• csabush
    Én is kasszáztam, egy busz sofőr ülésében, megállóról megállóra egészen biztos vagyok benne, hogy számottevően több idő kiszámolgatni a 19650-et, mint benyúlni az aprósba és kivenni két érmét. Ahány első ajtós viszonylat van, az napi 20-25 millió forint váltópénzt jelent összesen, és értem én, hogy a buszt rábízzák, de a buszért sokkal később basszák orrba, mint 100 ezer kp-ért, főleg olyan járaton, ami a vadnyugaton jár. Egyébként abban egyetértek, hogy mostanra el kellett volna odáig jutni, hogy automatizáltan lehessen menetjegyet venni, pénzes-terminálos baszakodás nélkül, de mivel ezen a téren is elmaradásban vagyunk a "hanyatló nyugattal" szemben, egyelőre szerintem mindenkinek jobb, ha nem húsz ezressel veszi a 350 forintos menetjegyet, ami egyébként 450 az első ajtósoknál, helyben. :D Egyébként ez is buszsofőr függő, engem eddig egyszer sem szállítottak le, amikor nagyobb címletem volt, legyintett és ennyi, de ezzel azért kockáztatja azt, hogy ha kap egy ellenőrzést, és kiderül, hogy kummantva utazok, akkor megbotozzák az ánuszát.
    Utoljára szerkesztette: csabush, 2021.02.26. 09:36:51