Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt nem értem ezekbe a jelzőlámpákba miért nincs beépítve segélyhívó az ilyen esetekre?
"átmennek a piroson" biztos hogy a lámpákkal van a baj?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
én innen nem messze dolgozok, elég sokat járok erre kocsival, motorral meg biciklivel is. heti-havi rendszerességgel vannak itt kurva nagy balesetek, pont ugyanebből az okból. általában a város felől érkezők nyomják neki h átérjenek, átmennek a piroson, a lehel csarnok mellől kihajtókat meg elkaszálják. nem értem miért nem tesznek semmit a hatóságok, át kéne hangolni a lámpát, meg ellenőrizni és büntetni
Utoljára szerkesztette: cement, 2020.10.14. 12:10:59
Utoljára szerkesztette: cement, 2020.10.14. 12:10:59
respect to the man in the ice cream van
én is úgy tudom,hogy vamzer a ricsike meg rogán elintéző embere
Rendőr ismerősökkel volt beszélve ez az egész R. ügy és annyit fűztek hozzá, hogy "strici". Sok embert beköpött, és beköp. Alkuk halmaza...ez is hosszabbítja az ítéletet, stb. A sok kis halakra mennek, egyelőre.
Itt sajnos a rendőröket fogják elővenni amiért nem engedték azonnal tovább.
Soha nem fogják bántani mert olyan terhelő dolgokat tud a kedves felső vezetésről ami miatt nem lehet komoly büntetést adni neki,
Soha nem fogják bántani mert olyan terhelő dolgokat tud a kedves felső vezetésről ami miatt nem lehet komoly büntetést adni neki,
Dehát ezt írtam nem régen! Adjanak neki egy biankó jogsit! Mi a fenének szarakodnak? Amíg nem öl meg vagy 20 közembert, addig békén hagyják. <#kocsog>#kocsog>
kiváncsi vagyok ezek után mi lesz a következő magyarázat, "a beteg nagyanyjához ment a kórházba szerdán fél 11kor és nem volt szabad taxi" vagy "a szíve hevesebben vert a szokásosnál és mivel köztudottan szívbeteg, úgy döntött nem vár a mentőre hanem kocsival gyorsabban beér az ügyeletre". ilyesmikre számítok
ELMEGY A JÓÉDES KURVA ANYJÁBA! MEG AZ ÜGYÉSZ MEG AZ ÜGYVÉDJE IS!!!!!!!!!
és nem,nem a bagatell vezetése zavar hanem az,hogy totálisan minden törvényen felül áll ez a senkiházi!
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.10.12. 13:02:02
és nem,nem a bagatell vezetése zavar hanem az,hogy totálisan minden törvényen felül áll ez a senkiházi!
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.10.12. 13:02:02
http://www.borsonline.hu/aktualis/ez-mar-tenyleg-arcatlansag-orokre-eltiltottak-de-jogsi-nelkul-is-vezet-m-richard-foto/212350
LŐJJÉK MÁR LE BAZMEG
LŐJJÉK MÁR LE BAZMEG
Pedig lógikus! A kamionos élete olcsóbb, mint megoldani ezt a problemát... <#idiota>#idiota> Csőrös kamion kellene, több anyag, nagyobb költség, sorolhatnám... <#merges2>#merges2>
itt mentem el tegnap...durva sor volt....szerencsére én Fehérvárra mentem
miért nincs a kamionokban valami komolyabb ütközésvédelem ilyen ráfutásokra?? oké,hogy személyautóval szemben védettek,de baszki egy ilyen...olyan mintha falnak mennnek
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.10.09. 14:18:38
miért nincs a kamionokban valami komolyabb ütközésvédelem ilyen ráfutásokra?? oké,hogy személyautóval szemben védettek,de baszki egy ilyen...olyan mintha falnak mennnek
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.10.09. 14:18:38
democracy
A németben kiszabható bírságok a vulgáris megnyilvánulásokért.
link
Egy középső ujj bemutatása 4000 Euro
link
Egy középső ujj bemutatása 4000 Euro
ki gondolta volna....."fiatalember" drogozás és no jogsi....

svéd?
Rallymatyinak nem adta ki
Én motorozok is az autózás mellett és nem értem, hogy valaki hogy lehet olyan felelőtlen, hogy nem csatolja be a sisakját, szerencséje hogy nem lett baja
//www.youtube.com/embed/0ELGeD8f-ro
Én motorozok is az autózás mellett és nem értem, hogy valaki hogy lehet olyan felelőtlen, hogy nem csatolja be a sisakját, szerencséje hogy nem lett baja
Targoncás vs polcrendszer
"Saint Louis, Brazília.
Egy áruház alkalmazottja (látszólag a targonca kezelője) megrongálta az állványt, dominóhatás volt,"
1 halott, 8 sebesült
//www.youtube.com/embed/P4JfLznZEx8?t=15
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.06. 23:47:22
"Saint Louis, Brazília.
Egy áruház alkalmazottja (látszólag a targonca kezelője) megrongálta az állványt, dominóhatás volt,"
1 halott, 8 sebesült
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.06. 23:47:22
szerintem ezt láttam egy hete, első kerületben a csap utcán jött mögöttem egy piros 812 kétlem, hogy sok rohangálna belőle Mo-n úgyhogy valszleg ez volt az. RIP.
csávókám nagyot kapott a kaputól
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Hmm "Anyunak" kellet a kocsi a műkörmöshöz vagy nem tudom mi volt az indok, de kicsit túltolta.
//www.youtube.com/embed/OcIi7ug5hbo?t=211
"'Drunk' woman slams her BMW into a boulder at 100mph at 2am,
flies through the air and then gets out acting like 'nothing happened'"
dailymail link
flies through the air and then gets out acting like 'nothing happened'"
dailymail link
:) Jó volt. Mosolyogtam egy jót amikor a golfos hölgy, pont a gyorsasági végén hagyta el a pályát.
Pont ezt akartam írni, ha a fékkel kezdett volna, akkor lehet nem megy be mellé, plusz több időt ad az öregnek is észrevennie őt. Ha jól tudom 130 felett már osztott felelősség van egy balesetnél, akkor is ha te vagy a vétlen fél. Szóval eléggé beszívta.
A német autópálya szabályok miatt akár nagy sebességkülönbség is kialakulhat a két egymás mellett haladó sávban,
ami sokkal nagyobb figyelmet igényel, mint a 130km/h max autópályákon.
Ahogy Dodor is mondja ilyen nagy sebességnél ha xx méteren belül történik valami előtted az már megtörténik veled.
YT link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.01. 20:33:02
ami sokkal nagyobb figyelmet igényel, mint a 130km/h max autópályákon.
Ahogy Dodor is mondja ilyen nagy sebességnél ha xx méteren belül történik valami előtted az már megtörténik veled.
YT link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.01. 20:33:02
holy shit
//www.youtube.com/embed/uBZOdEXY5ec
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.10.01. 14:44:11
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.10.01. 14:44:11
Fogház wiki link
"A fogház Magyarországon a főbüntetésként kiszabott szabadságvesztés legenyhébb végrehajtási módja."
"A fogházban az elítélt
rövid tartamú eltávozása engedélyezhető,
külső munkában részt vehet,
életrendje részben meghatározott,
szabad idejét belátása szerint használhatja fel,
a büntetés-végrehajtási intézet területén szabadon járhat."
Börtön wiki link
Fegyház wiki link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.01. 11:52:36
"A fogház Magyarországon a főbüntetésként kiszabott szabadságvesztés legenyhébb végrehajtási módja."
"A fogházban az elítélt
rövid tartamú eltávozása engedélyezhető,
külső munkában részt vehet,
életrendje részben meghatározott,
szabad idejét belátása szerint használhatja fel,
a büntetés-végrehajtási intézet területén szabadon járhat."
Börtön wiki link
Fegyház wiki link
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.10.01. 11:52:36
Dehogyis is. Ő vígan éli az életét, bár pont most ítélték el 4 évre, fellebezett és még gondolom jó sokáig nem lesz ítélet, addig meg szabadlábon lesz vagy házi őrizetben max. Szívbeteg, úgyhogy még amelett, hogy pitiáner büntetéssel meg fogja úszni (még a 4 év is annak számít szvsz) a mi befizetett TB-nkből jár a Városmajori Szívklínikára szív MR vizsgálatra meg satöbbi. Én a humánus bánásmód híve vagyok, és mindenki aki egyszer-kétszer megbotlik megérdemli az újrakezdés esélyét, de ez a senkiházi egész életében bűnöző volt, törvényen felülinek gondolja magát és egy percre sem érződik rajta semelyik interjújában, hogy valamit megbánt volna, vagy egyáltalán komolyan venné az egészet, színészkedik meg kifogásokat keres mindenre. Ez az ember nem érdemli meg, hogy adófizetői pénzből börtönben éljen akár egy napot is, úgyhogy csak le kéne lőni mint egy beteg lovat.
https://24.hu/belfold/2020/09/30/m-richard-dozsa-gyorgy-uti-baleset-itelet-csaladi-reakcio/
https://24.hu/belfold/2020/09/30/m-richard-dozsa-gyorgy-uti-baleset-itelet-csaladi-reakcio/
Ricsiről is lesz ilyen videó?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
a bíróságról haza már ő vezetett.....mennyire szarja le,hogy elvették a jogsiját örökre? a bírónő elmegy a jóédes kurva anyukájába
Én se értem. Barmok. Inkább adnának neki egyet, biankósat, lejárati dátum nélkül, orvosira se kelljen mennie, minek? Úgy is megveszi az orvost is... Hiszen, baja van a szívével is, ezért is járt ugye kezelésre. <#idiota>#idiota>
Jól hangzik. De a végére úgyis elintéznek neki egy felfüggesztettet, meg egy pár éves eltiltást. Na nem mintha eddig zavarta volna, hogy jogsi nélkül kell vezetnie.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Amelyik kopottabb azt hátra lehet rakni 3. 4. tengelyre ne az legyen a kormányzott tengelye(ke)n.
★★★★★