti. ellenben a gyalogosnak igenis érdekében áll meggyőződni, hogy megadták-e neki az elsőbbséget, mert ahogy mondod, és ebben igazad van, hiába van elsőbbséged, ha nem kapod meg és kivasal a kamion. ebben senki nem vitatkozott veled.
ne feltételezd, hogy én mit gondolok, hanem ellenérveket hozz arra, amit mondok